Author Topic: ЗАЩО КАСАЦИОННИЯТ СЪД ВЪРНА НЕДИМ ГЕНДЖЕВ НАЧЕЛО НА ГЛ  (Read 34707 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Аз пък предлагам президентите на Палестина и Израел да работят заедно в екип. Ни война, ни мизерия ще има. И в селото ми да има поне трима, които да са кметове и пет секретарки. Много яко ще стане.

Offline 1pomak

• Member
  • **
Е добре де, където са двама, там са и четирима. Не е болка за умиране. Нали единият ще е Хюсеин Мехмед. Дано може да играе карти. Тъкмо като са четирима ще правят каре белот в канцлариите.

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Ако нещо ще го научиш. Какво толкова, не е болка за умиране.

Offline Sali Ademov

• Candidate member
  • *
Тогава предлагам Волен Сидеров и Ахмед Доган за министър-председател. Да работя в екип. :))))
Исянкаре, стои по-далеч от нашата религия! Ти си един нагъл лъжец и винаги си целял противопоставянето на мюсюлманите, нашето разделене. Всички те наем, че си от Атака..

Ти преди подкрепяше един изкукуригал ветеринар ,който искаше да унищожи малцинствата и Турция и  да прекрои границите на Балканите.  Пумпала Исянкарчо полудя в негова защита.Защото сподеялт едни и същи луди идеи.

Исянкар винаги си е партнирал с  Атака. Преди години защитаваше и НДСВ. Той  не е никакъв демократ, а краен фашист на когото десетки кесенофобски изказвания са документирани в интернет пространтвото и може да бъде подведен във всеки един момент под съдебна отговорнст..

Offline Исянкар

• Avarage member
Сали (Сербест или агент на Сербест) , разбирам, че за тебе всеки втори българин е от Атака, но не забравяй, че тя има електорална подкрепа в момента от 2-3% и на практика това са много, много малко хора и то главно пенсионери и шепа деца на по 14 год във форума им. Аз не съм нито от едната, нито от другата група. Също ще се радвам, ако споделиш някоя моя "луда идея" или "фашистко или ксенофобско изказване". Може да споделиш (за да не го правя аз) и гнусните си заплахи на лични съобщения към мен. Много е лесно да се хвърлят обвинения, но е трудно да се докажат. Впрочем не ми прави чест, че ти падам на нивото да ти отговарям, но с това искам да се обърна към модераторите да преценят до кога ще търпят този произвол. Ако аз бях се обърнал към някого по подобен начин на лични съобщения - до сега отново да имам бан. А ти нали си имаш форум - какво се занимаваш с другите форуми. Само ти липсваш тука. Самообявяваш се за голям демократ, а държанието ти е просташко и в никакъв случай демократично. Замисли се малко какво и къде си писал по форуми и дали ти нямаш истински недемократични и крайни мнения, обвинения. За вулгарните простотии няма да говоря.

И накрая една добра новина имам да ти съобщя. Поради здравословни причини може скоро да отсъствам за доста дълго време от интернет пространството. Дано да спиш спокойно тогава.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
И накрая една добра новина имам да ти съобщя. Поради здравословни причини може скоро да отсъствам за доста дълго време от интернет пространството. Дано да спиш спокойно тогава.
Без значение от различните мнения, противоречията, спорове и кавгите тук - желая скорошно оздравяване, връщане тук, че без противоположни менения, дори и такива неприемливи за Помаците никак не е интересно!  :(  8)
Затова - много късмет, здраве и нека Всевишният ти помага да се пребориш със проблемите от всякакво естество!  :)

Offline Исянкар

• Avarage member
Без значение от различните мнения, противоречията, спорове и кавгите тук - желая скорошно оздравяване, връщане тук, че без противоположни менения, дори и такива неприемливи за Помаците никак не е интересно!  :(  8)
Затова - много късмет, здраве и нека Всевишният ти помага да се пребориш със проблемите от всякакво естество!  :)

Благодаря много за искрените пожелания. И аз желая подобни неща на всички в този сайт независимо от споровете, които водим. Все пак се надявам да не се отделям от сайта за дълго време, ако изобщо се отделя. :)

Demir07

• Guest
Искрен ли е Исянкар, когато твърди че пожелава най-доброто на всички в това число и на мюсюлманите в този форум? Вижте сами какво му е отношението към малцинствата ! Погщледнете с каква наслада разказва следния виц в един друг форум :

Isyankar

Мнение Пуснато на: 10 март 2010 17:04    Заглавие:    Любими вицове

Ето един виц и от мен, които е много разпространен в Димитровградко и с него си правим гаргара с резаците-турчетата и помачетата.
Българин, турчин и американец били на круизен кораб и решили да хвърлят по нещо в морето за късмет
Американеца хвърли една пачка пари
Попитали го защо е хвърлил, а той отговорил "В Америка си имаме много
Турчина хвърлил златно кюлче и на въпроса защо отговорил "В Турция си имаме много"
Накрая нашия човек хванал турчина и го засилил през перилата
"Какво правиш бе?! Защо изхвърли човека?!" шашнал се американеца
"Спокойно, в България си имаме много". Аз спокойно бих заменил турчина с помак-резака си е резак така или иначе

Very Happy

Отговорете с цитат

Offline dim56

• Forum fan
Искрен ли е Исянкар,...
 Погщледнете с каква наслада разказва следния виц в един друг форум :

Пич, ти от вратата и за краката. Да не пристигаш от същия форум?

Offline KaraIbrahim

• Moderator
Май множко станаха милиционерчетата във форума.В скоро време ще ни потрябва Метка...

Offline teo

• Advanced member
  • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
Май множко станаха милиционерчетата във форума.В скоро време ще ни потрябва Метка...

Името Метка .....е нещо вече извин обстоятелствата.Това име за мен значи много.
1.Едно име от народа
2.Един достоен Помак
3.Един виртуален приятел,който ....като че ли го познавам отдавна....

Offline Hadj

• Adviser
  И какво ако човека идва от "оня" форум.Нали и другия е дошъл от там.Пък цитираното показва какви хора пълнят "компетентно" цели страници  в почти всички теми.Затова не ви харесва Метка,защото разваляше картината на псевдопомашките и антимюсюлмански излеяния.

Offline Исянкар

• Avarage member
Искрен ли е Исянкар, когато твърди че пожелава най-доброто на всички в това число и на мюсюлманите в този форум? Вижте сами какво му е отношението към малцинствата ! Погщледнете с каква наслада разказва следния виц в един друг форум :

Isyankar

Мнение Пуснато на: 10 март 2010 17:04    Заглавие:    Любими вицове

Ето един виц и от мен, които е много разпространен в Димитровградко и с него си правим гаргара с резаците-турчетата и помачетата.
Българин, турчин и американец били на круизен кораб и решили да хвърлят по нещо в морето за късмет
Американеца хвърли една пачка пари
Попитали го защо е хвърлил, а той отговорил "В Америка си имаме много
Турчина хвърлил златно кюлче и на въпроса защо отговорил "В Турция си имаме много"
Накрая нашия човек хванал турчина и го засилил през перилата
"Какво правиш бе?! Защо изхвърли човека?!" шашнал се американеца
"Спокойно, в България си имаме много". Аз спокойно бих заменил турчина с помак-резака си е резак така или иначе

Very Happy

Отговорете с цитат

Има ли смисъл да казвам, че това е поредното измислено и нагласено мнение ? По едно време бяха зачестили точно по мой адрес от един друг индивид от вашата шайка, но тогава успях да докажа, че са пълни измислици. И до по-далеч се е стигало - пращаха се от мое име разни съобщения (не само чрез форума) до други участници с цел да ни настроят един срещу друг.

Приятели и братя помаци, сами си правете изводи хора от какъв етнос искат да скарат българоезичните мюсюлмани (помаци) и българоезичните християни в нашата родина ! Ето такива са методите им ! Разделяй и владей ! Само, че не отчитат факта, че ние не пасем трева. И после се сърдят, че не са най-обичания етнос по мног места из Родопите, въпреки религията. Макар, че съм убеден, че такива като горния са единици и не са представителна извадка и не всички са като него ! Лъжи, манипулации и фалшификации ! Нямам какво повече да добавя. Няма да падна на нивото да тръгна да правя регистрации от името на други хора по форуми или направо да копирам техни мнения.

За да няма спекулации занапред с името ми,

под псевдоним Исянкар и Isyankar пиша в 1 единствен форум - ПОМАК.ЕУ ! До преди време писах и в Kircaalihaber, но вече и там не пиша. Занапред нямам намерение да се регистрирам никъде в никой форум. Имам си други проблеми на главата. Занапред нямам намерение да контактувам с никого от вас тук по електронна поща, фейсбук или други мрежи, за да няма спекулации и да разбера, че без да познавам някого изведнъж съм му писал ... Така, че кой каквото ще да копира с някакъв ник Исянкар от някъде - пак заявявам, че използвам този ник САМО И ЕДИНСТВЕНО ТУК ! И с оглед на това, което съм написал - моля всички, които спекулират сега да бъдат ритуално изритани от форума, защото не се знае когато "нагласят измислените истории за мен" няма да почнат и с някой от модераторите, защото те не крият, че и към тях имат недобри чувства.

Offline Hadj

• Adviser

Приятели и братя помаци, сами си правете изводи хора от какъв етнос искат да скарат българоезичните мюсюлмани (помаци) и българоезичните християни в нашата родина ! Ето такива са методите им ! Разделяй и владей ! Само, че не отчитат факта, че ние не пасем трева. И после се сърдят, че не са най-обичания етнос по мног места из Родопите, въпреки религията. [/b][/size][/color]
  Слушай друже.
     Не зная познатите ти от други форуми  какво целят но тава което пишеш е точно в стила на противопоставяне.Не мразя нито турците нито християните .Ненормални хора има от всички етноси.Добре е че се обръщаш  с "приятили и братя".Спомни си обаче винаги ли разговаряш приятелски и братски и с добри чувства.А това за  "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ" сме преживяли.Едно влеме преди да ни покръстват точно упорито ни отделиха от турците и се започна с "класовопартийното ни осъзнаване"-турците си трауеха.После и тях постигна същата участ-тогава пък ние си траехме.Противопоставянето между хората е опасно особено когато родината е едназа всички.

Offline Исянкар

• Avarage member
Напълно съм съгласен с теб. В отговор на някои твои въпроси бих отговорил само "Каквото повикало - такова се обадило". Хора, които имат за мисия на живота непременно да оплюят България и непременно да изтъкнат величието на Турция - не са ми братя. Ама под непременно, наистина непременно имам предвид :)