В уранови рудници ни набутахте мъжете,имотите все намирате причина за национализация,за най-малкото помаците са в затвора,
Да да, християните въобще не са били в затвора. За най-малкото ако си отвориш устата и хоп в затвора, ах тази лоша репресивна машина, тормози само помаците. Жертви на национализацията станаха абсолютно всички, а знаеш ли колко християни в града, дори си изгубиха самото жилище, заради това, че на комунистите нещо им е минало през главата. А колко преселвания, убийства по границите( тези хора, не са искали да бягат, но някои са го мислили това) , така без причина е имало за християните. Та не се прави на някоя великомъченица. Пък да не говорим, когато е избита интелигенцията, и на кого да се сърдим сега за това. Пък да не говорим, че точно вие след бабите гласувате за партии като БС(К)П истинските наследници на комунистите. Като толкова искаш президент помак, еми изберете някой човек и да се кандидатира. Що е виновна България.
Велика Турция рано или късно ще влезне в ЕС.Просто икономическа необходимост
Ако иска да влезе, каквото е писано ще стане. Но в този момент май ЕС имат повече нужда от Турция, а не обратното. Просто би се създало по евтина работна ръка, като има много хора и заплащането върви надолу. Поради тази причина не мисля, че е добре за Турция да влиза в Европейския съюз, защото ще се отвори повече конкуренция в Европа за работа, това дори би изяло работата и на някои турци или помаци в България. Та това е истинската и обоснована причина, поради която не искам аз лично Турция да влиза в ЕС. В близките години това няма да стане, за бъдеще не знам.