Author Topic: Общини , в която управиляват/... ДПС  (Read 60637 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline 1pomak

• Member
  • **
Варна е останала егати гадния анклав. Само с въздушен мост ше са снабдяваме :))

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Както виждате господин Исянкар, Варна не е автономна а е анклав ;)

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Ето това намерих някъде в интернет   ;D

Май, който е нанасял байряците на картите, нещо се се пообаркал с ориентацията на етносите и политриката в тези райони и общини, за Югозападна Болгария и ги закичвал - адньо камь гьотарье!  :o
Там е верно, че има 2 Турцки села и едно омешано, но пък да има изцело Турцки общини, като в Кърджаалъка и Делиормана, ич не е верно и не са сещамь за таквизье случаи!  ???
То, по тамьо "The South-West territory" сичкьи оцветени общини са Помашки, а не Турeцки и е редно да беше закичил поне едно-две Помашки байрячьета!  ::)
Че, то другите байряци, дискириминират, че дискриминират, но сигья и Турецкият ли байрякь требва да дискириминира  Помашкият,  бре аркадашьи!  ;D  ;)

Offline PETER

• Forum fan
Когато Гугъл говори, всички мълчат. Или трият:)

Offline Al_Fatiha

• Candidate member
  • *
Re: Община , в която управилява/... ДПС
« Reply #35 on: July 25, 2010, 08:37 »
Петре, знаем отдавна за антимюсюлманската ти ориентация. Помисли логично. Лидер на малка партия която никога не е имала повече от 40 депутати от общо 240, може ли да има такава власт, каквато ми приписват лъжливите медии?

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #36 on: July 25, 2010, 11:10 »
Малка партия, но не чак до толкова малка, за да бъде два мандата поред на власт с министри и т.н. Не са и голяма, но за сметка на това ДПС е стабилна партия, на някои места на местно ниво със силни позиции. Доган имаше достатъчно власт, за да постигне това, което иска, а именно да открадне повече пари. Ако не на друг, то поне Гугъл е достоверен източник.

Offline deniz7

• Senior member
« Reply #37 on: July 25, 2010, 13:05 »
Когато Гугъл говори, всички мълчат. Или трият:)

Ne6to pak sise obarkal PETER ,ami tam kato vlezne6 na tezi izobrajeniya nyama nyakoy da go nyama i Berbatov daje e tam ,ima i Ловци на Мафиоти? Доган ловец лие?

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #38 on: July 25, 2010, 16:17 »
Петре, знаем отдавна за антимюсюлманската ти ориентация. Помисли логично. Лидер на малка партия която никога не е имала повече от 40 депутати от общо 240, може ли да има такава власт, каквато ми приписват лъжливите медии?

Че какво общо има "малката партия" с "антимюсюлманската ми ориентация"?
Да не би да казваш че ДПС е мюсюлманска партия? :)

Дениз,
Гугъл е своеобразен изразител на общественото мнение в нета.
Това че не ти харесва неговата констатация не значи че тя не съществува.
Запитай се защо е такова това мнение и напразно ли толкова хора го имат това мнение.

Offline Aslan Türk

• Member
  • **
« Reply #39 on: September 06, 2010, 03:35 »
Merhaba Kardeshim. Чета, чета и не се сдържам за да не взема отношение спрямо постингът ти. АЛЛАХ ми е свидетел че определено ме хвърли в потрес и ужас, спрямо всичкото което го каза. Не ме разбирай че се явявам по някакъв начин адвокат на Исянкар, а прописвам с ужас спрямо всички изречени от теб думи.

Нека първо да започна с постингът ти с един цитат, как сам си противоречиш, че не си бил подкрепял възродителската партия БСП/БКП и отричаш неща казани малко по горе от теб в един и същи постинг.

Казваш че не можеш да дишаш комунистите!!!

Къде видя да съм писал, че симпатизирам на БСП? Комунистите не мога да ги дишам!

Но я прочети сам какво казваш братко в в АЛЛАХ.

Ще бъде още по-впечатляващ успеха на ДПС!  На местните избори догодина всички мюсюлмани ще гласуваме на 100% и ДПС ще увеличи влиянието си, а там където ДПС няма шанс, мюсюлманската общност ще подкрепи кандидата на БСП!

Това е повече от показателно, дали не ги дишаш или ги ги дишаш комунистите.

Аз съм мюсюлманин и подкрепям ДПС-това е една либерална партия и отворена към всички и наистина защитава турците и помаците.

Един истински мюсюлманин, никога няма да подкрепи партия която играе в настоящият момент, със същите тези примитивни същества, който насилственно преименуваха братята и сестрите ни през Възродителният процес, но както се вижда, че ДПС съвсем безсрамно се коалира с довчерашните палачи от престъпната комунистическа банда от БКП/БСП и нейните потомци и наследници в лицето на деца и внуци на старите комунистически палачи, съвременните садисти на Турският и Помашкият етнос, преборващи се с икономически средстава, смазващи тези трудолюбиви хора на майката земя, не даващи им да се развиват свободно според повелите на АЛЛАХ, а ти ги подкрепяш и лобираш за тях дори.

Срамота е да се обвързва човек с партии и организации, обвъразни с комунистите и техните пипала от ДС в редиците на ДПС и всевъзможните расистки и ксенофобски турко и помако фобски партии, все чеда на комунистическата престъпна банда убийци и отродители.

Иначе БСП грам не ги харесвам ама предпочитам комунист да ме управлява отколкото човек болен от омраза срещу мюсюлманите какъвто си ти и каквито са твойте кумири Бойко и Волен!

Последно сега кого и какво не харесваш? БСП ли не харесваш? или комунисти те не харесваш. Моля те, изясни се?! че изобщо не ти схващам мисълта.

А за Възродителния процес както казва и д-р Доган не е виновна БСП а е виновно държавата и по-точно българите-християни като тебе които ни биеха и преименуваха. Такива като идола ти Бойко участваха в този геноцид и са биели мюсюлманите в Дулово-и деца и старци.

Странна работа! БСП не била виновна, а ББ е виновен и всички останали хора който и те са нямали право на глас, понеже партийната дисциплина е била желязна през това време и който се обади и Белене му е бил в кърпа завързан, но за да не изпадаме в нежелани подробности си приказваме приказки за лека нощ деца.

Изглежда че извънземни същества са му издавали заповедите на ББ за да бие децата и старците на митингите в гр. Дулово, а не комунистите от БКП/БСП и техните марионетки от ДПС братче, пак ти казвам! изясни се какви са ти убежденията, либерални, демократични, националистически, десни, леви, центриски, крайни, изобщо изясни се в какво вярваш в крайна сметка за БОГА, за да може човек да води диалог с теб, а не ненужен монолог със самият себе си.

Много, адски много са ти противоречията братко в АЛЛАХ, за да се явяваш адвокат на дявола, който е с комунистическа звезда на челото, но само слепците не я виждат, защото съзнанието им е заето със съвсем друго нещо, но не и с истината.

Грехота е да твърдиш от името на всички мюсюлмани, че щели били да гласуват за ДПС/БСП защото това е голям срам за мюсюлманската общност и голям грях от Бога, да подкрепяш хора неверници и безбожници, минаващи за мюсюлмани, колкото да извлекат гласвете им на предстоящите избори.

Offline Хайри Лошев

• Member
  • **
« Reply #40 on: September 16, 2010, 13:07 »
До Мухаммед Мустафа:
Браво, първо за смисления, аргументиран и  целенасочен пост - рядко може да се види такъв във форумите, и второ - за ясно изразената и аргументирана позиция - също рядко се наблюдава у хората. Надявам се да са останали повече принципни, мислещи хора като теб, в противен случай - горко ни, и като българи, и като мюсюлмани!

Offline BG muslim

• Member
  • **
« Reply #41 on: September 17, 2010, 08:57 »
Селям Хайри, абе да те питам, хващайки се за твоите думи "горко ни, и като българи, и като мюсюлмани" - ти като българин ли се чувстваш или като помак и за теб това едно и също ли е? И каква е според теб правилната политика, която трябва да водят мюсюлманите в България? Защото разбрахме, че си "Против" ДПС, в което няма нищо лошо, не не разбрахме "За" какво си. В смисъл, че е много лесно да отричаш и да си анти нещо, но в такъв случай би трябвало да имаш положителна алтернатива - поне аз така си мисля. Айде селям и Аллах да бъде доволен от теб.

Offline Leyla

• Avarage member
« Reply #42 on: September 17, 2010, 15:53 »
I sega kato ne upravlqva DPS da ne bi da cyvnahme i varzahme. Naprotiv, stana oshte po zle.

Offline Хайри Лошев

• Member
  • **
« Reply #43 on: September 17, 2010, 21:47 »
 Определено се чувствам българин. Мисля, че не е необходимо да обяснявам защо.  Не защитавам никоя партия, но това, че ДПС манипулира и използва по-най долния начин мюсюлманите - не мога да го премълча.  Ето и едн аалтернатива, която предлагам - гражданско мислене и гражданско общество:
http://www.facebook.com/group.php?gid=129583873737279#!/group.php?gid=1295838737372