Ало , Ганке вземи се в ръце! Като ти харесва толкова Турция - отивай там да живееш!
И да не забравиш да се откажеш от българското гражданство. Но си запази името - "Хавайка" , прекрасно е. А с тия отрицателни мисли ти гарантирам, че няма да стигнеш далече, но като 200 000 турци, които се заселват в Истанбул годишно (според статията), може да ти светне, че оттам е по-лесно да стигнеш до Авропата, Америка или Австралия...
А тия са ги ограбили в комбина с охранителната фирма, разбира се.
Името ми е умалително(галено)на Hawa ама нали си начетена
те гонят някакви Хавайски острови.Ако ида в Велика Турция там на ръце ни носят помаците.Двама президенти са били помаци .
.Но няма да ти доставям това удоволствие.Като не ти отървам планината Памир те очаква.То е ясно ,че такава ви е мечтата.
В уранови рудници ни набутахте мъжете,имотите все намирате причина за национализация,за най-малкото помаците са в затвора,в казармите бром в чая им слагахте,скъсвахте ни от кааторга.Ама сме жилави и ще се плодим-да ви е яд
Апък ако толкова не желаеш да чуеш за мен повече ми купи една виличка в Анталия с две липи отпред и 10 дк имение и се махам.Тъкмо ще оставя на тримата ми братя да е по-широко