45 горещи въпроса до българския русофил
Кой рубладжия ще обясни защо Россия сътвори и наложи т.нар. „македонска” нация, а днес единствена признава и подкрепя официално антибългарската организация ОМО Илинден?Георги Георгиев
[/size]Някой русофил може ли да ми обясни защо България плаща най-скъпия руски газ в Европа?!
[/size]Някой русофил може ли да ми обясни защо България плаща най-скъпия руски дизел в Европа?!
[/size]Някой русофил може ли да ми обясни защо „Лукойл Нефтохим” АД за последните 6 години е отчел приходи от над 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, но няма година, в която да е отчел и стотинка печалба?!
[/size]ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ТОВА?!
[/size]Доволни ли сте, че нямат измервателни уреди?!
[/size]Доволни ли сте, че нямате алтернатива?!
[/size]Доволни ли сте, че родителите ви късат от залъка си, от лекарствата си, за да грухат ненаситните кремълски гуши?!
[/size]Доволни ли сте, че енергийната ни система е доведена до колапс?!
[/size]Доволни ли сте, че от заплатите ви, от пенсиите ви, от детските надбавки се къса, за да се плаща за скъпото парно на държавна администрация, болници, училища, заради най-скъпия руски газ?!
[/size]Доволни ли сте, че от заплатите ви, от пенсиите ви, от детските надбавки се къса, за да се плаща за най-скъпия руски дизел?!
[/size]Доволни ли сте, че от години се саботира родното производство на газ?!
[/size]Доволни ли сте, че цели отрасли на химическата ни индустрия фалираха, защото в себестойността на продукцията им 60% се формира от скъпия руски газ?!
[/size]Доволни ли сте, че политиците ни, оплетени в корупционните схеми на руския енергиен империализъм, продават Родината и бъдещето на децата ви?!...
[/size]Някой русофил може ли да ми обясни защо през последните години над 10 000 000 руснаци избягаха от Россия?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо всички руски политици, олигарси и чиновници изпращат децата си на Запад?
[/size]Защо според техния Росстат още 57 % от хората с висше образование биха избягали веднага, ако могат?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия е на първо място в света по употреба на хероин и употребява 21% от цялото световно производство?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо средната консумация на спирт в Россия е 18 литра на глава от населението?!.
[/size]Знае ли русофилът, че според експерти на СЗО при консумация от над 8 литра на човек се касае за деградация на населението?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия отделя 25% от бюджета си за въоръжение, докато всички останали държави отделят не повече от 3-4%?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо не ползва нищо руско - нито кола, нито телефон, нито компютър, нито лекарство, нито дрехи, нито храна, нито лекарства?!
[/size]Защо?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия произвежда само 2% от световния БВП , а владее 16.7% от общата територия?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо 95% от брутния продукт на Россия е от добив на суровини и по този показател е зад повечето държави от третия свят?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо в Россия има най-много убийства на глава от населението и най-много полицаи на глава от населението?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо за последните 20 години от картата на Росиия са заличени над 13000 села и 215 града?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо на 100 новоредени в Россия се падат 100 аборта?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия е единствената държва в света, в която официалната работна заплата е по-ниска от официалния жизнен минимум, който в момента е около 200 лв. или 8200 рубли.
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо руските милиардери плащат най-ниски данъци - 13%. (Във Франция и Швеция – 57%, Дания – 61%, Италия – 66%)
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо 1% от населението владее почти 100% от природните богатства в Россия?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия дава природните си залежи на концесия на западни фирми като ШЕЛ, Бритиш Петролиум, Шеврон -Тексако, Тотал?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия взе целия златен резерв на България?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо се наложи тристахиляден окупационен корпус на Червената армия, чиято издръжка бе по-голяма от бюджета на България, да окупира България от 1944 г. до 1947 г.?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия сътвори т.нар. „македонска” нация и я наложи с насилия, репресии и убийства над стотици хиляди българи и защо Россия днес е единствената държава, която признава и подкрепя официално антибългарската организация ОМО Илинден?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия е против Съединението на България?!
[/size]Защо напада България през 1916 г.?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо през 1989 г. България осъмна с 10 милиарда долара дълг, съизмерим по покупателна способност точно с днешния ни външен дълг, който не сме спрели да обслужваме от тогава?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо през 1989 г. България осъмна като най-бедната държава в Европа, с най-малки пенсии и заплати, с неефективна и неработеща икономика, изцяло по руски образец, с руски машини и съоръжения?!
[/size]Някой русофил ще ми посочи ли поне едно десетилетие в историята на Россия, в която тя да не е нападала, газила и мачкала някой народ или държава?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо за роснака всички, които искат свобода и независимост се превръщат във врагове?!
[/size]Някой русофил може ли да ми посочи един народ или държава в съседство на Россия, които да не са били нападани?!
[/size]Някой русофил може ли да ми посочи поне една държава, в която да е стъпил руският ботуш и да не са последвали насилия, терор, корупция, престъпност и бедност?!
[/size]Някой русофил може ли да ми обясни защо най-много роснаци са избити от самите роснаци и какво да очакваме от тях по отношение на други народи?!
[/size]Някой русофил може ли да ми обясни защо роснака не е убил дори един американец, но е избил хиляди и хиляди поляци, чехи, украинци, литовци, естонци, българи, унгарци латвийци, финландци, грузинци...?!
[/size]Някой русофил ще ми каже ли от колко столетия Россия яде украинското жито?!
[/size]Някой русофил ще ми обясни ли защо роснаците с такава жестокост и свирепост избиват един народ, за който довчера твърдяха, че му е братски?!