Author Topic: НОВИНИ - NEWS - HABER  (Read 1063609 times)

0 Members and 19 Guests are viewing this topic.

Offline ibrahim65

• Moderator
Re: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #1155 on: April 22, 2012, 23:00 »
Аз не се сърдя на този а на Админите оставили са всичко на само тек.

Offline Seiko

• Global moderator
« Reply #1156 on: April 23, 2012, 00:54 »
Хавайке, ти вече нов ник ли имаш. Казваш се май .................................според изпратеното ми съобщение. ................ не е ли мъж, журналист. А може би той се крие зад псевдонима "Хавайка", знам ли?
Абе май всички сте по трима зад ник, при определени условия, нали така. ;D

21. Публикуването на изображения, коментари и цитати с цел да бъдат унижени хора, институции, учреждения или правителства , особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт, е забранено. В такива случаи администраторите на сайта имат правото да прекратят без предупреждение достъпа на провинилите се лица до форума.

Поради системни и груби нарушения правилата на форума на този потребител (Svetlina) е забранен достъпът до форума в срок от един месец.    Администрация

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #1157 on: April 23, 2012, 02:07 »
Не знам миличка кой какво е писал, но аз мога да те заведа до всяка една такава обител да си я видиш с очетата и то напълно безплатно! Изтъркахте си клавиатурите да пишете, че помаците не са българи-мохамедани, а сега ко стана.....? :D :D :D Айде уточнете се молим! ;)
Правиш ли разлика м/у цитат и мнение!?Ако си чел внимателно това е статия на уважаван български историк, и цитирам статията заради:" Фактите показват друго:Доц. Христо Гиневски: Ако християнското население в Средните Родопи е оцеляло, то е благодарение на българите мохамедани." ;)

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Ynt: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #1158 on: April 23, 2012, 08:37 »
''21. Публикуването на изображения, коментари и цитати с цел да бъдат унижени хора, институции, учреждения или правителства , особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт, е забранено. В такива случаи администраторите на сайта имат правото да прекратят без предупреждение достъпа на провинилите се лица до форума.

Поради системни и груби нарушения правилата на форума на този потребител (Svetlina) е забранен достъпът до форума в срок от един месец.    Администрация''

Аз защо съм останал с впечатлението, че това е целта на тоя форум!!! Май напразно сме го докладвали на службите у нас и в USA!!! ;) Разследване ще има - е това е добра новина! :D

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #1159 on: April 23, 2012, 09:14 »

Еха ....ще станем известни ;D ЦРУ,КГБ и МИ6 ще ни раследва. Но за какво за мнение ли ;D Ботев само се излагате, и мечтаете да има пак Белене и за виц да влезнеш в затвора ;D

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1160 on: April 23, 2012, 09:25 »
Този гръмнатият пак е тук. ;D

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #1161 on: April 23, 2012, 21:48 »
Този гръмнатият пак е тук. ;D
Утре заминавам за 3 дни в Истанбул. В 11.00 ще съм на Свиленград след това ще пием чай в  Одрин в  кафето на Алиш, колата ми е Фиат/бял ван с пловдивски номер три еднакви цифри/ ще го познаеш щото е интересен! В четвърък след обят пак   ще съм там, сега е времето да покажеш какъв мъж си -  ела и ме гръмни! Аз съм тоя дето се вози, да не пречукаш шофера! :D :D :D Ако в петък пиша тук/ако до тогава онова админче не ме изтрие/ ;), значи си абсолютен палячо!!! :D

Айде със здраве мъжага! ;) :D

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
« Reply #1162 on: April 23, 2012, 22:05 »
Този гръмнатият пак е тук.

Nqma nikakva zaplaha zapovqdai badi spokoen v Turciq.

Tuk nikoi nqma da te гръмнe . Moje da sistoi6 ne 3 дни a celi 3 meseca.

Samo te e  narekal гръмнат ni6to pove4e .

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1163 on: April 23, 2012, 23:39 »
Утре заминавам за 3 дни в Истанбул. В 11.00 ще съм на Свиленград след това ще пием чай в  Одрин в  кафето на Алиш, колата ми е Фиат/бял ван с пловдивски номер три еднакви цифри/ ще го познаеш щото е интересен! В четвърък след обят пак   ще съм там, сега е времето да покажеш какъв мъж си -  ела и ме гръмни! Аз съм тоя дето се вози, да не пречукаш шофера! :D :D :D Ако в петък пиша тук/ако до тогава онова админче не ме изтрие/ ;), значи си абсолютен палячо!!! :D

Айде със здраве мъжага! ;) :D
Ako ima neshto obad se. Priyatel v nujda se poznava ;)

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1164 on: April 24, 2012, 09:07 »
Писмо жалба до Христо Ботев.

Другарю ,,господин,, Христо Ботев, едно да знаеш господине ти си убит от българи, във тил със един истрел,от човек който не гу е раждала майка изверг предател, и останалите бяха такива господине,и останалите бяха предатели.Но работата не свърши до смърта ти  господине, всички те забравиха, не си спомнят за теб, а тези който си спомнят господине се гаврят и петнят името ти, ползват го за подигравка като пишат от твое име господин Христо Ботев.Ти стой там във висините и не се ядосвай на тези изверги на тези утрепки на тях от господ ще им дойде господине сега са се самозабравили, но ще дойде и виделов ден и за тях тогава ги попитай за делата им.Но да знаеш господин Христо Ботев че има и кадърни хора като ПОМАЦИТЕ и ако се беше сражавал и живял за тях никога нямаше да те гърмят и да те предадат господин Христо Ботев.

Суважение Ибрахим65.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1165 on: April 24, 2012, 09:11 »
До грънатият.
За голямо съжеление със във Дубай, иначе на драго сърце бих те ,,РАЗЦЕЛУВАЛ,,

Offline razlichna

• Member
  • **
  • priemi se kakavto si za da te priemat i drugite
« Reply #1166 on: April 24, 2012, 09:56 »
Kato malki detsa se drachete,mai vi e mnogo skuchno.Abe momcheta mnogo agresia ima vav vas  tova ne e  prisashto na pomatsite.

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
« Reply #1167 on: April 24, 2012, 10:23 »
РАЗНИ ХОРА, РАЗНИ ИДЕАЛИ

Тъмна, демонична и тъжна е „галерията” от художествени образи, която Алеко Константинов изгражда във фейлетонния цикъл „Разни хора, разни идеали”. Героите - малки и нищожни в своята нравственост, са едновременно и застрашаващо опасни - „галерия”, която поражда тъжния стон на авторовата ирония.
След Освобождението на България в нашата литература е отразен образът на държавата със своите институции, управници и проблеми. А това води след себе си и голямото следосвобожденско разочарование. Вижда се сблъсъкът между възрожденските идеали и социалната действителност, която е част от художествената природа на Алековите герои от „Разни хора, разни идеали”.
Във фейлетоните са очертани типовите образи на кариерист, политикан, псевдопатриот и еснаф. Въпреки различията между тях, сплотява ги един общ девиз, една обща ненавист към ветрогонеца, т. е. към непримиримия и неспокоен дух на вярващия в идеала за демократично и свободно общество. Образът на този идеалист - борец за човешки права -е отречен от фейлетонните герои на Алеко. Те искат власт и по-голямо обществено влияние. Авторът внушава тяхната дребнавост.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1168 on: April 24, 2012, 20:19 »
Писмо жалба до Христо Ботев.

Другарю ,,господин,, Христо Ботев, едно да знаеш господине ти си убит от българи, във тил със един истрел,от човек който не гу е раждала майка изверг предател, и останалите бяха такива господине,и останалите бяха предатели.Но работата не свърши до смърта ти  господине, всички те забравиха, не си спомнят за теб, а тези който си спомнят господине се гаврят и петнят името ти, ползват го за подигравка като пишат от твое име господин Христо Ботев.

Суважение Ибрахим65.

Писмо жалба до Христо Ботев. / Georgi Markov

Втори юни 1976 година, далеч от България

Драги Христо Ботев,

Дълго се колебаех дали да ти пиша това писмо в деня на стогодишнината от твоята смърт...............
.................................
Кажи ми, кажи, бедни народе,
кой те в таз робска люлка люлее?
кой продал брата, убил баща си?!

НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАШ ВИНОВЕН?

Не смяташ ли, че трябваше да се постараеш да останеш жив и да избягаш от куршума, който те чакаше над Враца?
........................................................
Ако отоманската империя те честваше, ако гробът ти беше редом до този на Митхад Паша, кощунството със самия теб би било по-малко, отколкото сега, когато ти си знамето на казионщината, иконата на безскрупулността и пошлото интересчийство. Как наистина можа да допуснеш да те убият, когато следващите сто години така отчаяно се нуждаеха от тебе. Ти, който римуваше "патриоти" с "идиоти", ти който така страстно и силно извика:

Свестните у нас считат за луди...

Както сам знаеш, не е трудно "кога въстане робът", да си найдеш гроба. Защото, когато робите въстават, те си остават роби. Въстанието не ги прави свободни хора. Те са въстанали роби. Оттук нататък започва най-трудното, най-мъчителното и най-изпитателното - да превърнеш робите в свободни хора. И тук нуждата от живия Ботев винаги е била далеч по-голяма от легендата за мъртвия Ботев. Така идвам до втория ми въпрос:

НЕ СМЯТАШ ЛИ, ЧЕ КАРАВЕЛОВ БЕШЕ ПРАВ?

Не зная думите, които сте си казали, обидите, които сте си разменили, и чувството на горчивина, с което сте се разделили. Зная само, че Каравелов не е успял да те убеди, че свободата на един народ не се ражда от сражението между две чужди армии и дори от геройството на една легендарна чета, нито от прокламации и международни декларации. А е нещо неразривно свързано със съвършенството на човешкия дух, с възпитанието, просветата и духовния прогрес на един народ. Зная, че ти дръзко си написал "лозето не ще молитва, а мотика", че си забравил, че има различни мотики и че револверът съвсем не е най-добрата от тях.

Позволявам си да ти кажа, че времето доказа колко прав е бил Каравелов. Затова него не го честват. Дори са го забравили и пренебрегнали. Защото той не им достави полезната легенда, в която много.

http://liternet.bg/publish10/gmarkov/pismo_h_botev.htm