Изиянкар,за кой пореден път трябва да напомня,че правилата на Форума се отнасят и за чата.
Така е и в големите форуми за които и ние искаме да имаме желание и толерантност.
Какво става ако даден участник наруши правилата и се държи арогантно в чата.?
Просто се копира постинга и се изпраща до Админ или Модератор,това е. ! Никой няма време или намерение да виси в чата и следи,приема се добронамереноста и желание за диалог.Чата е едно богатство за сайта,как не се цени това,но ако не се спазват правилата е нормално нарушилите да си поемат наказанието или чата да се затвори!
Назми, а как ще коментираш, ако някой ти изпрати копирано моето име и зад него някакви неща, които не съм казал ? На кого ще повярваш ? Това не е ли най-лесния начин да се изфабрикуват набързо фалшиви изказвания и да се изхвърлят неудобни членове ?
УВАЖАВАМ правилата, но прости ми - ТЕ НЕ СА ОБЕКТИВНИ, ДЕМОКРАТИЧНИ И АДЕКВАТНИ ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ЧАТА ! Едно е форумът, където всяко мнение се вижда от 100 човека, а друго е някакъв чат, където аз утре ще ти копирам "Nazmi: Исянкар е такъв, онакъв" и ти как ще докажеш, че не си казвал подобно нещо ? Назми, много добре знаеш, че преди време имаше скандал, че някой беше манипулирал мои лични съобщения, Гелина също си спомня, а сега оставяме такива хора още по-лесно да си вършат работа в чата - още утре някой ще ти прати на лични нещо "уж от чата" как например обиждам пак Гелина (не знам защо се стремят да ме скарат с това момиче, ама ако продължават ще отида лично в Рибново да се запозная с нея и вече да не правят опити) и после да ходя да се обяснявам, "че нямам сестра". Моля ти се, възрастен човек си, замисли се ! А и всички ! Не се знае утре дали в живота няма да ви го приложат този номер ... Не бъде толкова сигурен, сега приеха закона за "тайния свидетел" .. Току виж утре някой свидетелствал срещу някого, че е крадец и мошенник ... Много тънки са нещата и границата не бива да се минава, ама с това с чата направо е мината, а това е НАЙ-ХУБАВОТО МЯСТО ВЪВ ЦЕЛИЯ САЙТ и мисля, че рискувме да го опорочим и да ни е страх да влизаме, защото не се знае утре кой какво ще е копирал с редактирани или направо сложени нови думи зад ника ! ПЪЛЕН АБСУРД.
Затова попитах има ли архив на чата, защото, ако няма - моите уважения, ама е смехотворно да се наказват хора спрямо нещо казано там, ОСВЕН, АКО НЕ Е СТАНАЛО В ПРИСЪСТВИЕТО МИНИМУМ НА ДВАМА МОДЕРАТОРИ да речем ...
Съжалявам, че няма кой да застане на моята страна, но СЪМ УБЕДЕН, че всички много добре знаят за какво става въпрос, ама си траят, защото знаят, че това, ако се изпозлва срещу някого ще е срещу неудобни като мен.
Назми, ИСКАМ ДА ТЕ ПОМОЛЯ НЕЩО. Моля те, отговори ми на 3 въпроса :
1. Разбра ли точно защо не одобрявам тези правила за чата и опасенията ми ?
2. Правилно ли разсъждавам или някъде греша в преценката и това е невъзможно да се случи ?
3. Съгласен ли си с позицията ми по въпроса ?
Хиляди благодарности.
Някой друг също може да отговори на моите въпроси. Но смятам, че констатацията ми е напълно вярна.
Един 25%ов помак (само по гени, по душа може и повече !