Сали (Сербест или агент на Сербест) , разбирам, че за тебе всеки втори българин е от Атака, но не забравяй, че тя има електорална подкрепа в момента от 2-3% и на практика това са много, много малко хора и то главно пенсионери и шепа деца на по 14 год във форума им. Аз не съм нито от едната, нито от другата група. Също ще се радвам, ако споделиш някоя моя "луда идея" или "фашистко или ксенофобско изказване". Може да споделиш (за да не го правя аз) и гнусните си заплахи на лични съобщения към мен. Много е лесно да се хвърлят обвинения, но е трудно да се докажат. Впрочем не ми прави чест, че ти падам на нивото да ти отговарям, но с това искам да се обърна към модераторите да преценят до кога ще търпят този произвол. Ако аз бях се обърнал към някого по подобен начин на лични съобщения - до сега отново да имам бан. А ти нали си имаш форум - какво се занимаваш с другите форуми. Само ти липсваш тука. Самообявяваш се за голям демократ, а държанието ти е просташко и в никакъв случай демократично. Замисли се малко какво и къде си писал по форуми и дали ти нямаш истински недемократични и крайни мнения, обвинения. За вулгарните простотии няма да говоря.
И накрая една добра новина имам да ти съобщя. Поради здравословни причини може скоро да отсъствам за доста дълго време от интернет пространството. Дано да спиш спокойно тогава.