Author Topic: Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата  (Read 281789 times)

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Offline Dilmana

• Editor
1. Хайде, да се държите по-възпитано, ако Ви е възможно, защото езикът Ви е точно като на мутри, цигани, водещи и участници от най-долнопробни международни и национални "реалити шоута".

Неуважаема госпожо, може ли да посочите конкретен и точен цитат на казано от мен, който да доказва твърдението Ви, че езикът ми бил " точно като на мутри, ,... водещи и участници от най-долнопробни международни и национални "реалити шоута" ?
НАСТОЯВАМ или да докажете твърдението си, или да се извините, а ако не направите нито едното, нито другото апелирам към администраторите на форума да Ви санкционират за клеветнически  и за расистки подмятания - имам предвид, че сложихте циганите наравно с мутрите.

Offline Dilmana

• Editor
Защо лъжете не мога да разбера?!!! Неразбрала-недочела  сега пък заблуждавате като разпространявате непълна информация от БХК?!

Цв. Тодоров не ми допада и затова не общувам с него, нито чета писанията му.

Че световно известният френски философ Цветан Тодоров не Ви допада е ясно като бял ден, както и че и да искате няма как да общувате с него, защото видимо от начина Ви на водене на спор няма база, на която да стъпи това общуване.
Аз също не смятам да си губя повече времето с човек, който отказва да докаже голословните си клеветнически трърдения или да се извини за тях и на когото видимо му е трудно да спори с аргументи, затова прибягва до подобни  твърдения без да успее да цитира и да докаже кое точно от езика на опонента му е "точно като на мутри" и кое  точно от казаното от него е ,лъжа".

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
А може ли да посочите КОНКРЕТЕН и ТОЧЕН цитат на казано от мен, което да е ЛЪЖА?

Не смятам да ви образовам, нито възпитавам.

Ако бяхте запозната с фактите и с въпроса за циганите в Европа, Турция, Русия....., които "оспорвате" наизуст, щяхте да знаете кое е ЛЪЖА в сведенията разпространявани от БХелзинкски комитет и не само от БХК, разбира се.

Вие не само сте НЕЗАПОЗНАТА ПО ТИЯ ВЪПРОСИ,  но разчитате на ИЗТЪРКАНИ пропагандистки лозунги. 

А за поведението ви ТУК е достатъчно да прочетете собствените ви глупости в червено написани по адрес на събеседниците ви. Вие НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО ЗА МЕН, да не говорим за средата ми, образованието ми, та дори и местоживеенето ми, с кого общувам....., но твърдите, съдейки по квалификациите ви, че ВЕДНАГА ВИ СЕ ИЗЯСНИ КОЯ или КОЙ СЪМ АЗ.

На това ниво е и вашата подготовка и осведоменост за циганите.  На същото равнище е и информацията на БХК.

Безсмислено е с такива като вас да се разговаря.
Въобразявате си, че е достатъчно да ни "шашнете" с някой и друг политкоректен лаф.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
За циганите и влаковете
преди: 26 дни, 10 часа, прочетена 560 пъти
Скоро пътувах с електричка "Сименс" по линия София-Кюстендил. Хората, които пътуват по този маршрут, стават най-редовни свидетели на всичко, което се случва по югозападната линия на София. Когато влакът излиза от столицата минава през един цветущ квартал- Факултета. Това, което сполетява много от новите мотриси, е постоянно чупене в движение на стъклата от хвърляни камъни. Интересно защо това се случва именно в този квартал. До колкото разбрах и в други градове по линиите на БДЖ се чупят мотриси, но явно не толкова много, не бях виждала такива с натрошени стъкла. По този маршрут обаче и двете мотриси, в които пътувах (отиване и връщане), бяха с поне две счупени стъкла. Така бяха и всички останали мотриси, с които се разминахме, на една, от които, беше счупено предното стъкло на машиниста. До колкото успях да разбера, едно странично стъкло на тази мотриси струва 2000 евро, челно- 8000 евро. Някои от мотрисите са с толкова много счупени стъкла, че са негодни за ползване, а това са нови влакове. Да не говорим за ужаса на това както си стоиш във влака, до бъде хвърлен камък и да натроши стъклото точно до теб. Добре че счупените стъкла си стоят на мястото, иначе жертвите щяха да са много.

В участъка на цветущия квартал, влакът просто пълзи с минимална скорост, тъй като бараките са незаконно построени почти до линията, а нахвърляните като на сметище болкуци още малко ще паднат върху нея. Имаше идея да се издигне стена, но тя беше обявена за дискриминационна. Защо? Защо е дискриминация на циганите да не се позволява да строят незаконно, да чупят влакове и убиват хора?

Причините, по които пиша са две.
Първо искам да накарам защитниците на циганите да се позамислят поне за малко.

Второ, за циганския "нрав" няма какво да се говори, ясни са ми и единият процент цигани, които се държат като нормални хора, няма да ми промени мнението, но това, заради което всичко минава всякакви граници, сме ние българите. Държавата ни е под всякаква критика, но народът май си я заслужава. Да не говорим, че ако хората не бяха една мърша и можеха да се организират и да отвръщат по някакъв начин, циганите нямаше да си позволяват толкова.

Не зная дори дали ще ми публикуват темата, защото сигурно е дискриминационна, но това, че аз не мога да строя незаконно и да убивам, а циганите- да, не е.

http://spodeli.net/3/story-25602.html

Offline KaraIbrahim

• Moderator
Измами с имоти на изселници в Турция

Това не се нарича дискриминация,истинското му име е КРАЖБА!

Offline skoti3

• Forum fan
Кражба е, добре, че все пак не обвиниха мен за това.

Offline KaraIbrahim

• Moderator

Кражба е, добре, че все пак не обвиниха мен за това.

Че ти да нямаш нещо общо със случая?

Offline Dilmana

• Editor

Причините, по които пиша са две.
Първо искам да накарам защитниците на циганите да се позамислят поне за малко.

Второ, за циганския "нрав" няма какво да се говори, ясни са ми и единият процент цигани, които се държат като нормални хора, няма да ми промени мнението, но това, заради което всичко минава всякакви граници, сме ние българите. Държавата ни е под всякаква критика, но народът май си я заслужава. Да не говорим, че ако хората не бяха една мърша и можеха да се организират и да отвръщат по някакъв начин, циганите нямаше да си позволяват толкова.

Не зная дори дали ще ми публикуват темата, защото сигурно е дискриминационна, но това, че аз не мога да строя незаконно и да убивам, а циганите- да, не е.

http://spodeli.net/3/story-25602.html

Любителка на комунистическата и нацистката теория за колективната вина?
 Последователка на Сталин и Хитлер, която определя какви са и какви не са цели народи? Единият ги пращаше в газовите камери, другият избиваше с ГОЛОДОМОР или депортираше цели народи при такива условия, че смъртността да е гарантирано над 60%.
Хвърлят някакви келеши камъни по преминаващи влакове (между другото, и чисти българчета се "забавляват" да хвърлят камъни по влаковете, с очите си съм ги виждала), а сталинистко-хитлеристка последователка  се пени в български форум и подстрекава към саморазправа и насилие срещу цяла една общност с все старците, бебетата и малките деца, защото само "един процент" от  тях били "нормални" според захласнала се неонацистка.
И не си дава сметка, че подстрекаване към насилие, документирано в цитата по-горе,  е углавно престъпление и се наказва от НК (да си провери Светлина в НК  с колко годинки, че да й "светне" и да престане да носи и трупа съчки на етническа омраза).
Понеже има разлика междиу мнение и престъпление, която разлика на разпалена неонацистка явно й убягва.

Offline Dilmana

• Editor
Вие НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО ЗА МЕН, да не говорим за средата ми, образованието ми, та дори и местоживеенето ми, с кого общувам....., но твърдите...

И какво общо има образованието Ви, че и местоживеенето Ви с това... що за човек сте? Изрисувахте се цяла-целеничка  във форума с казаното от Вас. Останалото са подробности, които не интересуват никого, освен близките Ви.

Offline onegavon

• Forum fan
Аз живея в "Красна поляна" и често ми се е налагало да минавам през ж.п. прелеза около който стават гореописаните инциденти.Искам да добавя , че на същия прелез като падне бариерата група дрогирани цигани изнудват чакащите коли да им мият стъклата.Има случаи на тези които отказват да им чупят стъклата, ако не им дадеш поне лев рискуваш същото да ти счупят стъклата.Дадеш ли им стотинки демонстративно ги хвърлят на земята.Имаше проект заедно със звукоизолационата стена покрай ж.п. линията да се направи и надлез над линията това беше част от обещанието към жителите на Суходол за боклука, ама всичко мина и замина както обикновенно става в България.

На радетелката за човешки права само ще кажа, че както не трябва да се търси колективна отговорност, така и не трябва да се претендира за колективни права от малцинствата.

Offline sultan selim

• Forum fan
Аз живея в "Красна поляна" и често ми се е налагало да минавам през ж.п. прелеза около който стават гореописаните инциденти.Искам да добавя , че на същия прелез като падне бариерата група дрогирани цигани изнудват чакащите коли да им мият стъклата.Има случаи на тези които отказват да им чупят стъклата, ако не им дадеш поне лев рискуваш същото да ти счупят стъклата.Дадеш ли им стотинки демонстративно ги хвърлят на земята.Имаше проект заедно със звукоизолационата стена покрай ж.п. линията да се направи и надлез над линията това беше част от обещанието към жителите на Суходол за боклука, ама всичко мина и замина както обикновенно става в България.

На радетелката за човешки права само ще кажа, че както не трябва да се търси колективна отговорност, така и не трябва да се претендира за колективни права от малцинствата.
Ами викайте   бат  боко      да   уплаши    бугарите-цигани   

Offline skoti3

• Forum fan
  Това не се нарича дискриминация,истинското му име е КРАЖБА!

Не ама, когато има нещо такова тука лесно се стоваря вината върху българите християни.

Offline ibrahim65

• Moderator
Знаеме Svetlina знаеме, що за ........ си, що за .......си, що за......си,
от каде си, за кого работиш, за кого пропагандираш и гласуваш.
Да не започна да излагам факти, ще питаш тогава пак каде са модераторите.

Offline KaraIbrahim

• Moderator

Не ама, когато има нещо такова тука лесно се стоваря вината върху българите християни.

Пак празни приказки!
В клипа е посочено лицето,което се смята за узурпатор на имотите на хората и не е наблегнато каква му е религията.Никой не стоварва вината върху всички християни...