Български > Политика

Общини , в която управиляват/... ДПС

<< < (8/28) > >>

Al_Fatiha:
Петре, знаем отдавна за антимюсюлманската ти ориентация. Помисли логично. Лидер на малка партия която никога не е имала повече от 40 депутати от общо 240, може ли да има такава власт, каквато ми приписват лъжливите медии?

skoti3:
Малка партия, но не чак до толкова малка, за да бъде два мандата поред на власт с министри и т.н. Не са и голяма, но за сметка на това ДПС е стабилна партия, на някои места на местно ниво със силни позиции. Доган имаше достатъчно власт, за да постигне това, което иска, а именно да открадне повече пари. Ако не на друг, то поне Гугъл е достоверен източник.

deniz7:

--- Quote from: PETER on July 22, 2010, 23:41 ---Когато Гугъл говори, всички мълчат. Или трият.  :)

--- End quote ---
Ne6to pak sise obarkal PETER ,ami tam kato vlezne6 na tezi izobrajeniya nyama nyakoy da go nyama i Berbatov daje e tam ,ima i Ловци на Мафиоти? Доган ловец лие?

PETER:

--- Quote from: Al_Fatiha on July 25, 2010, 08:37 ---Петре, знаем отдавна за антимюсюлманската ти ориентация. Помисли логично. Лидер на малка партия която никога не е имала повече от 40 депутати от общо 240, може ли да има такава власт, каквато ми приписват лъжливите медии?

--- End quote ---

Че какво общо има "малката партия" с "антимюсюлманската ми ориентация"?
Да не би да казваш че ДПС е мюсюлманска партия? :)

Дениз,
Гугъл е своеобразен изразител на общественото мнение в нета.
Това че не ти харесва неговата констатация не значи че тя не съществува.
Запитай се защо е такова това мнение и напразно ли толкова хора го имат това мнение.

Aslan Türk:
Merhaba Kardeshim. Чета, чета и не се сдържам за да не взема отношение спрямо постингът ти. АЛЛАХ ми е свидетел че определено ме хвърли в потрес и ужас, спрямо всичкото което го каза. Не ме разбирай че се явявам по някакъв начин адвокат на Исянкар, а прописвам с ужас спрямо всички изречени от теб думи.

Нека първо да започна с постингът ти с един цитат, как сам си противоречиш, че не си бил подкрепял възродителската партия БСП/БКП и отричаш неща казани малко по горе от теб в един и същи постинг.

Казваш че не можеш да дишаш комунистите!!!

--- Quote from: Sali Ademov on June 09, 2010, 01:16 ---Къде видя да съм писал, че симпатизирам на БСП? Комунистите не мога да ги дишам!
--- End quote ---

Но я прочети сам какво казваш братко в в АЛЛАХ.

--- Quote from: Sali Ademov on June 08, 2010, 20:36 ---Ще бъде още по-впечатляващ успеха на ДПС!  На местните избори догодина всички мюсюлмани ще гласуваме на 100% и ДПС ще увеличи влиянието си, а там където ДПС няма шанс, мюсюлманската общност ще подкрепи кандидата на БСП!
--- End quote ---

Това е повече от показателно, дали не ги дишаш или ги ги дишаш комунистите.

--- Quote from: Sali Ademov on June 09, 2010, 01:16 ---Аз съм мюсюлманин и подкрепям ДПС-това е една либерална партия и отворена към всички и наистина защитава турците и помаците.
--- End quote ---

Един истински мюсюлманин, никога няма да подкрепи партия която играе в настоящият момент, със същите тези примитивни същества, който насилственно преименуваха братята и сестрите ни през Възродителният процес, но както се вижда, че ДПС съвсем безсрамно се коалира с довчерашните палачи от престъпната комунистическа банда от БКП/БСП и нейните потомци и наследници в лицето на деца и внуци на старите комунистически палачи, съвременните садисти на Турският и Помашкият етнос, преборващи се с икономически средстава, смазващи тези трудолюбиви хора на майката земя, не даващи им да се развиват свободно според повелите на АЛЛАХ, а ти ги подкрепяш и лобираш за тях дори.

Срамота е да се обвързва човек с партии и организации, обвъразни с комунистите и техните пипала от ДС в редиците на ДПС и всевъзможните расистки и ксенофобски турко и помако фобски партии, все чеда на комунистическата престъпна банда убийци и отродители.

--- Quote from: Sali Ademov on June 09, 2010, 01:16 ---Иначе БСП грам не ги харесвам ама предпочитам комунист да ме управлява отколкото човек болен от омраза срещу мюсюлманите какъвто си ти и каквито са твойте кумири Бойко и Волен!
--- End quote ---

Последно сега кого и какво не харесваш? БСП ли не харесваш? или комунисти те не харесваш. Моля те, изясни се?! че изобщо не ти схващам мисълта.

--- Quote from: Sali Ademov on June 09, 2010, 01:16 ---А за Възродителния процес както казва и д-р Доган не е виновна БСП а е виновно държавата и по-точно българите-християни като тебе които ни биеха и преименуваха. Такива като идола ти Бойко участваха в този геноцид и са биели мюсюлманите в Дулово-и деца и старци.
--- End quote ---

Странна работа! БСП не била виновна, а ББ е виновен и всички останали хора който и те са нямали право на глас, понеже партийната дисциплина е била желязна през това време и който се обади и Белене му е бил в кърпа завързан, но за да не изпадаме в нежелани подробности си приказваме приказки за лека нощ деца.

Изглежда че извънземни същества са му издавали заповедите на ББ за да бие децата и старците на митингите в гр. Дулово, а не комунистите от БКП/БСП и техните марионетки от ДПС братче, пак ти казвам! изясни се какви са ти убежденията, либерални, демократични, националистически, десни, леви, центриски, крайни, изобщо изясни се в какво вярваш в крайна сметка за БОГА, за да може човек да води диалог с теб, а не ненужен монолог със самият себе си.

Много, адски много са ти противоречията братко в АЛЛАХ, за да се явяваш адвокат на дявола, който е с комунистическа звезда на челото, но само слепците не я виждат, защото съзнанието им е заето със съвсем друго нещо, но не и с истината.

Грехота е да твърдиш от името на всички мюсюлмани, че щели били да гласуват за ДПС/БСП защото това е голям срам за мюсюлманската общност и голям грях от Бога, да подкрепяш хора неверници и безбожници, минаващи за мюсюлмани, колкото да извлекат гласвете им на предстоящите избори.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version