Author Topic: Общини , в която управиляват/... ДПС  (Read 60608 times)

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

Offline sultan selim

• Forum fan
Re: Община , в която управилява/... ДПС
« Reply #75 on: December 30, 2010, 19:03 »
Тоя  е  некои  от     старите    познаинници   с  нов  ник    >:(

Offline kos1965

• Member
  • **
« Reply #76 on: December 31, 2010, 09:14 »
  Здравей султан Селим!
Уверявам те че съм тук от скоро-твърде скоро и не съм бил тук и не искам да насаждам никаква омраза.
   УВЕРЯВАМ ТЕ В ТОВА :(

Offline kos1965

• Member
  • **
« Reply #77 on: December 31, 2010, 09:18 »
Здравей отново султан Селим!!!
Освен това все още наблягам на написаното тук и когато си направя един много хубав обзор тогава се надявам да влезем в двубои съгласно правилата на този форум ;)

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #78 on: December 31, 2010, 12:51 »
Здрасти    може   и  дае  така   както  казваш          но   има  и   такива   хора   които   са  изгонени    сменят   ip    адреса   и  с  нов  ник   продьлжават    да  дразнят     и  на  човек  му  омрьзне     в    един  момент       няколко    човека  даму  натякват  че  бил   бьлгарин  че    бил    потурчен  на    сила     че   помаците  и    турците      били     гадове   и    терористи          и   всичко  наи    лошо    >:(

• Senior member
« Reply #79 on: February 22, 2011, 12:53 »
Изселници в Турция, членове на ДПС, поискаха оставката на Доган
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=176380

Offline Hasan Ismail

• Avarage member
  • И въпреки всичко,аз съм помак.
« Reply #80 on: February 22, 2011, 14:27 »
            Всичко е по сценарий.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #81 on: February 22, 2011, 21:12 »
            Всичко е по сценарий.
Може би си прав наистина има някакьв сценарий лошото е че той е непонятен за всички ни.В случая всички ние сме като опитни мишлета а малцина са котараците.Още по лошо е че ние позволяваме това да се случва.Прост народ слаба дьржава казваше някой.......може би е истина.

Offline SIVEK

• koгато орелът е ранен полита към върха на планината
  • Moderator
Ynt: Община , в която управилява/... ДПС
« Reply #82 on: February 23, 2011, 01:37 »
   Здравейте на всички участници в този интересен форум.
Днес си направих регистрация и си направих труда да прочета правилата на този иначе доста интересен форум.Направи ми впечатление че тука има толкова много омраза че по едно време сякаш съжалих за моите добри намерения спрямо всички участници.
  Но нека всеки сам за себе си прецени дали трябва да се отдава на злобата,в крайна сметка това е от първите седем години-съгласни сте с това надявам се.
  Ще започна с това че моето мнение за помаците които за мен са 100 процента потомци на българите (не поставям това мое мнение под никакво съмнение)са не по малко българи от мен самия.Вече повече от 15 години посещавам мои приятели от Родопите помаци и след всяко гостуване под техния покрив се завръщам в Варна с нови впечатления и забележете все по хубави и добри от предния път.
   Ходил съм в тая планина толкова километри пеш и само сред помаци и нито веднъж не усетих дори и най-малка враждебност спрямо мен и моето семейство,друг е въпроса че почти всеки път водя с мен и мои семейни приятели които само са чували думата помак но никога дори не са виждали жив такъв.Но в крайна сметка всеки път напускахме планината с голямо възхищение от хората които живеят там.
   Не мога обаче да не споделя едно мое мнение или по точно едно изречение което го чувам постоянно когато се зададат избори,а то е следното:виж какво сега моят глас е 50 лева а ние сме 4 човека в нас нали знаеш какво значат тези пари за нас.
Аз например никога няма да си продам правото на гласуване на никаква цена но говоря така защото имам заплата имам и работа но при положение че в моите приятели влизат 2 мизерни пенсии ги разбирам напълно,ами ако и аз един ден остана без средства сигурно ще се замисля дали и аз няма да направя една такава търговска сделка.А що се отнася за за ДПС направо не искам да правя коментар.Не искам да давам повод на някой от този форум да си хаби времето колко е велик техния лидер и колко е набожен ходжата,но само искам да вметна че и двамата претенденти са агенти на комунистите и не би било лошо ако самите те се откажат за този пост а самите мюсюлмани изберат наистина достоен човек за който се знае че наистина иска да служи на религията а не на политическата мафия.
Не мога да разбера защо бедния народ гласува за тях след като толкова години мизерията не ги е напуснала и виждам как се борят за едното парче хляб.Същото важи и за избирателите на БСП например.Едно е ясно обаче а то е: че гладен и беден човек се управлява най-лесно.Аз наистина се старая да не използвам обидни думи и изрази съгласно правилата на форума но сигурно ще се намери някой който да ме апострофира и ще ми е безкрайно неприятно ако това е някой помак.
Виж например няма начин някой който се чувства като слуга на ДПС да не вземе отношение по въпроса за ДПС но за мен ще е някой които взема пари за тази работа а няма да е един от хората които са будили само уважение до сега.
   Четох например за крамолите по въпроса за водачите на исляма в България и ми направи впечатление че разните му там депутати като Касим Дал и  Юнал Лютви били там,а не мога да не се запитам например с какво право тези двамата хубавци са там??? да не би религията да е на Доган? или на К.Дал?не е ли това знак за всички които изповядват исляма че са манипулирани от една политическа шайка престъпници???Да не би техни величества да са дали лично свои пари за бедните хора от ДПС напълно се съмнявам за това.Вярно е че има стройна система по време на избори и че има хора на голяма надница които се занимават с купуването на гласове,а бедните и обикновенни хора пак си остават бедни и така до следващите избори.А техни величества стават все по богати след всеки вот.
Но да не се впускам в такива съждения защото може да се обиди някои а не това е целта ми.Иска ми се пак да посетя тази планина с тези свестни българи и знам че ще го направя но чак догодина а дотогава ще си говоря през ден през два с моите приятели и пак ще дойде денят в които ще седнем да бистрим политиката и пак ще теглим по една майна на нашите ВЕЛИЧЕСТВА 
Здравей Кос как така само за един ден  Вие успяхте да прочетете толкова много теми,и да разберете че в сайта има толкова омраза.Вашето мнение за помаците си го запазете за Вас то въобще не ни интересува.В тая планина Родопите живеят хора който са не по лоши от всички останали.През летните месеци е пълно с почиващи от цялата страна по язовирите на планината.Помаците са гостоприемен народ за добрия гостенин.Но за такива като вас мисля че няма да бъдат чак толкова гостоприемни.Във вашия постинг има такова подценение за помаците, че се съмнявам във вашите приятели помаци дали не са художествена измислица.

Offline Hat

• Moderator
Ynt: Община , в която управилява/... ДПС
« Reply #83 on: February 23, 2011, 09:07 »
Здравей Кос как така само за един ден  Вие успяхте да прочетете толкова много теми,и да разберете че в сайта има толкова омраза.Вашето мнение за помаците си го запазете за Вас то въобще не ни интересува.В тая планина Родопите живеят хора който са не по лоши от всички останали.През летните месеци е пълно с почиващи от цялата страна по язовирите на планината.Помаците са гостоприемен народ за добрия гостенин.Но за такива като вас мисля че няма да бъдат чак толкова гостоприемни.Във вашия постинг има такова подценение за помаците, че се съмнявам във вашите приятели помаци дали не са художествена измислица.
Абсолютно сьм сьгласен с теб.Човекьт явно  е свикнал от едно време да му се угодничи,защо да си нарушава рахатлька.Дори се е учудил според мен,че помаците могат да четат и пишат на всичкото отгоре могат да боравят и с компютьр.На такива,като този наши добри пожелатели в очите ние сме като индианци из планините.

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
« Reply #84 on: February 23, 2011, 11:43 »

Е,е,еде-помаци нема само у Родопите де,обидихте останалите.

Offline SIVEK

• Moderator
« Reply #85 on: February 23, 2011, 23:52 »
Нека да бъда извинен от помаците извън Родопите, но аз най-добре познавам тези хора от тази част.

Offline SIVEK

• Moderator
« Reply #86 on: February 23, 2011, 23:58 »
Расате Кос говори за хората от Родопите. Като човек имено от  тези места си позволих да отговоря, не съм целял да обиждам никого.

Offline hav

• Member
  • **
« Reply #87 on: February 24, 2012, 13:12 »
ПРИЯТЕЛЮ САЛИ АДЕМОВ, ВИЖДАМ ТАЗИ ТЕМА ТВЪРДЕ КЪСНО ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМАМ ВРЕМЕ МНОГО, МНОГО ДА ВЛИЗАМ ТУК, НО ЕДНО НЕЩО ИСКАМ ДА ТИ КАЖА НА ТЕБ И НА ВСИЧКИ ТУК НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ,ЧЕ КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМААААА...... ВСЯКА ПАРТИЯ ЗАЩИТАВА СВОТИЕ ИНТЕРЕСИ А ТЕ СА КАК ДА ВЪРТЯТ ПОВЕЧЕ ДАЛАВЕРИ И ДА БОГАТЕЯТ БОГАТИТЕ МЕНЕ И ТЕБЕ НИКОЙ НЕ НИ Е.....ВА ГРУБО КАЗАНО, СЕГА ЩЕ ТИ КАЖА ЗАЩО МИСЛЯ ТАКА. АЗ СЪМ ПОМАК ПРЕДИ ГОДИНИ СЕ ИЗСЕЛИХМЕ В СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ОТ ПОЧТИ 24 ГОДИНИ РАБОТЯ В ОБЩИНА В КОЯТО ОТ ЗОРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА УПРАВЛЯВА САМО И ЕДИНСТВЕНО "ДПС" ОТ КАК СЕ ПОМНЯ РАБОТЯ САМО ЗА ТЯХ, СЪС ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ СЪМ, МАГИСТЪР СЪМ ПО "АДМИНИСТРАТИВЕН И СТОПАНСКИ МЕНИДЖМЪНТ"... И КАКВО СМЯТАШ СЪС НИЩОЖНА ЗАПЛАТА СЪМ И НА ЕДНА И СЪЩА ДЛЪЖНОСТ ОТ СТО ГОДИНИ... ТА ПОНЕЖЕ СЪМ ПОМАКИНЯ УВЕЛИЧАВАТ СИ ЗАПЛАТИТЕ НА ТУРЦИТЕ И ДЛЪЖНОСТИТЕ А НИЕ ДУХАМЕ СУПАТА, ТА ИСКАМ ДА ТИ КАЖА БРАТКО САЛИ..... НАС САМО НИ ИЗПОЛЗВАТ НИЩО, АМА НИЩО ДРУГО....ТА Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ УСЕТИМ, АМА КАТО ЧЕТА ТУК СИ МИСЛЯ...КЪДЕ ТИ. КОЛКО ПОМАЦИ ТИ ЛИЧНО ПОЗНАВАШ И ЗНАЕШ, ЧЕ СА НА КЛЮЧОВИ ПОЗИЦИИ ПО ЛИНИЯ НА "ДПС"... МАЛКО, НЕ ДАЖЕ МНОГО МАЛКО БИХ КАЗАЛА, НА ПРЪСТИ СЕ БРОЯТ, АКО ТИ ЗНАЕШ ЗА ПОВЕЧЕ МОЛЯ КАЖИ МИ. ТА ПРЕКРАТЕТЕ НАЙ НАКРАЯ ТОЗИ СПОР ЗА ПАРТИИ И ЕТНОСИ, БЪДЕТЕ ПРОСТО ХОРА И ДОБРИ МЮСЮЛМАНИ. С ПОЗДРАВ.

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
« Reply #88 on: February 24, 2012, 13:21 »
........
 ПОЧТИ 24 ГОДИНИ РАБОТЯ В ОБЩИНА В КОЯТО ОТ ЗОРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА УПРАВЛЯВА САМО И ЕДИНСТВЕНО "ДПС" (dnes 2012- 24 staj = 1988g. zapo4vane na rabota ?)
........
 И КАКВО СМЯТАШ СЪС НИЩОЖНА ЗАПЛАТА СЪМ И НА ЕДНА И СЪЩА ДЛЪЖНОСТ ОТ СТО ГОДИНИ..
toest 0t 1912 g.  kakva e tazi dlajnost ?  Barka6 ne6to  gospodin Holms.  ili ti gre6i6 ili barka6 nas s ne6to drugo.

Na lajata krakata sa kasi.

Offline BG POMAK

• Senior member
« Reply #89 on: February 24, 2012, 16:05 »
Предварително искам да подчертая, че не съм привърженик на ДПС и смятам, че тази партия защитава само интересите на българските турци. И така ще бъде, защото те са си създали партия зад която застават винаги и я защитават когото е необходимо. Партията им има успехи и участва в управлението на страната защото българските турци са единни. На изборите гласуват, докато другите си пият ракията и зяпат през прозорците и терасите. Няма за какво да им се сърдим и завиждаме на благосъстоянието, което са придобили, благодарение на това, че са участвали в управлението на страната. Помаците, които са заставали зад тази партия са получавали трохи. Да все пак трохи, отколкото нищо.
Ще ви разкажа за получаване на такива трохи в област Кърджали.
В Кърджали, Момчилград и Джебел има регистрирани по ЗЮНЦ Сдружения на помаците. В кърджали се казва"Развитие", в Момчилград "Карлък" и в Джебел "Алада". Та тези сдружения участват на всички местни и парламентарни избори, като коалиционни партньори според политическата обстановка с различни политически партии, по скоро с БСП, ДПС и ГЕРБ.
При всяко коалиционно споразумение се договарят различни условия. Единствено до сега от 2000г. само ДПС  е спазвала тези споразумения и тя е единствената партия, която е вкарала помаците в управлението на общините Кърджали, Момчилград, Крумовград, Ардино и Кирково. Сега в тези общини ние помаците участваме в управлението им със заместник кметове и други длъжности. Докато преди в община Кърджали работеше само един помак, сега в настоящия момент са 25 служители.
На поминалите парламентарни избори подкрепихме БСП и от 18 000 спечелени гласове, 8 000 бяха от нас помаците. Имаше подписано споразумение, което се състоеше от 10 точки. От това споразумение не беше изпълнена нито една точка.
Това се повтори и на миналите парламентарни избори на, които 80% от помаците гласуваха за ГЕРБ. На сегашните местни избори подкрепихме ДПС и всички предварително подписани споразумения бяха изпълнени.
Някой ще ни обвини в какво ли не, но ние ще подкрепяме, тази партия, която изпълнява споразуменията.
С това исках да подчертая, че ние трябва също да сме сплотени и да работим по въпроса за създаване на наша партия.