Фотакиев кажи ся ти като какъв аджеба си туканка. Като папаз който раздава супа на зависимите или нещо друго.Оти ако си тукана в ролята на папаз ще ти цитирам твои думи:
- "Християните никога не коментират и не говорят за другите религии.Гледат си собствената чиния и се стараят да задалбочават в смиреномъдрието."
Фотакиев ,ти май земаш сой сайт галибата за наркокамуна , немой така оти са излагаш човече и ще излезе вярна оная попска прикаска : "нимой ма гледай какво праве ,слушай какво ти приказвам"
Като изключим несвързаните ти думи към мен на лична основа,ще ти кажа само,че нямаше да пиша ,ако твоят приятел не беше обиждал и подигравал на християнството в честите си писания.Така да се каже,той започна първи...
Поговорката,по-умничт отстъпва тук за мен не важи,защото не става въпрос за мен ,а за религията ми.Така,че ако искаш да не се бъркам и пиша не се обръщай към мен а към приятелят си ходжа Хюсеин Мехмед,като му кажеш същото като на мен,защото аз не го правя с голямо желание за разлика от него.
Не слагай думи в устата ми ,които не съм казвал.
П.П.Не се казва папаз ,а свещеник!И аз не съм свещеник!