Български > Политика

Общини , в която управиляват/... ДПС

<< < (25/28) > >>

botev:

--- Quote from: havaika on August 21, 2012, 17:45 ---  Вярно преди избори се изредиха всете партии с баклави ;D за да печелят помаците за избиратели.Но ДПС има постоянство.В Курана е писано:" Не му е в многото, а в постоянството".А ДПС се оказаха постоянни  поклоници на своите избиратели.Да бяха донесли руските агентурни партии ВМРО,Атака,НФСБ та помаците да се чувстват  като евентуална членска маса на тия партии.Но в своята политика(рецензирана от Путин и БПЦ)) те сами се самоубиват като партии и движения.Отдавна е демоде девиза:" Праводлавен= патриот".Тука ви куца обидинението на България и не искам да давам съвети.Сами ще си очукате тиквите. ;) ;D

--- End quote ---
Шъ ма скъса тая жена!!! :D Право пише в шериата: Забранено е на жената да се оприличава с мъжете. Мъж ти знае ли с какво се занимаващ? :D

skoti3:

--- Quote from: botev on August 21, 2012, 17:55 ---Шъ ма скъса тая жена!!! :D Право пише в шериата: Забранено е на жената да се оприличава с мъжете. Мъж ти знае ли с какво се занимаващ? :D

--- End quote ---

Не се заблуждавай, това не е никаква жена. С този вулгарен и просташки език въобще не мяза на жена. Просто така се представя, за да провери например какво би било отношение поради този факт. Ако е жена, аз съм слон.

Svetlina:

--- Quote from: havaika on August 21, 2012, 17:45 ---  Вярно преди избори се изредиха всете партии с баклави ;D за да печелят помаците за избиратели.Но ДПС има постоянство.В Курана е писано:" Не му е в многото, а в постоянството".А ДПС се оказаха постоянни  поклоници на своите избиратели.Да бяха донесли руските агентурни партии ВМРО,Атака,НФСБ та помаците да се чувстват  като евентуална членска маса на тия партии.Но в своята политика(рецензирана от Путин и БПЦ)) те сами се самоубиват като партии и движения.Отдавна е демоде девиза:" Праводлавен= патриот".Тука ви куца обидинението на България и не искам да давам съвети.Сами ще си очукате тиквите. ;) ;D

--- End quote ---

Така е, Хавайчо, важно е постоянството. Има една приказка, че зад успеха се крие " 99% труд и 1% талант".

Все забравям да ти кажа Хавайчо, че пра-пра-пра-дядо ми се е казвал Георги, а аз се казвам Светла Георгиева. Не че те вълнува особено, но участвувах тук с истинското си име, след това ме принудиха да се преименувам, но в интерес на истината, не са ме принуждавали да си сменям пола като тебе.

Явно ти се ползваш със специален статут тука и затова управата те е накарала да промениш всичките си отличителни белези.

И ето ние си приказваме вече с качествено нов хомо сапиенс - с ново име, в  друга, нежна и  женска обвивка..., само хавайските венци ти липсват (в профила) и да се покажеш гола до кръста, но виждам, че предпазливо си сложила забрадка, или може би изпълняваш някаква "мюсюлманска мисия". ;D

Затова и наблягаш на баклавите на аванта. ;D

havaika:
Провокации от Турция и ДПС
 В Кържали се организира Байряма от ДПС и за всички хора беше помислено.Никой беден не беше върнат не нахранен.Празника оважи и православния свещеник отец Петър :)
   И благодарности на ТВ Скат че отбелязва нашите тържества ;D ;D

seidol:
havaika - Колко ти плащат от ДПС, за да ги хвалиш? - явно достатъчно малко, за да не знаеш дори как се изписва името на свещената за нашата религия книга. Лошото е, че в малките общини, където ДПС управлява от край време, всички институции са подвластни. На миналите местни избори хванаха членове на ДПС със списъци на хора, подкупени да гласуват - нищо не стана. Кметът си беше сменил гражданството с турско, защото го бяха надушили, и го беше страх, че чак се беше приготвил да бяга. По закон той нямаше право да бъде избран за кмет, понеже не беше български гражданин, но с няколко телефонни обаждания, няколко хиляди лева и всичко се покри. На малкото останали умни хора им писна да се разправят и да се мъчат да направят нещо във всеобща полза, понеже пред парите всички са нисши, а пари в "партията" бол, нали окрадоха всичко по европрограмите за ремонт на канализации, училища, детски градини. Има поне малка надежда да свършат средствата за приватизиране, та да може да дойде някой, поне малко заинтересуван. Жалко е просто, да гледаш деградацията и да не можеш да сториш нищо, но поне може да се надяваме, малкото останали хора, неподвластни на "мислещата" за благото на малцинството ни партия, че ще дойде време, когато турската сган, която се е настанила като кърлеж в управлението, ще се насмуче и ще отпадне.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version