Български > Помаци
Какви се чувстват помаците в душите си?
Сидхарта:
Въпроса ''какви се чувстват помаците в душите си '' - е некоректно поставен според мен.
Надали, може да се обобщават чувствата на голяма група от хора, независимо от каква общност са.
Очакването, а и желанието да се види хомогенен резултат и мислене по въпроса, ни отвежда назад във времето на отреченото и мразено тоталитарно минало, където властваше неестественото единомислие.
Впрочем ,дори тук във форума лесно може да се открие отрицанието на подобен тип'' единомислие'', което впрочем не е чуждо за никое човешко общество.
Сидхарта:
--- Quote from: Adrenalin on June 20, 2010, 23:19 ---tova e istinata ves.K nqma za kakvo da se obijdash v sluchaq
--- End quote ---
Хубаво е да се обосновава дадено твърдение -пр. за мен е диагноза когато нещо е очевидно но се пренебрегва и неще да се види - но всичко е въпрос на виждане.
А относно това кое е истина то остави на мен да преценя-нямам нужда от тълкувател на нечии твърдени.
neru:
--- Quote from: Adrenalin on June 20, 2010, 02:33 ---ti znaesh li izobshto kakvo e pomak?
--- End quote ---
Ставам и си лягам с помакиня!Ставам 1 час преди нея и ѝ правя кафе и закуска,обикновенно с портокалов сок!Жената на моя син е кувеѝтчанка-правист и ни дари с внучка,която вече е на 3 месеца! Внучката носи мюсулманското име на жена ми!Та сигурно знам и повече от теб ,за какво става дума!!!!
neru:
--- Quote from: KaraIbrahim on June 20, 2010, 19:31 --- Да си помак-това е душевно състояние.
Да си българин-това вече е диагноза. ;D
--- End quote ---
Кари, очевадно е ,че си пропускаш аповете!
Спри с тъпите си лафове,защото се освинваш!
Adrenalin:
--- Quote from: neru on June 21, 2010, 01:00 ---Ставам и си лягам с помакиня!Ставам 1 час преди нея и ѝ правя кафе и закуска,обикновенно с портокалов сок!Жената на моя син е кувеѝтчанка-правист и ни дари с внучка,която вече е на 3 месеца! Внучката носи мюсулманското име на жена ми!Та сигурно знам и повече от теб ,за какво става дума!!!!
--- End quote ---
Po princip vaprosa beshe otpraven kam drug,no ako ti si sashtiq tozi s drug nik,ili pak si mu neshto kato sekretarka OK,moje i da otgovarqsh vmesto nego.Da vi e jiva i zdrava vnuchkata,drugo neznam kakvo da kaja
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version