Author Topic: Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата  (Read 281744 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dilmana

• Editor
Отново се опитвате да прикриете незнанието си с агресивен и просташки тон.

Посочете с ТОЧЕН и КОНКРЕТЕН цитат на казано от мен, което може да бъда охарактеризирано като "агресивен и просташки тон". Или се извинете.

Това, което написах и което сама сте цитирала е:
Факти? Аргументи?  ::)
Възпитание? Култура на водене на спор? ::)
 Още по - възпитан и коректен тон? ::)

И след всяко изречение следва цитат на ... казано от Вас самата.
А ако не харесвате своя си тон, вината не у мен.

Offline Dilmana

• Editor
Нали не очаквате, че на глупостите и обидите ви ще сведа смирено глава, защото се казвате Дилмана и сте едитор в сайта, сиреч привилигерована по някакъв начин.
Точен цитат на казано от мен с "глупости" и "обиди" ?
Що се отнася до възможността да съм редактор (или както Вие му казвате "едитор", макар че не ми е известно да има такава дума в българския език :)) , модераторите на сайта могат да свидетелстват, че никога не съм се и възползвала от нея. Най-малкото пък, за да трия нечие мнение.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!

Dilmana Не е трила никога нечие мнение.
    Тя е част от нас Екипа на сайта.
    Едитор е по скоро като знак,символ,като коректор,неутрален.
   Не мога да скрия,че почти всички съфорумници се отнасят с респект и уважение към труда и открития позитивен смислен диалог който води Dilmana.

Към Svetlina- където е изстрито ваше мнение си пише-.... от АДМИН,защото бяха обидни изрази.
 Така,че ако има спор нека е защитен с аргументи и факти!

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Точен цитат на казано от мен с "глупости" и "обиди" ?
Що се отнася до възможността да съм редактор (или както Вие му казвате "едитор", макар че не ми е известно да има такава дума в българския език :)) , модераторите на сайта могат да свидетелстват, че никога не съм се и възползвала от нея. Най-малкото пък, за да трия нечие мнение.

Г-жа Дилмана, много сте милостива! Въпреки толкова обиди и грубо отношение пак сте я дарили с милостиня, обръщайки и внимание.
Човек никого не може да промени освен себе си. Тя провокира с цел само за да и се обръща внимание. Скарана е с почти всички тук. Бих искал да не си губите скъпоценното си време с празни неща. Просто я пренебрегвайте защото тя това заслужава. Поздрави!

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Посочете с ТОЧЕН и КОНКРЕТЕН цитат на казано от мен, което може да бъда охарактеризирано като "агресивен и просташки тон". Или се извинете.

Това, което написах и което сама сте цитирала е:
Факти? Аргументи?  ::)
Възпитание? Култура на водене на спор? ::)
 Още по - възпитан и коректен тон? ::)

И след всяко изречение следва цитат на ... казано от Вас самата.
А ако не харесвате своя си тон, вината не у мен.

Поредните несвързани приказки, изместващи спора, разбира се.

Прочетете собствените си думи на предишните страници и тогава разсъждавайте писмено.

Специално заради вас потретвам: не смятам да ви образовам, нито възпитавам.

Ако бяхте запозната с фактите и с въпроса за циганите в Европа, Турция, Русия....., които "оспорвате" наизуст, щяхте да знаете кое е ЛЪЖА в сведенията разпространявани от БХелзинкски комитет и не само от БХК, разбира се.

На това ниво е и вашата подготовка и осведоменост за циганите.  На същото равнище е и информацията на БХК.

Безсмислено е с такива като вас да разговарям - вие дори не сте наясно какво искате да кажете по темата и спора ни, затова и разпространявате лъжите на БХК.

Самообразовайте се, или поне си мълчете, когато сте неподготвена по някоя тема, както в случая.

Назми, ясно ми е, че модератор е изтрил част от думите ми.

Offline skoti3

• Forum fan
http://www.struma.com/krimi/20-kg-kromid-otkradnati-ot-niva-krai-s-samuilovo_28012/

20 кг кромид откраднати от нива край с. Самуилово

Кромид за 20 лева /20 килограма/ е откраднат от нивата на Валентин Атанасов в петричкото село Самуилово. Неговите 4 декара, засадени с кромид, картофи, бостан и фасул, се намират в местността Паприца край селото.

Атанасов разказа: Намерих изгубена фланелка. Същия ден, когато откраднаха кромида, видях три каруци петрички роми в полето. Те минават първо на разузнаване и ако няма хора, крадат. Нивата ми е до пътя, така че това ги улеснява. Щом започнаха “да пипат”, кражбите по полето ще продължат. Затова апелирам населението да се организира и да си пази нивите. Трябва да се намери институция, която да спре ромите да ходят по полето. Щом като нямат ниви и не отглеждат нищо, нямат работа там, заключи Атанасов.

Само да не ги обвинят в расизъм, че си пазят нивите горките селяни. А такива посегателства се ежедневия и после пак другите расисти, фашисти, не знам си какви. По този начин ли начин трябва да стане интеграцията, защото някои семейства раждат деца с целта, за да крадат.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
http://www.struma.com/krimi/20-kg-kromid-otkradnati-ot-niva-krai-s-samuilovo_28012/

Кромид за 20 лева /20 килограма/ е откраднат от нивата на Валентин Атанасов в петричкото село Самуилово. Неговите 4 декара, засадени с кромид, картофи, бостан и фасул, се намират в местността Паприца край селото.

Атанасов разказа: Намерих изгубена фланелка. Същия ден, когато откраднаха кромида, видях три каруци петрички роми в полето. Те минават първо на разузнаване и ако няма хора, крадат. Нивата ми е до пътя, така че това ги улеснява. Щом започнаха “да пипат”, кражбите по полето ще продължат. Затова апелирам населението да се организира и да си пази нивите. Трябва да се намери институция, която да спре ромите да ходят по полето. Щом като нямат ниви и не отглеждат нищо, нямат работа там, заключи Атанасов.

Само да не ги обвинят в расизъм, че си пазят нивите горките селяни. А такива посегателства се ежедневия и после пак другите расисти, фашисти, не знам си какви. По този начин ли начин трябва да стане интеграцията, защото някои семейства раждат деца с целта, за да крадат.
Нещо не вдявам   ::) Каква е връзката на ромите с помаците.По голяма връзка имат с българите,че повечето са православни ;) ;DПък и за краденето си приличат.Едните крадат цветни  и черни метали,другите крадат  благородни метали и разбиват банкомати-цял свят го знае.А с помаците   ??? ::)

Offline skoti3

• Forum fan
Нещо не вдявам   ::) Каква е връзката на ромите с помаците.По голяма връзка имат с българите,че повечето са православни ;) ;DПък и за краденето си приличат.Едните крадат цветни  и черни метали,другите крадат  благородни метали и разбиват банкомати-цял свят го знае.А с помаците   ??? ::)

Има връзка и то много голяма точно по темата, поне прочети темата и после плямпай. А за след това, когато нямаш елементарно уважение към българите не очаквай това към теб. Във всички твои постове оплюваш българите, тоя такъв, оня онакъв. После ми ревеш.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan

Tryabva agrarna reforma. Da se spodelyat nivite po ravno na cyaloto naselenie bez ogled na etnos. Edno vreme zemyata beshe sobstvennost na sultana, a to sega kakvo stanalo.  Ne moje edni da razchitat na krajbi a drugi po 4 dekara s bostani, yagodi i drugi lakomstva. Zemyata e na vsichki. Tryabva da se jivee po bratski ;D ;D ;D

Offline havaika

• Adviser
Има връзка и то много голяма точно по темата, поне прочети темата и после плямпай. А за след това, когато нямаш елементарно уважение към българите не очаквай това към теб. Във всички твои постове оплюваш българите, тоя такъв, оня онакъв. После ми ревеш.
Вие сте много алчни.Не стига че крадете спестяванията честните хора по света ,ами и искате и кромида дял.А ми с крадените пари ще си купите от ромите кромид и работата е шест. ;) После холандците били расисти и нещели българи. Ами като правите деца ще се ги държите в бугарско само там да крадат парите на бугарите. ;) ;) ;D

Offline skoti3

• Forum fan
Tryabva agrarna reforma. Da se spodelyat nivite po ravno na cyaloto naselenie bez ogled na etnos. Edno vreme zemyata beshe sobstvennost na sultana, a to sega kakvo stanalo.  Ne moje edni da razchitat na krajbi a drugi po 4 dekara s bostani, yagodi i drugi lakomstva. Zemyata e na vsichki. Tryabva da se jivee po bratski ;D ;D ;D

Тук бях отговорил на СубиГи Курт, като мисли така, че може да се подели и тютюна с ромите, но след някоя минута не го виждам този пост.

Вие сте много алчни.Не стига че крадете спестяванията честните хора по света ,ами и искате и кромида дял.А ми с крадените пари ще си купите от ромите кромид и работата е шест. ;) После холандците били расисти и нещели българи. Ами като правите деца ще се ги държите в бугарско само там да крадат парите на бугарите. ;) ;) ;D

Точно този човек е един нормален селянин, който с честен труд се прехранва на село, такъв каквито сте и голяма част от вас.

Радвай се, че във вашия край няма много роми, за да ви нападат тютюна и след това плямпай. С това си изказване доказа, че си българоомразец, как така реши, че всички българи крали от честните хора. Нима помаците с власт по места не злоупотребяват, нима всички са чисти като момина сълза, душички. И пак ще повторя ти нямаш елементарно уважение към българите, към онези свестните, а искаш теб да те уважават. Теб и помаците няма да те уважат, защото си злобен провокатор, кой си, това дето мислиш, говориш ли го публично едва ли, защото ще ти се смеят.

Offline havaika

• Adviser
Тук бях отговорил на СубиГи Курт, като мисли така, че може да се подели и тютюна с ромите, но след някоя минута не го виждам този пост.

Точно този човек е един нормален селянин, който с честен труд се прехранва на село, такъв каквито сте и голяма част от вас.

Радвай се, че във вашия край няма много роми, за да ви нападат тютюна и след това плямпай. С това си изказване доказа, че си българоомразец, как така реши, че всички българи крали от честните хора. Нима помаците с власт по места не злоупотребяват, нима всички са чисти като момина сълза, душички. И пак ще повторя ти нямаш елементарно уважение към българите, към онези свестните, а искаш теб да те уважават. Теб и помаците няма да те уважат, защото си злобен провокатор, кой си, това дето мислиш, говориш ли го публично едва ли, защото ще ти се смеят.
  Ромите от нас няма какво да крадат.Преди това минаха разбойниците от ВМРО. ;)  И като приключиха с нас тръгнаха по Европата да прославят България.А аз се чудя(нито съм със забратка) на летищата по Европата защо ме зяпат съмнителни  погледи, а то четниците отдавна са опоскали банкоматите та даже и костите на Чарли Чаплин са изровили да продават.  А при нас няма роми, а са при вас  защото при всяко изпражнение има и мухи ;) ;D

Offline skoti3

• Forum fan
Поредният шаблонен отговор. На ромите не им трябва много, малко тютюн, чифт обувки, някоя дреха. Нима този дядо е окрал всичко. И друго ВМРО не са българите, те са просто една партия за която гласуват има няма 2 процента.

.А аз се чудя(нито съм със забратка)

Това със забраДката е просто мит днес. Малък процент носят забрадки. Иначе спри да си измисляш- първо не си жена, а второ ако си била по някое летище нямаше да ръсиш всякакви злобни коментари. Ти не си по различен от ВМРО и АТАКА. Ти си същия шовинист скрил зад това потребителско име. С такова мислене до никъде няма да стигнем.

Offline havaika

• Adviser
Поредният шаблонен отговор. На ромите не им трябва много, малко тютюн, чифт обувки, някоя дреха. Нима този дядо е окрал всичко. И друго ВМРО не са българите, те са просто една партия за която гласуват има няма 2 процента.

Това със забраДката е просто мит днес. Малък процент носят забрадки. Иначе спри да си измисляш- първо не си жена, а второ ако си била по някое летище нямаше да ръсиш всякакви злобни коментари. Ти не си по различен от ВМРО и АТАКА. Ти си същия шовинист скрил зад това потребителско име. С такова мислене до никъде няма да стигнем.
  За летището по себеси ли    съдиш?В очищата на Франкенщайн ли мясаш? ;D"На ромите не им трябва много, малко тютюн, чифт обувки, някоя дреха."-Тогава защо го правиш национален въпрос да цяла страница изписа колко са нещастни българите за две глави кромид.Те и като го белят пак ще плачат ама това е друг въпрос ;D ;D Не е национален. ;)

Offline skoti3

• Forum fan
No Comment - няма какво да кажа, защото не говоря с човек, а с робот. Има потребители, които поне отговарят на въпросите и може да се води спор, за разлика от теб и Субиги.

Забравих и един Султан.