Author Topic: Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата  (Read 285993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
Znam,znam  Rashate, na teb nishto ne ti e qsno , ti vse oshte ot den na den se ychish na neshto novo v internet forymi , zsh'oto si g-n "Nikoi"i g-n bez diploma.!  :o
Tai kato dosega nishto ne e razbral kompota na ramenete ti s prestryvki , vikam da q razkriq na burzo tazi tcenna taina, za'sho pri teb nqma sram.  ::)

Razsajdeniqta mi vodqt do izvoda , che tazi stranna igriva kravna takan i postoqnnata jiteiska komunikatciq s etnosa na nai-tachenite ot vas kravni xindy-ariiski brachedi "tciganite" vi kara da praskate Chalga po tcql den i nosht , a moje bi krajbite ot bankomati sushto tazi kravna takan vi kara da kradete , a moje bi i  prochytata vi prostitytciq po tcql svqt e pak ot omeshenata kravna xindy-ariiska "tciganska" takan , a moje bi i lajite i izmislenite manipylatcii v haidyshkata vi istoriq sushto sa ot tazi "velika" ariiska kravna takan, a moje bi i zatova nqmash sram v magareshkata koja v litceto si a, Rashate  k'o sh'e ka'esh ha-a ,...?  ::) :-\

Omeshvaneto vi kravno (ot vashi lekari) sushto i  antropologicheski (ot vashi izmisleni"istoritci") s nishto ne sa po-razlichni ot tciganchetata po mantalitet i nravi, no vie haidytite estestvenno se chydite kak da se kriete i prepokrivate ot tazi istina s dolni laji , fabrikyvani mediini manipylatcii i izmisleni haidyshki sachineniq. 8)

На всякъде ти се привиждат хайдути-да не си черкез ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Marlboro

• Forum fan
На всякъде ти се привиждат хайдути-да не си черкез
Sh'to sa na vsakade haidytite po forymi ,po ylitci ta daje i po peshteri ot vremeto na Imperiqta. :o ;D

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Да се смееш ли - да плачеш ли. ???

Offline Hadj

• Adviser
Да се смееш ли - да плачеш ли. ???
Аз те съветвам да си поплачеш ;D

Offline fotakiev

• Forum fan
Цял свят  ще се смее,а иначе си е и за рев  :'(  :'(  :'(
Това което човек сам си го прави, друг не може да му го направи се казва в една приказка.Та това се отнася и за създателите на тази организация и превържениците и в частност.
Тази организация е (меча)услуга към българите мюсюлмани. Сепаратистките настроения все по ясно искат да подчертаят разделителната линия и с това да направят за тотално посмешище българите мюсюлмани.
Разликата този път е в това,че хора от вашето обкръжение,а не някой друг, ще са виновни за най-вероятно последващо анти настроение. Та затова ми се плаче и не ме е срам да си поплача  :'( :'( :'(

То добре сайт,добре лафмухабет за легенди и теории и фантазии...Този институт обаче мина всякакви граници на трезвата мисъл.Той  е пясъчна кула на озлобени,комплексирани и фанатизирани хора.
Все пак всеки  пълнолетен е свободен да взема решения за себе си и собствените си решения.

Offline Seiko

• Global moderator
Nevijdam nishto smeshno ,nito pak plachevno ,v tova edna grupa ot hora da si napravyat nyakakva organizacia.Nali sme demokracia.?Ama v Balgaria na vsyaka manja se slaga i merodiika,nali !?Abe vsyako dobro nachinanie tryabva da se okelpezi,omaskari,opetni,nagrubi,natopi,i kakvo  li oshte ne.Made in Bulgaria. :'( ???

Offline Suleyman.45

• Advanced member
Ne sım zabelyazal nyakoy daiska sıvet ot siderovskite paleta.Zabranete faşistkata mrakobesniçeska partiya ataka i togava vzemayte otnoşenie kım pomaşkite raboti i organizatzii.Tova çe edna etniçeska grupa instinktivno se stremi da otzelee snişto ne vredi na B-ya,s postoyannoto si protivopostavyane na vsyako organizatziono ı religiozno pomaşko naçinanie toçno takiva negramotnştzi prokarvat razdelitelni linii mejdu etnosite.Vie ne ste plaçeşti vırbi,vie ste seyaçi na omraza.

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
Продължават напъните на някои хора за политически амбиции  ;D Кое е европейското в целия този институт не се досещаме ..... ? Ако е европейско да измисляш история здраве му кажи !  8)

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
Вместо да се занимавате с глупости и да разделяте нас родопчаните вземете помислете как да направите живота си по-лесен , естествено ако живеете в България в което се съмнява  ;)

Offline С.Стефанов

• Avarage member
          Процеса на разделение и на разединение на помашката общност /родопчаните / започнал още от Балканската война,който  продължава и днес с още по-голяма сила.Такава е тенденцията не само при нас.Погледни всички етноси в България.Единствено еврейската и арменската общност горе долу се крепят.Всички останали си вадят очите един на друг.Едни се срамуват,други подлизурковци,трети алчни за власт и так далее. Държавна политика - разделяй и владей.

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
Първо няма никакво основание за наименованието - ЕТНОС и не ми излизайте с измишльотините за "происторическия помак" , никой международен историк , не би се занимавал изобщо с тази простотия . Второ ние си живеем в разбирателство , но там където има активисти на ДПС нещата не стоят така. Там им се втълпява, че някой иска да ги пороби, да ги покръсти , да им сменя имената ..... НИЩО ПОДОБНО никой нито ни е карал нико се опитва да го направи .... Разбирам някой да говори нещо за мюсюлманите да , но забележете , че постоянно излизат псевдо "помаци" които се опитват да яхнат някаква вълна и да поведат "мъчениците" . Никой не може да ни каже как да се определяме в собствената си държава , особено някакви турци , които дори не са и живяли тука , те да ни обясняват какви сме били и от къде сме дошли , а родовете ни още да се събират под едно и също дърво ............  ;)

Offline С.Стефанов

• Avarage member
                 При нас повече са активистите на ВМРО и Атака.В момента такива на ДПС липсват.

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
ВМРо и Атака едва ли , поне аз не виждам някакъв отявлен национализъм , освен такъв клонящ към откъсване на т.н " помаци" от българския им корен .  ;)

Offline Suleyman.45

• Advanced member
Samo slepetz moje da pişe vmro i ataka s glavni bukvi da ne vijda kreştyaştata im prostotiya,koyato vodi B-ya kım ügoslavski variant samo isamo da se dokopat do deputatskite zaplati.Şte doyde vreme i bılgarite şte tzeluvat rıtzete i krakata Ahmed Doğan,zaştoto toy kato bılgarski agent raboteşe samo za bılgarskite interesi,dokato vmro i ataka pravyat vsiçko da seyat omraza m/u bılgarskite grajdani ot vsiçki etnosi dori s tzenata na prolivaneto na krıv-takiva tıpanari sa.Kakıv bılgarski koren kakvi 5 leva pomatzite gi e imalo,ima gi,i şte gi ima,zaştoto sa otzelyali prez vekovete imeno kato pomatzi,a ne kato rodopçani ili lovçanlii.Mejdufproçem vseki narod si ima svoite predateli,te sa s pravoto si ot podmazvane da se nariçat ne samo "rodopçanin",a ako se naloji "meksikanetz"tova si e tehen problem.

Offline Hadj

• Adviser
. Никой не може да ни каже как да се определяме в собствената си държава , особено някакви турци , които дори не са и живяли тука , те да ни обясняват какви сме били и от къде сме дошли , а родовете ни още да се събират под едно и също дърво ............  ;)
По- спокойно РОДОПСКИ.Една част от Смолянско сте анексирали понятието "родопчанин" и
  считате ,че останалите хора задължително трябва да се индентифицират с вас.Не се опитвай да говориш от името на всички.Нито теб нито мен някой тръгнал да ни определя насила като помаци.Обратния вариант който се повтаря над 100 години обаче го знаем и аз не искам   да приемама  тази теза.А колкото до това да седна с теб под едно дърво ,едва ли бих изтраял-защото
 с теб няма каково да си кажем.Предпочитам да седна с приятели-българи/православни/ които
разбират моята специфична единтичност ,а моите приятели повечето са такива.