Author Topic: Re: От ОСМАНСКИТЕ АРХИВИ- Re: From the " Ottoman archives "  (Read 70065 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Re: ИЗ ОСМАНСКИТЕ АРХИВИ
« Reply #60 on: April 22, 2012, 18:50 »
Kırcaali i Gümülcine ( Komotini) po vremeto na Zapadnotrakiyskata Turska Republika

http://www.balgoc.org.tr/bilgi/bttc/bttc.html

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #61 on: April 29, 2012, 18:35 »
Някой знае ли как и защо османските архиви са БАН? И сега турските учени плащат и то солено за каквато и да било справка!

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Ynt: ИЗ ОСМАНСКИТЕ АРХИВИ
« Reply #62 on: April 29, 2012, 19:19 »
Някой знае ли как и защо османските архиви са БАН? И сега турските учени плащат и то солено за каквато и да било справка!

Турските архиви са толкоз много че цяла София не би могла да ги побере. А твоята глава може и да ги побере  :D :D :D

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #63 on: April 29, 2012, 19:35 »
Турските архиви са толкоз много че цяла София не би могла да ги побере. А твоята глава може и да ги побере  :D :D :D

Правиш майтап бе! Целия свят знае че През 1931 архивът е продаден на България!

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #64 on: April 29, 2012, 19:56 »
Много архиви се изгориха-влаковете с докоменти пътуващи към СССР.После подпалиха агенти като Тренчев партииния дом 90-е години да се изгуби дирята на кенефите в политиката и личности. ;)Демокрацията е извоюваха мюсюлманите но същите са ни управленци(комуняги и агенти на БКП(кгб) -капиталисти) ;)

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #65 on: April 29, 2012, 19:58 »
Правиш майтап бе! Целия свят знае че През 1931 архивът е продаден на България!

20-30 каруци финансови архиви са нищожно количество ( деведе кулак) в сравнение с всички Османски архиви. Направена е грешка за която още се съжалява но българите не са чужди нам пък сме си и комшии. :D

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #66 on: April 29, 2012, 20:11 »
20-30 каруци финансови архиви са нищожно количество ( деведе кулак) в сравнение с всички Османски архиви. Направена е грешка за която още се съжалява но българите не са чужди нам пък сме си и комшии. :D
Ами затова агентите Б.Димитров,Дончев  и Г.Марков  без да са стъпвали на родопска земя пишат историята и ;)

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #67 on: April 29, 2012, 21:22 »
;)Демокрацията е извоюваха мюсюлманите но същите са ни управленци(комуняги и агенти на БКП(кгб) -капиталисти) ;)

Комунизма падна, защото отвън се създадоха такива предпоставки, ако Берлинската стена не паднеше едва ли и комунизма ще паднеше.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #68 on: April 29, 2012, 21:42 »
Комунизма падна, защото отвън се създадоха такива предпоставки, ако Берлинската стена не паднеше едва ли и комунизма ще паднеше.

скоти, комунизма падна защото беше полицайски строй базиращ се на репресия върху пролетарията. Падна защото се видя че не могат да догонят запада и Америка и решиха да се ''перестроят''.  След като СССР се пeрестрои падна и Берлинската стена и ''желязната завеса''. А сега вземи и чети защо се мина към престройка и тогава се изкажи. Чети бе човек!!! :D :D :D

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #69 on: April 29, 2012, 21:48 »
Чети ти, мисълта ми беше, че нищо не зависише тогава от хората, ако се бяха надигнали по рано, можеше да стане като Унгария и Чехия.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #70 on: April 29, 2012, 22:00 »
Чети ти, мисълта ми беше, че нищо не зависише тогава от хората, ако се бяха надигнали по рано, можеше да стане като Унгария и Чехия.

Чехите и Поляците са нация. А българите - ''Мърша'',  както е казал Ботев. Сърбите също са народ и го показаха на Косово Поле. А какво направи Турският Куманин Шишман??? Вместо да се сражава предпочете васалитет и после тръгна да се съюзява с Маджарите и му резнаха главата. Чети бе човек!!! ;)

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #71 on: April 29, 2012, 22:07 »
Не знам ама най-голямата Мърша с главно "М" си ти.  Аз ти говоря нормално, а отсреща някакъв кретен ми говори глупости. Вече вярно не виждам какво може да се спори с теб. Въобще на теб много неща не те греят. Не знам турчин ли си, на такъв ли се правиш, нещо друго ли си, но познавам много турци, които са по 100 процента по градивни от теб. Ако си там в Турция, поне мисли за онези Турци, които си живеят тука и спри да бълваш глупости. Говориш като някой третокласник.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #72 on: April 29, 2012, 22:20 »
Не знам ама най-голямата Мърша с главно "М" си ти.  Аз ти говоря нормално, а отсреща някакъв кретен ми говори глупости. Вече вярно не виждам какво може да се спори с теб. Въобще на теб много неща не те греят. Не знам турчин ли си, на такъв ли се правиш, нещо друго ли си, но познавам много турци, които са по 100 процента по градивни от теб. Ако си там в Турция, поне мисли за онези Турци, които си живеят тука и спри да бълваш глупости. Говориш като някой третокласник.

Ако искаш нормален и градивен диалог опитай се да пишеш за нeща които си обеден или имаш някакви факти за това. Иначе дъра бъра и пак ще ми се сърдиш. Възможно е понякога да съм те объркал с Ботев. ;) Сега се сетих че ти не си му дружка. :) Поздрави!!!   

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #73 on: April 30, 2012, 20:46 »
Изтрито от модератор

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #74 on: May 04, 2012, 21:33 »
Изтрито от модератор
:D :D :D :D :D Кой каза, че няма модератори? ::)