Author Topic: НОВИНИ - NEWS - HABER  (Read 1062776 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
Re: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #1605 on: July 08, 2012, 18:30 »
Престани да се подиграваш, Хавайчо, с тленните останки на избитите мъже, жени и деца в Батак. Имай малко уважение към подобни неща.

Не знам дали ще си "по-спокойна", впрочем, докато се правиш на жена, но опитът ми в живота ме е научил, че който лъже за едно, може да лъже и за друго.

Колкото до проституцията, разврата и пр. - отдавна ми омръзна да пиша или да споменавам, че никоя крайност не бива да служи като оправдание за друга.

И развратът, и фундаменталното невежество, използващо религията за прикритие или оправдание, са вредни.

А склонността към интригантство и манипулативност е също доста некрасива, да не кажа долна, човешка черта.

Аз пък си мисля ,че най добрата защита  е нападението..Като няма  Марианка (чо)аргументи с които да ме обориш прибягваш до обиди и полова,сексоална, социално психологическа характеристика на личността.
     Знам , и Ви съчувствам  .Много Ви гризе съвестта за греховете спрямо нас и изложбата на кокали в Батак е едно замазване на кланетата след освобождението и жажда за мъст на комплексираната българска душа.Но тази омраза към нас защото имаме друга религия(която лъка вуня даже и през монитора ми), няма да Ви направи духовно и морално на по високо стъпало от нас.Самузаблуждавате се от обаянието за самолюбие и самовеличие.Съжалявам Ви наистина, и дано спите спокойно като доказани " башибозуци" ;) ;D ;D

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1606 on: July 08, 2012, 18:37 »
  Аз пък си мисля ,че най добрата защита  е нападението..Като няма  Марианка (чо)аргументи с които да ме обориш прибягваш до обиди и полова,сексоална, социално психологическа характеристика на личността.
     Знам , и Ви съчувствам  .Много Ви гризе съвестта за греховете спрямо нас и изложбата на кокали в Батак е едно замазване на кланетата след освобождението и жажда за мъст на комплексираната българска душа.Но тази омраза към нас защото имаме друга религия(която лъка вуня даже и през монитора ми), няма да Ви направи духовно и морално на по високо стъпало от нас.Самузаблуждавате се от обаянието за самолюбие и самовеличие.Съжалявам Ви наистина, и дано спите спокойно като доказани " башибозуци" ;) ;D ;D

Драги анонимчо,

Аз, за разлика от тебе, не се правя на нищо, което не съм, и освен това Мариана е собственото ми име.
А омразата, която имаш в душата си, не я приписвай на други хора.

Не съди за другите по себе си.

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1607 on: July 08, 2012, 18:44 »

Драги анонимчо,

Аз, за разлика от тебе, не се правя на нищо, което не съм, и освен това Мариана е собственото ми име.
А омразата, която имаш в душата си, не я приписвай на други хора.

Не съди за другите по себе си.

С нападки към моята скромна личност ,БПЦ  и Вие в частност няма да получите "божественото" опрощение  на грешните Ви души спрямо нас.Омразата  и нападките към нас показва колко слаби и лабилни личности сте всъщност ;D ;Dимащи нужда от услугите на  специалисти психиятри. ;)

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1608 on: July 08, 2012, 18:47 »
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1439014600 ученици тръгват на летни курсове по Коран
Аллах е велик :)

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1609 on: July 08, 2012, 18:58 »

С нападки към моята скромна личност ,БПЦ  и Вие в частност няма да получите "божественото" опрощение  на грешните Ви души спрямо нас.Омразата  и нападките към нас показва колко слаби и лабилни личности сте всъщност ;D ;Dимащи нужда от услугите на  специалисти психиятри. ;)

Омръзна ми да чета инсинуации.

А сопри малко, пък да видим дали случайно вместо насъскване на мюсюлмани срещу християни, вместо дух на манипулативност, разделения и пр., не ли могъл поне една дума, една йота, дето се казва, да напишеш, която да се стреми към това да обединява хората, не да ги насъсква едни срещу други.

Каквото и да мислиш, на съда на душите, на който един ден ще отидем всички, нито лъжите, нито манипулациите, нито омразата, която си изразявал приживе, ще ти помогнат особено.

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1610 on: July 08, 2012, 19:00 »

От всички твои постове стигам до извода, че омраза е само и единствено в теб. Мразиш всички българи. Да обвиняваш днес хората за 1912 е все едно теб да те обвиняват за пред 1912 година и за Априлското въстание и преди това. К'во да ти кажа типичен мислене за атакист е твоето. И невежество с невежествата питам какво са виновни хората днес за нещата преди. Каква вина има днес мюсюлманина, християнина и който и да е друг. Вие не давате никакъв добър пример, защото сте шовинист. Дано ако имате деца не я имат същата злоба като вас, защото това е опасно.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #1611 on: July 08, 2012, 21:55 »
Какво да се прави - толкова може човекът. Не е лесно да живееш някъде и да те яде отвътре срещу мнозинството.
Някои тука затова се нео-османеят.  Пък после се чудят защо им казват, че са били винаги на страната на българските врагове. Никакво уважение към род, родина, език.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #1612 on: July 08, 2012, 21:58 »

Преди време имаше един трагичен случай в Турция, при който няколко млади момичета се удавили в морето, понеже учителят им по религия категорично забранил на спасителя да се хвърля да ги спасява... Грешно било да ги докосва, нещо подобно, та затова. Момичетата влезли във водата да се разхладят, както са си били облечени, но не могли да плуват и в един момент започнали да се давят. И понеже нямало кой да ги извади от водата, за съжаление се удавили.

Надявам се, че при това безплатно море и при това духовно образование, което се купува с пари, да не се случват не само подобни прецедентни и крайни, но и по-дребни случаи на бъркане на духовност с пропаганда или фанатизъм. (Или пък използване на религията и на бедността на хората за политически цели, както най-вероятно е в случая.)

А ,аз се надявам ,че просто се опитваш да правиш преднамерено  евтини инсинуации с цел да внушиш отрицателно отношение към едно напълно нормално събитие каквото е летния курс по изучаване на Ислям.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #1613 on: July 08, 2012, 22:11 »

Някои тука затова се нео-османеят.  Пък после се чудят защо им казват, че са били винаги на страната на българските врагове. Никакво уважение към род, родина, език.
Драга Светлина ,неоосманизма просто е една романтична философия която в никакъв случай не включва българомразенето,даже напротив ,неосманизма формулира обичта към съседите си или по точно към българите като задължение на всеки неоосманист . Тоест този който не обича българите ,не може да се нарече османист тъй като не е наясно с доктрината.Така ,че се успокой и спри да се държиш като прабаба ти Илийца.

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1614 on: July 08, 2012, 22:32 »
А ,аз се надявам ,че просто се опитваш да правиш преднамерено  евтини инсинуации с цел да внушиш отрицателно отношение към едно напълно нормално събитие каквото е летния курс по изучаване на Ислям.

Това беше новина - за удавилите се момичета -  която прочетох преди доста време.
Съжалявам, че нито копирах, нито запазих линк - не ми и е хрумвало, че може за нещо да ми потрябва, а сега не мога да намеря публикацията, нито помня къде точно я прочетох. (Не беше само в едно издание, впрочем, но е трагично събитие, случило се преди две-три години поне, ако не и повече.)

Offline Hasan Ismail

• Avarage member
  • И въпреки всичко,аз съм помак.
« Reply #1615 on: July 08, 2012, 22:36 »
    Нищо ново под слънцето.Старите мутри с нови никове.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #1616 on: July 08, 2012, 22:41 »

Това беше новина - за удавилите се момичета -  която прочетох преди доста време.
Съжалявам, че нито копирах, нито запазих линк - не ми и е хрумвало, че може за нещо да ми потрябва, а сега не мога да намеря публикацията, нито помня къде точно я прочетох. (Не беше само в едно издание, впрочем, но е трагично събитие, случило се преди две-три години поне, ако не и повече.)

Не те обвинявам драга  Мариана , просто се надявам това да не е истина ,защото  не мога да си помисля ,че  един спасител може   да послуша когото и да е било, та дори и Ердоган да се казва ,когато става въпрос за спасяване на човешки живот.Както и да е, нека гледаме с добри очи на тези моменти- летните курсове, защото и нищо да не научат тези деца , поне лошо няма да научат .Това черногледство което е станало като пандемия ,ще ни довърши или най вероятно ще ни докара Съдния ден, както казваш ти. :D :D :D  Всъщност , за да бъда точен ,и за да отдалечим във времето Каяметя -Съдния ден ,хубаво е да се провеждат такива летни курсове  по вероучение  в Ислям , в противен случай създаваме представки за изпълнение на Седмия признак
" “Ислямът ще изчезне, както се изтърква бродерията върху дреха, и хората няма да знаят нищо за говеенето, намаза и жертвоприношенията (курбаните). В една от нощите Книгата на Великия и Всемогъщ Аллах ще бъде вдигнато, и на земята няма да остане нито един айет от него …”

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1617 on: July 09, 2012, 00:13 »

Мариана, да си имаме уважението и да не пускаме новини аспарагас, които нямат никаква документална основа.
Прочела си новината преди доста време, нямаш никакви доказателства и сигурно искаш някой да ти повярва. Да, ама не. При такова положение би трябвало да знаеш че Турските медии биха писали поне 1-2 месеца за този уж учител, а съдът би го осъдил за умишленно причиняване на смъртта на тези момичета. Вярно е че доста жени в ТР предпочитат женски лекари, което си е нормално за вярващите. Такъв пример с момичетета цели само ислямофобия на която често сме свидетели. Нима не знаете че Ислама най-много цели човешкия живот. Пророкът ни Мохаммед( мир на душата му) е казал че който убие един невинен, той убива цялото човечество.
Ще ви помоля да бъдете по-внимателна когато с крайни случаи се упитвате да опетните една религия.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #1618 on: July 09, 2012, 11:04 »
Пророкът ни Мохаммед( мир на душата му) е казал че който убие един невинен, той убива цялото човечество.

Виновни може! ;) :D

Клинтън плаши Сирия с "катастрофално нападение"

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4960531

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1619 on: July 09, 2012, 12:30 »
Виновни може! ;) :D

Клинтън плаши Сирия с "катастрофално нападение"

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4960531

Ако един човек убие теб или братята ти безпричинно,какво ще е твоето отношение към убиеца. Ще искаш ли да влезе в действие правилото ''зъб за зъб'', или ще ги помилваш, или пък ще поискаш да бъдат осъдени на затвор. Това си е твой избор, но Ислама позволяма смъртно наказание за убийците като в същото време подчертава че ще е по-добре да бъдат помилвани. Чакам твоя отговор.