Български > Политика
БИЛДЕРБЕРГИТЕ-световното правителството.
Силвия:
Аз разбира се не съм автор на това филмче, Расате, нито на идеите в него, нито на начина, езика, чрез който са изразени. То се опитва за много неща да говори заедно и да ги свързва, използвайки език, който в някои случаи е неточен по отношение на това, което се изпозва като терминология в някои точни науки. И въпреки това, въпреки този лаицизъм, да го нарека, или волности в терминологията, интересното поне за мен беше, че си зададох някои нови, различни въпроси.
Пуснах, впрочем, второто клипче заради т.нар. фрактал или идеята за това, че живеем във фрактална вселена, в която всяка част от цялото съдържа информация за цялото.
Rasate:
--- Quote from: silvia on July 09, 2010, 12:16 ---
Аз разбира се не съм автор на това филмче, Расате, нито на идеите в него, нито на начина, езика, чрез който са изразени. То се опитва за много неща да говори заедно и да ги свързва, използвайки език, който в някои случаи е неточен по отношение на това, което се изпозва като терминология в някои точни науки. И въпреки това, въпреки този лаицизъм, да го нарека, или волности в терминологията, интересното поне за мен беше, че си зададох някои нови, различни въпроси.
Пуснах, впрочем, второто клипче заради т.нар. фрактал или идеята за това, че живеем във фрактална вселена, в която всяка част от цялото съдържа информация за цялото.
--- End quote ---
Е да клипчетата са направени с желание и са доста завладяващи-всичко,за което говорят е застъпено в струнната теория-с две думи ние в това измерение трептим в една честота т.е. на една струна сме,паралелнона нас на същото място трептят раличен неустановен брой светове наречени измерения за които може да са валдни различни от нашите физични закони.Второто важно е,че времето не съществува-просто честотата на трептене между бъдеще и минало е изменена с много малко-нонедостатъчно за да си на друга струна-просто сме на различен диапазон на една струна.Ако успееш да промениш с малко трептенето на тялото си спрямо основния тон можеш без проблем да се озовеш в миналото или в бъдещето.
Интересно нали.
Мордохай Леви:
Все още не мога да разбера какво прави тази малоумна до побъркване тема в нашия сайт.
Силвия:
Ако за някого една тема е малоумна, може просто да не участва в нея.
Не е много умно обаче да смята, че ако нещо на някого не харесва, то не трябва да съществува.
PNK2003:
--- Quote from: Мордохай Леви on July 09, 2010, 20:46 ---Все още не мога да разбера какво прави тази малоумна до побъркване тема в нашия сайт.
--- End quote ---
За вас може да е малоумна, но за други да е интересна. Никой не ви я натрапва. Най-лесното е просто да не четете публикациите по нея!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version