Author Topic: НОВИНИ - NEWS - HABER  (Read 1064208 times)

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Ynt: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #885 on: March 14, 2012, 20:39 »
За какви крайнини ми говориш? Ей на това му се казва "крив телефон", чул-недочул, разбрал-недоразбрал...

Не ни будалкай повече.  ;)Трябва да си признаеш къде си ги видяла джандарите защото по градовете няма такива, a има полицаи; kолко пъти ще ти ce  повтаря  че жандармерия башка, полицай башка. Анладън мъ? ;D :D ;D

Offline ibrahim65

• Moderator
Re: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #886 on: March 14, 2012, 21:25 »
Хей приятели и съфорумци хубаво е че сте тук и споделяте чуствата си испълнени с гордост и високомерие.
Не летете тъй високо не говорете тъй на голямо че не мога да ви позная, не мога да ви разбера на кой бог се кланяте и на кой цар служите
А елате тук до нас ПОМАЦИТЕ отворили сме длани и сърцата си тъй широко че има място за всички ви, нека ви почерпим от търпението, и от любовта си.
Пробвал съм да съм на вашето място, но не не никога никога не, аз съм си аз, затова отправям благодарности към всевишният че ме е създал ПОМАК.
Не не искам да съм аз българин с тази вековна история която описвате и и се възхищавате толкова много пълна с подвизи и приключения нека да си е на вас.
Не не искам да съм аз турчин с тази вековна история която описвате и и се възхищавате толкова много пълна с подвизи и приключения нека да си е на вас.
Аз съм ПОМАК и имам толкова много, приятели българи, приятели турци, вие сте мой, и устанете тук до мен ще ви даря усмивки дори и през сълзи понякога.
Не се карайте вече вие сте велики вие сте едно цияло поне това показва вашата история която не може да се отрече дори и от вас и създадена от вас.

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #887 on: March 14, 2012, 21:36 »
Ти не разбрали , че няколко анадолеца се опитват да разпалват вражди между живеещите в България.Твоят призив едва ли ще бъде чут от тях.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #888 on: March 14, 2012, 23:58 »
Ти не разбрали , че няколко анадолеца се опитват да разпалват вражди между живеещите в България.Твоят призив едва ли ще бъде чут от тях.

Тези няколко, преди всичко са български граждани и твои съотечественници но като си ги нарекъл анадолци какво би очаквал от тях да те нарекът. А когато ви отговорят наподобяващо започвате да квичите. Необходимо е поне малко достойнство ама нердeee 8)

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #889 on: March 15, 2012, 11:48 »
Повечето от вас твърдите , че живеете в Турция съответно не сте ни съотечественици.Обиждате историята , народа, езика на бившата си Родина подигравате се . Това , че имате български лични карти не значи нищо/ което също не е много сигурно/.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #890 on: March 15, 2012, 11:57 »
Щастие е, че такива нещастници пишат по форумите - вижда се ясно "любовта" им към нас- българските граждани. Те не разбраха, че никъде по света не уважават онези, които се отричат от корените си.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #891 on: March 15, 2012, 12:39 »
Отечеството и родината ми е България. Не знам какво сте допринесли за нейното развитие, но аз съм отдал цели 2 години в строителсвената сфера работейки безплатно като трудовак. Въпреки че сега не живея в БГ аз се чувствам длъжен да се боря за просперитета и а за това  първо е необходимо в страната да има консенсус както политически така и социален, а за това е необходимо да има толерантност между различните. Ксенофобията е най-големият враг която ограничава толерантността поради което всички трябва да се борим срещу нея. Това е и моята цел. Всяка държава си има своите слабости които трябва да се критикуват за да се върви напред. Критиките не трябва да се тълкуват като омраза. Често се спори и се втълпява етническа принадлежност на хората което е в разрез със свободата на самоопределението.
Трябва да си призная че съм безпощаден към такива хора, може би защото съм изпитал на гърба си цялата бруталност и варварство на фашистките ''възродители'' и бих искал опонентите ми да се съобразяват с тежкото близко минало на мюсулманите подложени на многобройни опити за насилствена християнизация.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #893 on: March 15, 2012, 14:35 »
http://www.dnes.bg/politika/2012/03/15/da-smenim-chipa-sreshtu-nasilieto-zove-caria.153986
Принца Симеон Хасан, който вчера навърши 5 г.ЧРД. :)

Offline Svetlina

• Forum fan
« Reply #894 on: March 15, 2012, 18:25 »
Изтрито от модератор

Offline Svetlina

• Forum fan
« Reply #895 on: March 15, 2012, 18:42 »
Изтрито от модератор

Offline TURANIA

• Avarage member
« Reply #896 on: March 15, 2012, 19:35 »
Щастие е, че такива нещастници пишат по форумите - вижда се ясно "любовта" им към нас- българските граждани. Те не разбраха, че никъде по света не уважават онези, които се отричат от корените си.

А ти защо се отричаш от тюркските си корени,пишман славянко  ;D

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #897 on: March 15, 2012, 19:53 »
Такива палячовци не са ни нужни - имаме си доганови-подлоги- и-сополи - гледаме как сте се наредили пред урните - жертва- дпс-жертва-дпс- под строй...
Всъщност, май плачеш за доброволно-принудителна сополо-догановска ислямизация ти:  нали за тях си гласувате, дето насила ви християнизираха..., за една противоконституционна партия.
Заедно с циганьорите, арабите, боклуците в България се наредихте: комунист-боклук-циганин-дъ-пъ-съ. Тъй де, рамо до рамо с догано-подлоги-и -сополите.
Такива палячовци не са ни нужни - имаме си доганови-подлоги- и-сополи
Всъщност, май плачеш за доброволно-принудителна сополо-догановска ислямизация ти:  нали за тях си гласувате, дето насила ви християнизираха...,
Заедно с циганьорите, арабите, боклуците в България се наредихте: комунист-боклук-циганин-дъ-пъ-съ. Тъй де, рамо до рамо с догано-подлоги-и -сополите.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Нещо си пропуснала оригиналните ти изрази като дрисъци, лиги и др.  :D :D :D
Нито аз нито мои роднини са ходили в Бг да гласуват. Оправете законодателството вместо да ми квичиш тук за ДПС и Доган които са част от системата в която живeeш. Вместо да си губиш тук времето вземи та образувай някаква цивилна организация и се бори против онова което не ти харесва. Каква е разликата между доган, боко и болния?  Ески тас, ески хамам  :D :D :D

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #898 on: March 15, 2012, 22:18 »
ИСЛЯМИСТИТЕ СЕ УСТРЕМИХА КЪМ ВЛАСТТА В ХОЛАНДИЯ

http://www.obshtestvo.net/content/view/2378/7/

Offline Svetlina

• Forum fan
« Reply #899 on: March 15, 2012, 22:30 »
А ти защо се отричаш от тюркските си корени,пишман славянко  ;D
Не съм славянка, а съм българка. Не съм от тюркски произход, нито от башкоростански, нито от татарски... вече няколко пъти ти казах.