Хей приятели и съфорумци хубаво е че сте тук и споделяте чуствата си испълнени с гордост и високомерие.
Не летете тъй високо не говорете тъй на голямо че не мога да ви позная, не мога да ви разбера на кой бог се кланяте и на кой цар служите
А елате тук до нас ПОМАЦИТЕ отворили сме длани и сърцата си тъй широко че има място за всички ви, нека ви почерпим от търпението, и от любовта си.
Пробвал съм да съм на вашето място, но не не никога никога не, аз съм си аз, затова отправям благодарности към всевишният че ме е създал ПОМАК.
Не не искам да съм аз българин с тази вековна история която описвате и и се възхищавате толкова много пълна с подвизи и приключения нека да си е на вас.
Не не искам да съм аз турчин с тази вековна история която описвате и и се възхищавате толкова много пълна с подвизи и приключения нека да си е на вас.
Аз съм ПОМАК и имам толкова много, приятели българи, приятели турци, вие сте мой, и устанете тук до мен ще ви даря усмивки дори и през сълзи понякога.
Не се карайте вече вие сте велики вие сте едно цияло поне това показва вашата история която не може да се отрече дори и от вас и създадена от вас.