какво значи езичници
Teзи, които вярват в магически сили на предмети, растения, отдават им култ и не почитат един Бог.
Идолопоклоници, като християните дето се молят на изображения и статуи в православните и католически храмове.
Ясно се очерта линията ти оджа да противопоставиш нас и мюслимите и да всееш раздор помежду ни. Имам лоша вест за теб - тук нема хванеш дикиш
Наивен ли си, що си, но си подценил помаците пишещи тук.
Това ли говориш и в джамията...
Статуи нямаме и всички, които са влизали в църква са видели с очите си. Относно иконопочитанието има многоооо обширни материали в нет-а, а и ти като запознат с християнството ги знаеш уж. Изопачаваш всичко, което ме навежда на мисълта, че имаш някакви страхове. Ти не си единствения имам, които пише тук, но си единствения чиито проповеди минават задължително през плюене и порогаване на православието.
Тук не се занимаваме с християнството, по ясни за всички причини. И не драпам, ама хич, да дотягаме на съфорумците с нашите дискусии. Приканвам те да спреш с провокациите.
...истината понякога е болезнена...
Не само, че не е болезнена, ами е и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! Тежко му, който лъже в името Божие!