Български > Политика
Общини , в която управиляват/... ДПС
Исянкар:
--- Quote from: Hadj on June 09, 2010, 09:53 --- Драги ми Адемов.Върхушката на ДПС изпълняват някакви задължения на мюсюлмани колкото и Папата във Ватикана.Не обвързвай взелите власта депесари с исляма,община Девин се управлява от ДПС А ИЗБРАНИТЕ ХОРА СА ПОТОМЦИ НА ПЪРВИТЕ ВЪЗРОДИТЕЛИ.А защо мюсюлманите гласуваме за ДПС ние знаем по-добре.Вежди Рашидов отдавна го каза -агитацията за ДПС я правят Атака,Яне и сумати още популисити "политици" които заиграват с национализма.В момента кой е пъРва дружка на ГЕРБ -Болен Сидеров.Виновни са повечето партии- в листата на коя сте видели на изборно място човек от нашите среди.
Аз като неатеист /мюсюлманин/ не бих искал политиката толкова брутално да се намесва в религиите.По този начин гадните номера в политиката ги внасят като отношение и в управлението на изповеданията / пример цирковете в мюфтийството и синодите/
--- End quote ---
Не обръщай внимание на този Адемов. Това е Сербест от другия форум, който е бесен, че някой му бил хакнал форума - сякаш някой го е грижа за неговия форум.
Hashashin:
--- Quote from: Исянкар on June 09, 2010, 10:50 ---Ти противопоставяш помашката и турската кръв ли ? Ако си мислиш, че в твоите вени не тече поне 1/3 тюркска кръв - си доста зблуден, живееш на Балканите, не го забравяй, г-н БАЛКАНджия ;) Не отричай балканското (тюркското) в теб :)
--- End quote ---
В моите вени, г-н Исянкар, тюркска кръв не тече, което ясно си личи по антропологичния ми тип. Ако у вас тече тюркска кръв наистина трябва да се гордеете, защото тюрките са били велика народностна група. И да, противоставям помашката и турската кръв, защото двете немат нищо общо. Но ако обичаш на не определяй на кой каква кръв тече във вените? Анадън му?
Исянкар:
--- Quote from: Балканджия on June 09, 2010, 11:54 --- В моите вени, г-н Исянкар, тюркска кръв не тече, което ясно си личи по антропологичния ми тип. Ако у вас тече тюркска кръв наистина трябва да се гордеете, защото тюрките са били велика народностна група. И да, противоставям помашката и турската кръв, защото двете немат нищо общо. Но ако обичаш на не определяй на кой каква кръв тече във вените? Анадън му?
--- End quote ---
Не аз, генетиците определят. Ти, ако си мислиш, че си някакво изключение на този полуостров - жестоко се лъжеш. :) Ама няма да споря, че явно си си наумил, че си някакъв моногенетичен тип.
Hashashin:
--- Quote from: Исянкар on June 09, 2010, 12:35 ---Не аз, генетиците определят. Ти, ако си мислиш, че си някакво изключение на този полуостров - жестоко се лъжеш. :) Ама няма да споря, че явно си си наумил, че си някакъв моногенетичен тип.
--- End quote ---
Г-н Исянкар Хасковоолу, моята скромна личност не е изследвана от генетици, че да говорят какъв съм и що съм. Доколкото съм запознат с тюркския расов и генетичен тип, той рязко се различава от моят собствен. Вие господине ако си мислите, че на този полуостров всичко живо има тюркска кръв жестоко се лъжете. Ваша абсолютна свобода е да си определяте каква кръв тече у вас, и ви моля да не се изказвате компетентно каква кръв тече в другите жители на Балканите. Бильор му сун?
Исянкар:
--- Quote from: Балканджия on June 09, 2010, 13:00 --- Г-н Исянкар Хасковоолу, моята скромна личност не е изследвана от генетици, че да говорят какъв съм и що съм. Доколкото съм запознат с тюркския расов и генетичен тип, той рязко се различава от моят собствен. Вие господине ако си мислите, че на този полуостров всичко живо има тюркска кръв жестоко се лъжете. Ваша абсолютна свобода е да си определяте каква кръв тече у вас, и ви моля да не се изказвате компетентно каква кръв тече в другите жители на Балканите. Бильор му сун?
--- End quote ---
Остроумие всяко, тука оставете, г-н Варнаоолу.
Жестоко се лъжете, ако смятате, че 10% тюркска кръв ще ви проличи на формата на носа или устата. И да, смятам, че 90% от населението на тоя полуостров има в гените си тюркска кръв - между 10 и 70%. Не сте изключение, г-н Варнаоолу. Съжалявам, ако разбих детските ви мечти и схващания за живота и гените на Балканите.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version