Author Topic: НОВИНИ - NEWS - HABER  (Read 1063049 times)

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Re: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #1740 on: July 21, 2012, 18:30 »

Сюбиги курт, вече почвам да мисля, че получаваш някакво възнаграждение, за да седиш ката ден в този форум и да водиш някаква пропаганда. Аз нито имам толкова време, че да си го губя с такива като, нито някой може да ми плати достатъчно, за да купи съвестта ми.

Като се хванете на тясно и бягате от тепиха. Бил съм висял ката ден та и платен. Ами виж статистиката говори, че и ти си висяла ката ден като мен, което по твоята логика и ти трябва да си платена. ;D Моето възнаграждение е собственното ми удовлетворение от изпълняването на моралното ми задължение към угнетените, пренебрегнати и изтерзани хора в БГ. Това мое поведенеие е в паралел и със становището на всички демократи в БГ, които се стараят да живеят в по-съвременна и просперираща страна. На който не му изнася да не ми отговаря и толкоз. Така и моята дейност тук ще намалee значително. В този форум съм дал обещание че ще бдя за фашисти, ксенофоби, нацисти и тем подобная свалоч. Поздрави!!!

Offline Mariana

• Forum fan
Ynt: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #1741 on: July 21, 2012, 18:43 »

Като се хванете на тясно и бягате от тепиха. Бил съм висял ката ден та и платен. Ами виж статистиката говори, че и ти си висяла ката ден като мен, което по твоята логика и ти трябва да си платена. ;D Моето възнаграждение е собственното ми удовлетворение от изпълняването на моралното ми задължение към угнетените, пренебрегнати и изтерзани хора в БГ. Това мое поведенеие е в паралел и със становището на всички демократи в БГ, които се стараят да живеят в по-съвременна и просперираща страна. На който не му изнася да не ми отговаря и толкоз. Така и моята дейност тук ще намалee значително. В този форум съм дал обещание че ще бдя за фашисти, ксенофоби, нацисти и тем подобная свалоч. Поздрави!!!

Аз не вися тук всеки ден.
А с фундаментално настроени хора не можеш да се бориш, понеже, съзнаваш това или не, приличаш в начина си на мислене на тях.

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1742 on: July 21, 2012, 20:38 »

Групировката "Основа на джихада" пое отговорност за атентата в Бургас

http://www.cross.bg/1316625

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #1743 on: July 21, 2012, 22:11 »

E, щом идеалът ти за демократ е Доган, ясно е какъв е нравственият ти облик. Той облика на Юнал Лютвиев, Доганов, Луканов, Пирински, Станишев, Каракачанов... е един и същи ти к`во си мислиш.

Същите ви устроиха още една Голяма екскурзия, ама ти даже нямаш сетива да го почувствуваш.

Пък ти си въобразявай разни работи. Плямпай си, те на такива с недоразвити сетива като тебе разчитат.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1744 on: July 22, 2012, 01:32 »
E, щом идеалът ти за демократ е Доган, ясно е какъв е нравственият ти облик. Той облика на Юнал Лютвиев, Доганов, Луканов, Пирински, Станишев, Каракачанов... е един и същи ти к`во си мислиш.

Същите ви устроиха още една Голяма екскурзия, ама ти даже нямаш сетива да го почувствуваш.

Пък ти си въобразявай разни работи. Плямпай си, те на такива с недоразвити сетива като тебе разчитат.

Svetlina: - Е, щом идеалът ти за демократ е Доган, ясно е какъв е нравственият ти облик. Той облика на Юнал Лютвиев, Доганов, Луканов, Пирински, Станишев, Каракачанов... е един и същи ти к`во си мислиш. Мисля, че трябва да си доста искyфяла, за да ме обвиняваш по този начин, ты като мнението ми за Доган е тук, написано преди няколко часа.

Същите ви устроиха още една Голяма екскурзия, ама ти даже нямаш сетива да го почувствуваш.И това съм го обяснил в същия постинг, но явно не вдяваш или се правиш на ударена за да можеш да виниш и да си избиваш комплексите.

Обяснил съм също че са дружки с болния ти лидер и заедно манипулират истерзаното общество за да могат свободно да му цицат кръвта. Да се надявам, че като си поспинкаш тази нощ, сутринта да можеш да го вденеш. ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ето и постингът ми, който си го чела така както дявола евангелието. :D

Още малко ако се постараеш и ще ме искараш бивш апаратчик. 
Какъвто е народа, такива са му и управниците.
Да не би Турция да го е назначила за партиен ръководител. Нали е негов ''Етническия Модел'' за който му ръкопляскахте на крак с минути наред. Нали той е гаранция да няма Турски университети в Бг, да не се изучава Турски език, да няма Турски телевизии  и пр.
Нима не си подават топката помежду си с болния ви лидер. Така се мисли че е образувана стабилна система в БГ. Ще плашите малцинствата с болни лидери, а лумпените ще гласуват за друг, който ужким ги пази от тях. Балкански остарели трикове. Няма да се учудя ако един ден научим че и боко му е рапортувал за известни стратегически планове. Важността, ако все пак има такава е за системата на българската държава, не за мен. Пропукало ми е за доган и за вас, та ще ходя и да гласувам. Ми управяйте си се сами, както сами сте позволили да ви управлява Турчин-Комунист. Май че напълно сте си го заслужили.   

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1745 on: July 22, 2012, 13:45 »
Това, че Ахмед Доган имаше власт на т.нар. балансьор няколко мандата, а по едно време и съвсем се самозабрави (по времето на т.нар. тройна коалиция) се дължи все пак на електората на ДПС. Каквото и да се случи, голяма част от този електорат си го избира. Дали поради страх, дали порари икономическа зависимост, дали поради това, че смята, че няма друг избор. Но така или иначе неговите места в парламента, местата на върхушката на ДПС, винаги са осигурени. Осигурени от български граждани турци и мюсюлмани.

Те смятат, че той е подходящ за тях, и продължават да си го избират.
А той продължава да ги плаши понякога, че щели да им сменят имената...

Това, че Доган имаше твърде много власт, не се дължи на останалата част от българските избиратели, на т.нар. мнозинство. Те не са го избирали него, нито биха го избрали.

Но проблемът разбира се далеч не е само в Доган.

Проблемът е и в някакъв начин на мислене, който знае само да манипулира, да спекулира, да атакува постоянно. И да не казва никога добра за другия/другите например, понеже не е и способен да каже. (Като например сюбиги курт - поне аз никога не съм виждала една добра дума да е написал за българите, те за него непрекъснато и за всичко са му виновни.)

Ако някой иска да го разбират, обичат, толерират, приемат и пр., просто трябва да е способен на същото.
Това е взаимен процес.
И друг, по-добър от този начин няма.

Но когато мрази, не харесва, презира, не разбира другия/другите,
нищо чудно да му отвърнат със същото.
Той точно това ще е заслужил.

Само че, като работи да заслужи това,
то ще се прехвърля малко, по някакъв символичен начин и към общността или народа, към който принадлежи.

И така, човек, стремейки се да издигне нивото или представата за общността или народа, към които принадлежи,
всъщност ще ги свали в очите на другия/другите.

Offline Svetlina

• Forum fan
« Reply #1746 on: July 22, 2012, 14:41 »
Изкуфелият си ти Куртчо Субигиев =Вълко Михов и това е ясно от жалките ти обяснения и поведение тук.

Става ясно от думите ти, че все още живееш в "тоталитаризма-комунизъм" на същите вождове, които вече го превърнаха в "монетарно-либерален тоталитаризъм", задръстеняко.

Този факт също надминава умствените ти възможности.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1747 on: July 22, 2012, 15:39 »
Изкуфелият си ти Куртчо Субигиев =Вълко Михов и това е ясно от жалките ти обяснения и поведение тук.

Става ясно от думите ти, че все още живееш в "тоталитаризма-комунизъм" на същите вождове, които вече го превърнаха в "монетарно-либерален тоталитаризъм", задръстеняко.

Този факт също надминава умствените ти възможности.

Фактът че още живeeш в бунището на пост комунистическия тоталитаризъм показва че имаш органическа връзка с тях и че не можеш дасе отървеш, а поведението ти тук показва че нямаш необходимия капацитет за това. Hапълно си заслужила мизерията в която се гърчиш с голяма агония. Идваш тук въпреки че постоянно си подритвана и това ти прави чест. Така е отредил всевишния за души препълнени със злоба и празна гордост.  Приятно потъване и не вдигай ръка защото няма кой да ти я хване!!! :D :D :D

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #1748 on: July 22, 2012, 15:52 »
Поругаха джамията в Карлово
Петък, 20 Юли 2012 16:36
thumb_jamiqЯлъ джамия е осъмнала на 18 юли с надписи: Смърт за вас турска сган и пречупен немски кръст, съобщи председателят на джамийското настоятелство Ибрахим Шатов. Предполага се, че грозните думи се мъдрят там във връзка с честването на 175-та годишнина от рождението на Васил Левски. Агресията срещу мюсюлманите породи възмущение в гражданите. Това поругаване срещу молитвения храм не е за първи път, не вярвам нормален и здравомислещ човек да извърши подобна гавра, каза един от лидерите на мюсюлманите в Карлово Рустем Мурад. Шатов е подал сигнал срещу гаврата в полицията и в прокуратурата. Случаят се разследва. Припомняме, че преди около 2 години Ялъ джамия бе подпалена. Официалната версия е, че храмът е пламнал от късо съединение. В мюсюлманската общност обаче все още цари убеждението, че клечката кибрит на молитвения дом е драсната умишлено.http://www.karlovo.tv/porugaha-dzhamiyata-v-karlovo

>:(
(http://news.plovdiv24.bg/66453.html   , http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=832989  ,http://www.blitz.bg/news/article/8858  , и т.н 110 нападения -осъдени ЙОК >:( ???)

Offline Svetlina

• Forum fan
« Reply #1749 on: July 22, 2012, 17:06 »
Фактът че още живeeш в бунището на пост комунистическия тоталитаризъм показва че имаш органическа връзка с тях и че не можеш дасе отървеш, а поведението ти тук показва че нямаш необходимия капацитет за това. Hапълно си заслужила мизерията в която се гърчиш с голяма агония. Идваш тук въпреки че постоянно си подритвана и това ти прави чест. Така е отредил всевишния за души препълнени със злоба и празна гордост.  Приятно потъване и не вдигай ръка защото няма кой да ти я хване!!! :D :D :D

Ха-ха-ха! Разсмя ме... Нещо Всевишния не се връзва с Доган, Лютвиев, Луканов и всички останали лица "достойни примери за подражание" за тебе, но явно са ти изчерпани някои ресурси и затова вече даже не си даваш сметка какви ги глупости пишеш.

Все пак продължавай да видим докъде ще стигнеш. Аз съм оптимист - струва ми се, че си способен дъ-ъ-ъ-ълго да онагледяваш тъпотата сама по себе си.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1750 on: July 22, 2012, 17:27 »
Ха-ха-ха! Разсмя ме... Нещо Всевишния не се връзва с Доган, Лютвиев, Луканов и всички останали лица "достойни примери за подражание" за тебе, но явно са ти изчерпани някои ресурси и затова вече даже не си даваш сметка какви ги глупости пишеш.

Все пак продължавай да видим докъде ще стигнеш. Аз съм оптимист - струва ми се, че си способен дъ-ъ-ъ-ълго да онагледяваш тъпотата сама по себе си.

Не ме бъркай с тях, те са вашите управници, които с право сте си ги заслужили, те са вашето огледало. :D Тъп народ - тъпи управници и впоследсвие - слаба държава. ;)

Offline Svetlina

• Forum fan
« Reply #1751 on: July 22, 2012, 17:29 »
http://petel.bg/article.php?aid=19426

ОЦЕЛЕЛИ СЛЕД АТЕНТАТА ЕВРЕИ:БЪЛГАРИТЕ НИ ОТКРАДНАХА БИЖУТАТА

и на следващия ден

Бижутата на спасените евреи открити в... Тел Авив коментари/99

http://www.blitz.bg/news/article/147490

Offline Mariana

• Forum fan
Ynt: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #1752 on: July 22, 2012, 17:56 »
Тъп народ - тъпи управници и впоследсвие - слаба държава. ;)

Вярно, тъп народ. Иначе нямаше да граничи с части от себе си.
И нямаше да бъде унищожаван толкова с вътрешно противопоставяне.

Но който обижда цял народ общо - който и да било той, който и да е народът, когото обижда - не може сам по себе си да е достоен за уважение.

Сред този народ, както и сред повечето народи, всякакви хора има разбира се.
Но той се е възраждал и след къде по-силни удари от сегашния опит за финансово затриване.
Не веднъж е ставал от пепелта.

Той е имал държава и не е имал (последният път за цели пет века)
държавата му е била голяма, била е и малка,
увеличавал се е и се е смалявал,
преживял е в най-новата си история два пъти първоначално натрупване на капитали
и тоталитарен социализъм,

и може би съдбата му тук, на кръстопътните Балкани,
на които се преплитат много цивилизации и култури,
не е да забогатее, колкото и това да не е лошо разбира се,
а да пренесе нещо ценно не само за самия него,
поне чрез онези негови представители, които разбират това.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1753 on: July 22, 2012, 19:01 »
Вярно, тъп народ.

Тъп народ-слаба държава е народна поговорка, която съм я научил в БГ. Не е много етично да я изваждаш от контекса, защото това съм го писал на човек който постоянно се държи провокативно.
Прости хора има навсякаде, даже по центъра на София, които само гледат как фанатизирани лумпени атакуват молещи се хора в божия храм, а полицията се прави че ужким въдворява реда. Тази полиция едно време беше народна, но виждам че сега е станала маша в нечии окървавени ръце. Ако народът беше народ, щеше да линчува тези бесни кучета, заедно с болния им лидер.
Нямам никакво съмнение че подобни извръщения са абсурд за Турция. Май че има разлика между народ и паплач.  ;)
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/05/20/1093480_ataka_sreshtu_mjusjulmanite_v_djamiiata_na_sofiia_video/

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1754 on: July 22, 2012, 19:46 »
Тъп народ-слаба държава е народна поговорка, която съм я научил в БГ. Не е много етично да я изваждаш от контекса, защото това съм го писал на човек който постоянно се държи провокативно.
Прости хора има навсякаде, даже по центъра на София, които само гледат как фанатизирани лумпени атакуват молещи се хора в божия храм, а полицията се прави че ужким въдворява реда. Тази полиция едно време беше народна, но виждам че сега е станала маша в нечии окървавени ръце. Ако народът беше народ, щеше да линчува тези бесни кучета, заедно с болния им лидер.
Нямам никакво съмнение че подобни извръщения са абсурд за Турция. Май че има разлика между народ и паплач.  ;)
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/05/20/1093480_ataka_sreshtu_mjusjulmanite_v_djamiiata_na_sofiia_video/

От теб би излязъл идеален член на партия тип "Атака".

Омраза, измамно чувство за превъзходство (което е другото име на скрит комплекс за малоценност), непрекъснато желание да обижда.

Не знам защо мразиш толкова или защо си такъв комплексар.

Но от семената, които хвърлят хора като теб, не може да произлезе нищо добро.

Някой ден може да се окаже, че си бил способен на толкова хулни думи, че да утежниш съдбата си заради тях.