www. pomak.eu случайно попаднах на този сайт.Първо исках да проверя кой или коя организация стои зад този сайт неможах да намеря нищо конкретно Hostname: e9.dd.78ae.static.theplanet.com
ISP: THEPLANET.COM INTERNET SERVICES
Organization: THEPLANET.COM INTERNET SERVICES
Proxy: None detected
Type: Broadband
Assignment: Static IP
Видях,че цените на месец за хостване варират от 100$ до 500$.Добре е в секция контакти да се постави иммено тази информация.
Второ реших да се регистрирам в форума,и какво виждам излиза ми регистрационна форма на английски,мисля че това е напълно неуместно предвид проблема с образованието именно в тези раиони.Да не говорим,че повечето хора на 40+ години имат само средно или основно образование камо ли да знаят английски.Видях че могат да се изберат Български,Англииски,Турски и Македонски,дотук добре само че последния го няма във форума като раздел,също така не видях и гръцки,и в Гърция,има помаци за Турция доколкото знам няма официално такъв етнос. Мисля,че има неща за довършване по форума,ако остане така отново се връщаме на казуса с етническата омраза.
Трето разгледах форума прочетох доста теми това което ми направи впечатление, е че има хора със над 1000 поста които немогат да пишат правилно,не искам да ме съдите че правя тази забележка човек се учи докато е жив,приемето го като съвет. Говоренето на чист книжовен език е много важно. Просто се създава добро впечетление във човека срещу вас.