Български > Помаци

Какви се чувстват помаците в душите си?

<< < (2/42) > >>

Gelina:

--- Quote from: Балканджия on June 19, 2010, 11:14 ---В смолянска и кърджалийска област болшинството помаци се чустват вътре в душите си като етнически българи с мюсюлманска вера.

--- End quote ---

Теб пък  кой те пита, като не си помак? :P

Hashashin:

--- Quote from: Gelina on June 19, 2010, 14:09 ---Теб пък  кой те пита, като не си помак? :P

--- End quote ---
Ами къв съм? Ахмак ли?

@xmet:

--- Quote from: Балканджия on June 19, 2010, 14:40 ---Ами къв съм? Ахмак ли?

--- End quote ---
Ми сам си си отговорил, тъй като сам си задал въпроса си. Остава ти да провериш дали е вярно с оригинала. ;D

Hashashin:

--- Quote from: @xmet on June 19, 2010, 15:03 ---Ми сам си си отговорил, тъй като сам си задал въпроса си. Остава ти да провериш дали е вярно с оригинала. ;D

--- End quote ---
Вярно с оригинала, подпечатано и подписано!

Adrenalin:

--- Quote from: Балканджия on June 19, 2010, 11:14 ---В смолянска и кърджалийска област болшинството помаци се чустват вътре в душите си като етнически българи с мюсюлманска вера.

--- End quote ---
Не можах да разбера хвалиш ли се или се уплакваш с това?:) То не е лошо да си българин и да си мюсюлманин,но при нас пък болшинството не се чувстват такива,ние се знаем като помаци,къде по-религиозни,къде и понятие си нямат от религия,но...помаци А какви се чувстват по вероизповедание болшинството в Смолянско,можем да погледнем тук
 http://www.nsi.bg/Census/Religion.htm
Не са кой знае колко голямо болшинство мюсюлманите като гледам,а тези които не могат да се самоопределят доста са ги застъпили по опашката;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version