глупости ръсиш ти явно си под крилцето на някой от ГРОБ и самотова си знаеш и баеш
Аз пък мога да кажа същото за тебе, к'во толкова постоянно плюеш ГРОБ и ми говориш за ДПС. Да не би ти да си под крилото на ДПС и да ти е криво за това, че не са на власт, за да ползваш облага от партията е ако е така поне те разбирам, много в България са така, е за моя радост съвестта ми е чиста.
В последните 20 години българските правителства целенасочено изпълняваха плана „Ран -Ът”, наричайки грабежа, антисоциалната политика и масовото обедняване „пазарна икономика”. Изключение не направи и герберският премиер Бойко Борисов. Той обаче е първият министър-председател, който още в първата година на управлението си силово приложи плана „Ран-Ът” в здравеопазването, образованието и културата.
Вие си я искахте демокрацията - ето радвайте се на нея. Обръщам се към всички и към християните дето ми възпяват този капитализъм, в който бедните стават по бедни, а богатите по богати. За мен това не е демокрация, а Дебокрация. И Станишев да бе останал на власт положението нямаше да е по различно. Иначе да се сравняват Борисов с диктатор това са спекулации, поне прави нещо човека отива сред хората, а оня охлюв Станишев го беше страх от собствения си народ и не се доближаваше до него, както и всички нещастници от БСП.
Планът Ран-Ът е една спекулация, конспирация и просто не мога да се задълбя в тези проблеми. Ако не беше Бойко друг ще беше оплюван, просто българите тук сме само плюем политиците, но трябва да си променим мисленето и да се видим ние какво правим. И като говоря българи- говоря за всички български граждани. Слушал съм и помаци, които разсъждават по същия тъп начин както и повечето християни. Като население сме виновни, че допуснахме да ни грабят толкова години, позволяваме и сега. Много неща зависят от нас, а не от политиците но ние просто спим.
Положението у нас върви на зле. Цените постоянно растат, заплатите са замразени на санитарен минимум, с който едва оцеляваме. Доказано вредни ГМО продукти се разпространяват безпроблемно. А на народа упорито му се внушава да си почива, да мързелува, да си трае. И продължаваме да намаляваме. Май планът продължава да е в действие? Вие кажете – стои ли Бойко Борисов зад Ран-Ът?
Ако беше друг премиер нещата нямаха да са по различни. Факт е, че живота не върви на добре. Но тези неща я докараха Европа, а не Бойко. Европа казва, че тези чисти производства на село не били по лиценз, а трябва да ни налагат ГМОта. Но хайде до тук щот много задълбах, да взема да се кандидатирам за депутат остава