Странно, ако беше на друг език дали щеше да те дразни? Забеляза ли,че има и на английски?
Забелязах, разбира се.
В "Запознанства" съм изложила основните си виждания: помаците трябва да си останат помаци, да не отстъпват от родина, език, религия... да са истински - не да се турчеят, иначе ще заприличат на помаците в Гърция, които са почти с турско самосъзнание, благодарение на гръцката политика.
Защо турски език - не знам.
Защото е най-близката ислямска държава, защото обичате турски език, защото ходите там на работа, защото Турция е богата държава.. Честно Ви казвам - следя отблизо в интернет изданията на различни турски сайтове на различни езици и от чисто любопитство...
Турция не само не е демократична държава, но няма и никакъв ред - истината е, че все повече не ми харесва, когато ходя там.
Изключвам факта, че навсякъде е хубаво, когато си турист или имаш много пари- е, последния път като бях там въобще не ми хареса. Мърлява работа е навсякъде и за много пари.
Дори се разочаровах от техния толкова богат археологически музей.
Освен това са ужасни националисти и демагози.
Работила съм с турски бизнесмени с претенции на "аристократи" - ами пълни говеда са - дори се съдихме в чужбина. Никакви критерии за срокове, изпълнение, качество...Важното е "мохабета да върви" и са комплексари.
Преди в Турция беше много, ама много по-хубаво и приятно.