Author Topic: НОВИНИ - NEWS - HABER  (Read 1063247 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
Re: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #1350 on: June 07, 2012, 19:18 »
Все повече се замислям дали зад профила е жена или нещо друго. Та не мисля да отговарям за старовремски приказки. То днес помакините как пият просто не е истина, говоря сериозно. Това днес просто е мит, че не пили. Пият и то не по различно от останалите. И след като се напият питай комшията какво са правили.
Ти явно си закъсъл ислямист.За теб е важно дали мнението е от жена или мъж ;D ;D
 Помакините не пият и не са наркоманки,и на са селиконови моми и това ви дразни.Помакините са морални, с нежна кожа(на девица според християнската религия),далеч от пороците на помията на съвремието .Знам,че това ви дразни.Да пукате от яд,помаците ще ги има заради своете "изостанали" възгледи на християнката българка ,която за една салата се клеца ;) :D

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1351 on: June 07, 2012, 20:04 »
Tака може да е било преди, но не е днес. Ти можеш да ми говориш на инат, но аз знам много по добре. Ти въобще знаеш ли ваще моми к'ви ги вършат по Благоевград, София, Пловдив ? Лично за мен свестни няма никъде, отдолу всички са еднакви и лиземерни. Тези, които пазят традициите днес са изключение.

Offline asparuh7777

• Senior member
« Reply #1352 on: June 07, 2012, 21:05 »
Ти явно си закъсъл ислямист.За теб е важно дали мнението е от жена или мъж ;D ;D
 Помакините не пият и не са наркоманки,и на са селиконови моми и това ви дразни.Помакините са морални, с нежна кожа(на девица според християнската религия),далеч от пороците на помията на съвремието .Знам,че това ви дразни.Да пукате от яд,помаците ще ги има заради своете "изостанали" възгледи на християнката българка ,която за една салата се клеца ;) :D
Ми добре!  :D :D :D :D :D :D :D

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1353 on: June 07, 2012, 21:21 »

Помакините не пият и не са наркоманки,и на са селиконови моми и това ви дразни.Помакините са морални, с нежна кожа(на девица според християнската религия),далеч от пороците на помията на съвремието .Знам,че това ви дразни.Да пукате от яд,помаците ще ги има заради своете "изостанали" възгледи на християнката българка, която за една салата се клеца ;) :D

Искрено вярвашите християнки се "клецат" за една салата толкова, колкото и искрено вярващите мюсюлманки. Доста грозен израз е този, впрочем, за "клецането"  и салатата, не прилича на жени с изтънчен морал.

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #1354 on: June 07, 2012, 21:55 »
Третокласничката всичко знае слушайте я внимателно! Вместо да се засрами , че е неграмотна тя морал ще ми преподава и в същото време ръси цинизми.

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1355 on: June 07, 2012, 22:00 »
Третокласничката всичко знае слушайте я внимателно! Вместо да се засрами , че е неграмотна тя морал ще ми преподава и в същото време ръси цинизми.

Според мен някой мъж се крие зад този псевдоним, ако беше жена едва ли щеше да използва такъв каруцарски език.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1356 on: June 07, 2012, 22:02 »
skoti3 не е мъж а човек на човеците, а след малко ще ви се види като извънземен.  ;D

Offline asparuh7777

• Senior member
« Reply #1357 on: June 07, 2012, 22:41 »
Имам удоволствието да ви представя:
Дългоочакваните плочи, изписани на Кирилица от времето на 'траките'!

Започвам публикуването на материали за произхода на българската писменост отзад-напред: в тази статия ще покажа седем плочи, намерени в Родопите и изписани на кирилица, най-вероятно от времето на 'траките'; в следващата ще представя голям брой праисторически надписи от българските земи, където се крият корените на писменостите, използвани днес от голяма част от човечеството.

От дълги години в българската наука битува мнението, че преди св. Кирил Философ да създаде нашата писменост, българите са пишели с гръцки букви или по думите на Черноризец Храбър ‘чрътами и резками’. За траките, които официалната историография считаше за незначителен компонент при ‘формирането на българската народност’, историците бяха единодушни, че не са имали собствени букви, а в редки случаи са използвали гръцката азбука. Тези твърдения бяха затвърждавани от поколения български историци и се превърнаха в изключително консервативна догма, която потиска слабия глас на всеки, който дръзне да я оспорва. Независимо от откриването преди десетилетия на Ситовския, Надарския, Кьолменския и други надписи, официалната версия на историята не само, че не беше променяна, но и биваше ‘подсилвана’ от учени, които заявяваха авторитетно, че Ситовският надпис е игра на природата. Подобни неистини имаха за цел да пресекат в зародиш всяка наченка на ревизионизъм по въпроса за писмеността и да увековечат политически правилната теза, че предците ни не са познали високата култура, присъща на народите със собствена писменост. Важно е също да се отбележи, че писмената, които публикувам по-долу, са известни на отделни български учени, които през годините са пазили гузно мълчание за съществуването им. Нека всички последици от това принизяване на българската култура лежат на тяхната съвест и на тази на съучастниците им.

През всичките години на отрицание и омаловажаване постиженията на нашия народ в изолирани райони родолюбиви българи са пазили ревностно от нечисти ръце няколко плочи-скрижали, изписани на чиста Кирилица и все пак напълно неразбираеми за днешния българин. Пръв за тези плочи споменава писателят и най-голям изследовател на Орфей Никола Гигов. Всички те са били открити преди столетия в разрушени древни храмове и светилища и са били съхранявани грижливо от будни родопчани, които по този начин са отдавали чест и са защитавали делото на предците си, създали древните писмена. След като научих за съществуването на тези плочи, заедно с неколцина съмишленици, се заех да ги открия и заснема, за да станат всеобщо достояние. В хода на проучването се оказа, че освен плочите от Централните Родопи, споменати от Гигов, има и други – една от ‘тракийската’ Петелова могила край с. Драгойново, Първомайско и една от с. Горно Луково, Ивайловградско. За мен е извън съмнение, че са оцелели и други плочи, пръснати из различни краища на Родината.........

http://prarodinata.blog.bg/history/2012/06/05/dylgoochakvanite-plochi-izpisani-na-kirilica-ot-vremeto-na-t.964033#last_comment

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1358 on: June 07, 2012, 23:22 »
Еее, това вече минава и македонското.  ;D ;D ;D
Хиляда пъти съм казал че няма българска история всичко е измишлютини.

Дългоочакваните плочи, изписани на Кирилица от времето на 'траките'!

От дълги години в българската наука битува мнението, че преди св. Кирил Философ да създаде нашата писменост, българите са пишели с гръцки букви или по думите на Черноризец Храбър ‘чрътами и резками’. За траките, които официалната историография считаше за незначителен компонент при ‘формирането на българската народност’, историците бяха единодушни, че не са имали собствени букви, а в редки случаи са използвали гръцката азбука. Тези твърдения бяха затвърждавани от поколения български историци и се превърнаха в изключително консервативна догма, която потиска слабия глас на всеки, който дръзне да я оспорва. Независимо от откриването преди десетилетия на Ситовския, Надарския, Кьолменския и други надписи, официалната версия на историята не само, че не беше променяна, но и биваше ‘подсилвана’ от учени, които заявяваха авторитетно, че Ситовският надпис е игра на природата. Подобни неистини имаха за цел да пресекат в зародиш всяка наченка на ревизионизъм по въпроса за писмеността и да увековечат политически правилната теза, че предците ни не са познали високата култура, присъща на народите със собствена писменост. Важно е също да се отбележи, че писмената, които публикувам по-долу, са известни на отделни български учени, които през годините са пазили гузно мълчание за съществуването им. Нека всички последици от това принизяване на българската култура лежат на тяхната съвест и на тази на съучастниците им.

Ако намерите някойе говеждо лайно веднага го свързвате с българското. Елял.  ;D

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #1359 on: June 07, 2012, 23:35 »
Гигов - Писменост - Траки - Плочки - Култура - Говор - Език, Народ - Етнос - Помаци и т.н. и т.н.  ::) :) ;) :)

Тъй да, тъй, ще вървите, ще вървите, и пак ще стигнете до Имането, Културата, Езика, и Народа на най-старите деди на Помаците, щото всички след тях са едни нашественици, грабители, присвоители и какво ли не, които си сглобиха на техен гръб и направиха - език, територия, държава и история за сметка на по-старите Помаки, ама Те, като са имали бая много от всичко, то е ясно, че хайманите и крадците след тях все са грабили от Помаците, ама само дето не си признават това от векове, та до днес, но кой ли им верва веч на тези измисленяци нашественици, неква си там пробулгари, панславяни, пантурки, панмасурки, съветчици, минометчици и секви други нацисти !?!  :o ;D 8) :D ::) :) ??? ;)

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1360 on: June 08, 2012, 14:52 »
При тоя "Шибан народ"и "лош матряль" е имало вампири и даже Дракула е българи според Божитар Димитров-историчара надминал македонците по художествени измислици в историята.Та сабален ранко ни сподели,че няма часовник самата майка на Исуус го е будила в 6.20часа.Гледайте видиото и се забавлявайте.   ;D ;D
http://bnt.bg/bg/news/view/77730/bojidar_dimitrov_s_programa_via_pontika_sozopol_stava_centyr_na_turizma
Ами те всички историци сътрудници на ДС са били поръчкови ::)

Offline Mariana

• Forum fan
Ynt: НОВИНИ - NEWS - HABER
« Reply #1361 on: June 08, 2012, 15:25 »

Кажи все пак, Хавайка, мъж ли си или си жена,
и ако не си това, за което се представяш, защо ти е трябвало да се представяш по този начин.

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1362 on: June 08, 2012, 17:56 »
Кажи все пак, Хавайка, мъж ли си или си жена,
и ако не си това, за което се представяш, защо ти е трябвало да се представяш по този начин.

Кой пита ДС или КГБ? За досието ли ми събирате данни  ;D
 Тука  на секс запознанства  ли го превърнахте  ;D ;D Ти били ми дала ЕГН за да съм сигурна,че съществуваш реално ,като българска гражданка. ;)

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1363 on: June 08, 2012, 18:15 »
Тя поне не се крие като мишка и има снимка на профила. А не като теб мъж да се представя за жена.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #1364 on: June 08, 2012, 20:18 »
Тя поне не се крие като мишка и има снимка на профила. А не като теб мъж да се представя за жена.
А ти   несе ли криеш    та вие  цялата   шайка сте все с   скрити  измислени имена    ;D