Като те гледам какви ги бращолявиш, та ако ми позволят тук, сещаш се нали........
А ти що за адвайзър си,че позволяваш да се обижда така българският народ???
Ganço,pripomni si dumite na edin vaş poet P.Slaveykov za bılgarskiya narod:"Ne ne sme narod,a mırşa"i se skriy,ako oşte vse pak imaş çuvstvo za sram.
Невиждането на тези думи показва за пореден път двойни стандарти в сайта и за пореден път си задавам въпроса: "трябва ли да мразиш българите и всичко българско,че да си добре дошъл в този сайт?"
Задавам си този въпрос,защото с годините ясно се вижда такава тенденция.Която ме води и на мисълта,че за да си помак трябва да мразиш българите и българското.Междувпрочем в книгите на Ефрем Моллов също се просмуква подобна нишка и целият ЕИП е събран от фанатизирани,комплексирани и булгарофобски надъхани хора.
Да не говорим,че цялата им теория и история е пълна фантастика,която не отговаря на никакви зрели факти.Просто от сега потъвам в срам,като си помисля,че Барозу ще се наложи да чете нещо от ЕИП.
Слава Богу,че българите мюсюлмани са зрели и умни хора,че не се вързват на сепаратистки напъни.Сигурен съм,че този ЕИП има не повече от 50 съмишляника,които искат да се признае друг етнос от българският.
Ще ви кажа нещо в аванс...за да се признае помашки етнос,трябва да докажете ,че сте различни не от българите християни,а от българите мюсюлмани....мисия невъзможна.Следователно ЕИП просто иска да се възползва от емоциите на хората,за да привлече внимание и да извлече облаги преди избори.
Нека напомня ,че същите хора създадоха партия със същите сепаратистки идей преди време и никой не гласува за тях.