Author Topic: НОВИНИ - NEWS - HABER  (Read 1064145 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Re: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #947 on: March 21, 2012, 15:19 »

Проблеми из помашките райони :-X :'(
Проблемите едва сега започват. За съжаление помаците пак ще са жертвани!

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #948 on: March 21, 2012, 15:21 »

Не е задължително  ;)
Темата е "Новини". Ако искаш, пусни си тема  "Новини,свързани с България".

Горката още не е разбрала че Турците в БГ, Помаците в Турция и Република Турция като съседка на БГ са част от действителността на България, но злобата и ксенофобията са и подействали заслепяващо. Ако дойде ден да прогледа ще разбере че си е по-хубаво да си е сляпа защото реалният свят ще е много по-различен от нейния който си е изградила в болната cи фантазия ;D >:( ;D

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #949 on: March 21, 2012, 21:02 »
Горката още не е разбрала че Турците в БГ, Помаците в Турция и Република Турция като съседка на БГ са част от действителността на България, но злобата и ксенофобията са и подействали заслепяващо. Ако дойде ден да прогледа ще разбере че си е по-хубаво да си е сляпа защото реалният свят ще е много по-различен от нейния който си е изградила в болната cи фантазия ;D >:( ;D
Дрънкай, дрънкай, изливай си личната неудовлетвореност и ограниченост към родината и българите.
Много обичам качествени извадки като тебе от полуосмански произход.
Пускай тука отровни лиги,  за да се харесваш и привличаш събратята си по религия, които зад гърба им наричаш "каури", както си му е реда?! Както тебе в Турция, пардон Анатолия.
Като нищо децата ти може да се родят в България или внуците ти, да те видим тогава какви ще ги редиш, палячо.
Вихри се на воля в единственото ти поле за изява. Тренирай на сухо тука, може и да ти повишат заплатата до следващата ти помиярска изява от МИТ.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #950 on: March 21, 2012, 21:40 »
Ботев един нормален човек първо се научава да отговаря на зададените му въпроси след това пита.

А ти фен ли си на Ботев, а знаеш ли как е умрял Ботев, и от кого и защо.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #951 on: March 21, 2012, 21:51 »
А ти фен ли си на Ботев, а знаеш ли как е умрял Ботев, и от кого и защо.

Мислиш ли, че това е новина?

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Ynt: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #952 on: March 21, 2012, 23:50 »

Нормално е някой ден децата ми да се родят в БГ която е родина както на мен, баща ми дядо ми, пра дядо ми а техните деди и прадеди са били Османлии т.е. Турци. Така европейците са наричали всички мюсулмани в империята. А каурето се знаят кои са и не е нужно обяснение. ;)

Offline TURANIA

• Avarage member
« Reply #953 on: March 22, 2012, 09:34 »
Тренирай на сухо тука, може и да ти повишат заплатата до следващата ти помиярска изява от МИТ.

Сбъркала си разузнаванията Светулке. Субиги е от МИ-6. Аз съм от МИТ  ;D ;D ;D

Offline sultan selim

• Forum fan

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #957 on: March 22, 2012, 22:04 »
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4660411

Анкара отказва нейни войници да воюват срещу ислямистките бойци в Афганистан, за да не засегне своите братя по вяра в тази страна. Основната задача на турските военнослужещи е обучение на афганистански военни и полицаи.

Същевременно Анкара има голям принос за възстановяване на инфраструктурата на Афганистан. От турска страна в Афганистан са построени 68 училища, четири болници, осем поликлиники.   Aferin!!!

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Ynt: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #958 on: March 22, 2012, 22:12 »
Изтрито от модератор

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #959 on: March 22, 2012, 22:16 »
Изтрито от модератор