Author Topic: НОВИНИ - NEWS - HABER  (Read 1063047 times)

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Offline ibrahim65

• Moderator
Re: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #1500 on: June 13, 2012, 23:19 »
То и твоя акъл е толкова! :D Мога да изредя сума ти помаци кметове, председатели на общински съвети, лекари, следователи, професори..... ама да не глевим модератоското ядро на ДПС!  ;) Помаците знаят много добре кои са, какви са и как да се оправят и без вашите напътствия с посока анадола! ;) А и това не е новина така, че някой модератор може да забърше. 8)

Да господине ПОМАЦИТЕ знаят кой са и какво правят и как да си запазят ръцете чисти.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #1501 on: June 13, 2012, 23:21 »
Има десетки но ги "държат  по-ниско от тревата".Нали така ;)

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1502 on: June 13, 2012, 23:23 »
Каза го така си е. Аз дето гледам да съм по мек не ми оставиха избор.  Някой даде пример и с ромите, защо няма хора във властта. СОри ама 80 процента няма и средно образование, как ще са в ключови места. 

И така питам и да предложи някой помак, който може да заеме дадена позиция не отговаря. Сори ама със средно образование няма как.

Аз предлагам Ибрахим65 за прокурор.

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1503 on: June 13, 2012, 23:24 »

Предложи някой ? Повечето като се огъзихте на ДПС малко ще е трудно да се взимат хора от ДПС, като могат да се вземат от ГЕРБ.  Предложи някой помак с образование , успял. Защото по тази логика и аз мога да претендирам да съм прокурор.  Това няма нищо общо с дискриминацията.

Така не ме интересува какво ще ми отговорите, защото вие никога на отговаряте, а плямпате като прост народ, Чао иди и се лекувай.

Ти нали щеше да лягаш? Хайде сънчо мина кака.Отивай при мама да ти каже приказка  и да спинкаш и да сънуваш Караибрахом ;D

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1504 on: June 13, 2012, 23:25 »
Аз съм с трети клас и съм повтаряла да затвърдя историята ;D ;D не ставам ;D ;D

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1505 on: June 13, 2012, 23:25 »

Добре. Съвсем доброжелателно те питам какво си завършил ? Защото не знам, можеш да претендираш, ама с какво ? Може да си само със средно, може да си завършил учител по физическо, може да си завършил в машинист в БДЖ само гадая, не знам. Но за да си прокурор трябва най-малкото да си завършил право- бакалавър, магистър и да си навътре в нещата. Така ли  е ?

Offline asparuh7777

• Senior member
« Reply #1506 on: June 13, 2012, 23:25 »
Иди до Истанбул и си подай молбата. :D :D :D :D :D

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1507 on: June 13, 2012, 23:26 »

Ти нали щеше да лягаш? Хайде сънчо мина кака.Отивай при мама да ти каже приказка  и да спинкаш и да сънуваш Караибрахом ;D

Вземи един леген и си измий краката.

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #1508 on: June 13, 2012, 23:27 »
ОК

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1509 on: June 13, 2012, 23:27 »

Вземи един леген и си измий краката.

Казва се да вземеш Аптес ;) Ти взимаш ли Аптес ;D

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1510 on: June 13, 2012, 23:28 »
Този Сайт е номер Едно

Мариана ти също  ;)

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1511 on: June 13, 2012, 23:39 »
Този Сайт е номер Едно

Мариана ти също  ;)

И ти вие също сте номер едно. Сега като няма господари на ефира няма къде на друго място да се размивам със съчиненията. Македонците дори не са чак толкова смешни.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1512 on: June 13, 2012, 23:45 »
Скот хубаво е че те има и че си при нас.
Обичам те повярвай ми.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1513 on: June 14, 2012, 10:53 »
Турция дава $4 млрд. за ПРО

Турция възнамерява да похарчи над 4 млрд. долара за закупуване на системи за противоракетна отбрана с далечно действие.

Доставчикът на зенитните комплекси трябва да бъде избран през юли.

Търгът беше обявен още през 2009 г. Основни претенденти са американските комплекси на компаниите Raytheon и Lockheed Martin, европейските ракети SAMP/T, руските С-300 и С-400 и китайските HQ-9. НАТО предупреди Турция, че тя няма да ползва информация от Алианса, ако предпочете ракети руско или китайско производство.

http://novinar.bg/news/turtciia-dava-4-mlrd-za-pro_Mzk0OTs4Mw==.html
------------------------------------
Scoti da ne se plashi oti che go chvame i nego da ne mu padne neshto po glavicata :D :D :D

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1514 on: June 14, 2012, 13:10 »
сидеров(не заслужава главна буква) и джамбаски(тоя е от нашите носи турска фамилия)  ;) пак правят цирк и общината не им е дала разрешение.
София не е Анкара, възроптаха от "Атака" и ВМРО
http://www.dnes.bg/index/2012/06/14/sofiia-ne-e-ankara-vyzroptaha-ot-ataka-i-vmro.161331#comment-newest
яколко десетки протестиращи се събраха сутринта пред сградата на Столична община, за да изразят несъгласието си с шума от петъчната молитва в джамията в София.

Те издигнаха плакати с надписи: "Фандъкова, ти си кмет на София, не на Анкара!" и "ГЕРБ=ДПС".

В протеста се включиха основно привърженици на ВМРО и "Атака". Двете националистически формации отдавна настояват да се спре озвучаването на джамията от високоговорители и уредби.

Миналата година от "Атака" организираха протест пред джамията "Баня башъ", при който се стигна до размирици и имаше пострадали.

"Шумът от джамията нарушава Нормативна уредба №1 за обществения ред и опазването на общинските имоти", обявиха на протеста общинският съветник от ВМРО Ангел Джамбазки и депутатът от "Атака" Деница Гаджева. По техни думи те не искат нищо друго освен да се спазват написаните закони.
Още по темата
Деница Гаджева: Паветата хвърчаха от ислямистите
23 май 2011 11:00
971
Предизборната атака на Волен Сидеров
20 май 2011 17:00
1177

И двете партии значително са смекчили обаче тона си спрямо мюсюлманите. И Ангел Джамбазки, и лидерът на "Атака" Волен Сидеров на няколко пъти по време на протеста заявяваха, че нямат нищо против "братята мюсюлмани".

Те неколкократно повториха, че уважават всички вероизповедания в България, но не желаят натрапване на религии.

"България не е Саудитска Арабия", заяви Сидеров. По думите му джамията в София е свърталище на ислямисти, които са дошли в София от други държави.

"Там се събират хора, които проповядват радикален ислям. Всичко това остава извън работата на спецслужбите въпреки неколкократните ни сигнали до ДАНС", възмути се лидерът на "Атака".

Той апелира към кмета на София Йорданка Фандъкова и общинските съветници да спазват разпоредбите.

"Вие като кмет сте длъжна да спазвате закона", провикна се Сидеров към Фандъкова, застанал под прозорците й на "Московска" 33.

Той не пропусна да нападне градоначалника и заради последните резултати на социолозите, според които тя е най-одобряваният политик. Сидеров обяви, че популярността й се дължи единствено и само на PR акциите.

"И на какво отгоре?", зачуди се той на високото одобрение на кметицата.

Лидерът на "Атака" използва протеста, за да повтори твърденията си, че ГЕРБ водят протурска политика.

"Защо ни е ДПС, когато имаме ГЕРБ?", попита Сидеров. Той обвини премиера Бойко Бориксов, че провежда и нерегламентирани срещи с турския си колега Реджеп Ердоган, когото лидерът на "Атака" определи като "ислямист".

"Ние обичаме нашите братя мюсюлмани, но ние не приемаме София да се превръща в малкия Бейрут и в подобие на Йемен", скочи и общинският съветник от ВМРО Ангел Джамбазки.

Той също лансира тезата на Сидеров, че София се превръща в Саудитска Арабия, като позволява шумът от джамията да се лее.

Протестът завърши с пускането на запис от звука от джамията под прозорците на Столична община –  Фандъкова да разберяла на какво са подложени всеки петък хората, които живеят в района на джамията.
Време е общината да помисли за втора джамия. ;)