Author Topic: Общини , в която управиляват/... ДПС  (Read 60632 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Исянкар

• Avarage member
  Драги ми Адемов.Върхушката на ДПС изпълняват някакви задължения на мюсюлмани колкото и Папата във Ватикана.Не обвързвай взелите власта депесари с исляма,община Девин се управлява от ДПС А ИЗБРАНИТЕ ХОРА СА ПОТОМЦИ НА ПЪРВИТЕ ВЪЗРОДИТЕЛИ.А защо мюсюлманите гласуваме за  ДПС ние знаем по-добре.Вежди Рашидов отдавна го каза -агитацията  за ДПС я правят Атака,Яне и сумати  още  популисити "политици" които заиграват с национализма.В момента кой е пъРва дружка на  ГЕРБ -Болен Сидеров.Виновни са  повечето партии- в листата на коя сте видели  на изборно място човек от нашите среди.
      Аз като  неатеист /мюсюлманин/ не бих искал политиката толкова брутално да се намесва в религиите.По този начин гадните номера в политиката ги внасят като отношение и в управлението на  изповеданията / пример  цирковете в  мюфтийството и синодите/

Не обръщай внимание на този Адемов. Това е Сербест от другия форум, който е бесен, че някой му бил хакнал форума - сякаш някой го е грижа за неговия форум.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Ти противопоставяш помашката и турската кръв ли ? Ако си мислиш, че в твоите вени не тече поне 1/3 тюркска кръв - си доста зблуден, живееш на Балканите, не го забравяй, г-н БАЛКАНджия ;) Не отричай балканското (тюркското) в теб :)
В моите вени, г-н Исянкар, тюркска кръв не тече, което ясно си личи по антропологичния ми тип. Ако у вас тече тюркска кръв наистина трябва да се гордеете, защото тюрките са били велика народностна група.  И да, противоставям помашката и турската кръв, защото двете немат нищо общо. Но ако обичаш на не определяй на кой каква кръв тече във вените? Анадън му?

Offline Исянкар

• Avarage member
В моите вени, г-н Исянкар, тюркска кръв не тече, което ясно си личи по антропологичния ми тип. Ако у вас тече тюркска кръв наистина трябва да се гордеете, защото тюрките са били велика народностна група.  И да, противоставям помашката и турската кръв, защото двете немат нищо общо. Но ако обичаш на не определяй на кой каква кръв тече във вените? Анадън му?

Не аз, генетиците определят. Ти, ако си мислиш, че си някакво изключение на този полуостров - жестоко се лъжеш. :) Ама няма да споря, че явно си си наумил, че си някакъв моногенетичен тип.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Не аз, генетиците определят. Ти, ако си мислиш, че си някакво изключение на този полуостров - жестоко се лъжеш. :) Ама няма да споря, че явно си си наумил, че си някакъв моногенетичен тип.
Г-н Исянкар Хасковоолу, моята скромна личност не е изследвана от генетици, че да говорят какъв съм и що съм. Доколкото съм запознат с тюркския расов и генетичен тип, той рязко се различава от моят собствен. Вие господине ако си мислите, че на този полуостров всичко живо има тюркска кръв жестоко се лъжете. Ваша абсолютна свобода е да си определяте каква кръв тече у вас, и ви моля да не се изказвате компетентно каква кръв тече в другите жители на Балканите. Бильор му сун?

Offline Исянкар

• Avarage member
Г-н Исянкар Хасковоолу, моята скромна личност не е изследвана от генетици, че да говорят какъв съм и що съм. Доколкото съм запознат с тюркския расов и генетичен тип, той рязко се различава от моят собствен. Вие господине ако си мислите, че на този полуостров всичко живо има тюркска кръв жестоко се лъжете. Ваша абсолютна свобода е да си определяте каква кръв тече у вас, и ви моля да не се изказвате компетентно каква кръв тече в другите жители на Балканите. Бильор му сун?

Остроумие всяко, тука оставете, г-н Варнаоолу.

Жестоко се лъжете, ако смятате, че 10% тюркска кръв ще ви проличи на формата на носа или устата. И да, смятам, че 90% от населението на тоя полуостров има в гените си тюркска кръв - между 10 и 70%. Не сте изключение, г-н Варнаоолу. Съжалявам, ако разбих детските ви мечти и схващания за живота и гените на Балканите.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Остроумие всяко, тука оставете, г-н Варнаоолу.

Жестоко се лъжете, ако смятате, че 10% тюркска кръв ще ви проличи на формата на носа или устата. И да, смятам, че 90% от населението на тоя полуостров има в гените си тюркска кръв - между 10 и 70%. Не сте изключение, г-н Варнаоолу. Съжалявам, ако разбих детските ви мечти и схващания за живота и гените на Балканите.
Господине, хората по нашия с турци не са се смесвали, те дори със съседните български общности не са се смесвали, камоли с турци. Сега ще кажете, че по време на Османската империя турците са извършвали насилия над нашите жени. И тук ще ви разочаровам, тъй като ние сме сътрудничели на турците и те не са ни вредили. Еленско и Котленско са се славили като най-преданните на падишаха места, ако не сте чувал. Може би също така не знаете, че еленчани и котленци дори не са излезли да посрещнат руските войски през 1877 и трудно са се съгласили да им продават продоволствия дори на 4-рно завишени цени. Така че наши жени не са били изнасилвани от турци, смея да заявя. Просто измислените ви твърдения за тюркска кръв лекинко удрят на камък. Имате ли нещо да добавите?

Offline Исянкар

• Avarage member
Искам да ви добавя, че сте леко заблуден относно факта, че 5 века не е имало кръвосмешение във вашия край. Няма такъв етнос, район на Балканите. Няма. Е, ако бяхме нейде в Памира или Дълбока Амазония - имало е шанс да остане някое племе като вашето непокътнато, ама ни гъстите амазонски гори си имаме на Балкано, ни високите плата на Памира или Хималая.Тъй, че надежда тук, всяка оставете и гените си проследете !

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Вие въобще знаете ли какво значи на български език думата кръвосмешение или карате на майчиния си тюркски, господин Исянкар?

Offline Исянкар

• Avarage member
Майчиния ми език е от славянската група, г-не.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Майчиния ми език е от славянската група, г-не.
Тогава явно говорят вместо вас тюркските ви гени, защото не разбирате значението на някои думи от своя майчин език.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Ето това намерих някъде в интернет   ;D

Offline Исянкар

• Avarage member
 :o

Offline Исянкар

• Avarage member

От кога сепаратизма е нещо смешно ? В Интернет е пълно с дивотии, но не ги вадим на показ във форума. Или вече е позволено ?

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi

Барем Варна е останала независима :))))))))))))))))))))

Offline Исянкар

• Avarage member
Автономна Република Варна във Р Турция. Ама там май ги гърмят с бомби онези дето искат да правят автономии...Лошо и се пише на Варна ...