Author Topic: "ПОМАЦИТЕ - изстрадана история" - нова книга от П.Япов �  (Read 78686 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Hat

• Moderator

Балканджи, мерси за пояснението!
На нашите ултраси все що идва от Сирия им се струва муслиман.
Един умен мьж би трябвало малко от малко да контролира мисленето си и последващото от него словоизлияние.Никога не трябва да се поставят всички под един общ знаменател.Написаното по горе за мен е цинизьм,който ме провокира да отвьрна сьс сьщото но ще се вьздьржа."Ултрасите" за които говориш са хора здраво стьпили на земята с бистьр ум и сьзнание за разлика от тебе.

Offline Dobrev

• Forum fan
Един умен мьж би трябвало малко от малко да контролира мисленето си и последващото от него словоизлияние.Никога не трябва да се поставят всички под един общ знаменател.Написаното по горе за мен е цинизьм,който ме провокира да отвьрна сьс сьщото но ще се вьздьржа."Ултрасите" за които говориш са хора здраво стьпили на земята с бистьр ум и сьзнание за разлика от тебе.

Марко се разлюти:
- Хай да ги вземе дяволът с хайдутаци - каза той, като се чешеше в тила.
После подържа още малко свещта пред долапа, погледа и си пошушна с едно неуловимо изражение на лицето:- Лудите, лудите - те да са живи!...И затвори пак врачкáта.
Па  отиде пред куностаса и зачини ниски поклони пред божия образ. Той  мълвеше някаква молитва, която не съществуваше в светчето му... Той се  молеше за България!...

Offline akif aliev

• Avarage member
"От изключително значение за мен бяха изследванията на помаците познавачи като Митхад паша и Джевджет паша."-Как приемате тези думи на екзарх Йосиф с Рифат бей?   

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Излезна от печат вторият том от замислената четирилогия на Петър Япов за "ПОМАЦИТЕ"!  8)
Колкото интересна, толкова и провокативна, някои дори казват, че е малко противоречива, а други казват, че е силно революционна  за различните четящи хора от основните етнически групи в България - "Етнически Българи", "Българските Турци", "Помаците", "Циганите" и всички други които могат да четат този език!  :o
Тъй, че да грабваме разноцветните пера и писалки и напред към победата, но без жертви !  ;)

Доброволния труд на автора не е за пари,материалите са събирани от години и е редно да дадем заслужено и оценим труда на човек като него на 80 години да показва истини относно помаците..Заслужава внимание и уважение за което..

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Още малко страници от книгата на Япов!  :)

Другите странички малко по-късно !  ;)

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Япов в работна среда !  :)

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Още някоя страничка от книгата!  8)

Доколкото разбрахме от наши приятели намиращи се извън страната, част от снимките или сканираните документи не се виждат от други страни извън BG, тъй като са качени чрез "Български сървър"!  ::)
Ако, това не може да се отстрани, ще се опитам да ги преместя в някой "Чуждоземен сървър", тъй като все още няма асемблиран "Помашки такъв", който след като се създаде, несъмнено ще бъде универсален и ще се виждат отвсякъде, и от ниското поле, и от високите баири по света!    ;)

Offline Hadj

• Adviser
  Прочетох книгата на  Япов за Доган.Някой неща относно исказа му по неща късаещи  мюсюлманите и помаците в частност обаче породиха у мен съмнения относно  създаденото мнение  за чувствата му към нас.Може би защото не обича  ДПС /аз също не изпитвам болшая любов/ в стила на Яне Янев говори как ДПС строяло толкова много джамии,как се е било говорело  представете си .....на арабски.По конституция правата на гражданите са били защитени затова  няма условие да съществува партия която да защитава правата на гражданите.В  същото време не казва нищо  за ВМРО-всякаш имаме революционна ситуация

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
                                     Петър Япов              За Доган:- От последната книга на Петър Япов ще получите отговор на въпросите: !?
  Петър Япов е член на контактната група между ЦРУ и КГБ, председател на Софийската организация на ДПС в продължение на 6 г.; секретар на четирима членове на Политбюро на БКП в продължение на 32 г., свидетел и участник в редица от събитията,

в последните 55 години; биограф на ярки личности от историята на България; авторът на редица исторически книги и сценарии които повдигат „завесата на историята”; човекът, срещал се Юрий Андропов, Уилям Колби, Далай Лама, Ануар Садат, Петър Дънов, Ванчо Михайлов и всички видни българи от последните 55 години.

В книгата „Доган демонът на ДС и КГБ” Петър Япов развенчава Ахмед Доган, сочен от непосветените като „най-големия български политик” и го заклеймява, като продукт на ДС и КГБ, нанесъл непоправими вреди на България.

От последната книга на Петър Япов ще получите отговор на въпросите:

1.  КГБ ли даде инструкциите за провеждането на „Възродителния” процес?

2.Кога и защо започна първият етап на „Възродителния процес” – този срещу помаците и циганите?

3.Как беше планиран следващият етап на „Възродителния процес”?

4.Чии агенти бяха атентаторите от 1984-1985 г.?

5.Има ли връзката на Доган с атентаторите?
6.Доган ли беше начело на Майските събития 1989 г.?

7.Как и кой създаде ДПС?

8.Защо не бяха наказани виновниците за „Възродителния процес”?
9.Как Ахмед Доган се превърна в „гарант” за гражданския мир в България?
10. Кои са кукловодите и съучастниците на Ахмед Доган в годините на мъчителния български преход?
11.Как беше унищожена българската държавност и каква е ролята на Ахмед Доган в събитията?

Петър Япов отговаря на тези и много други въпроси в ярката си творба. На базата на сериозен анализ обрисува епохата и отправя тежки обвинения не само срещу Доган, но и към създателите и съучастниците му!

Книгата е сериозно предупреждение за възможните бъдещи беди, които могат да сполетят България и Балканите, ако не бъдат взети мерки навреме.

http://frognews.bg/news_27737/Razbiha_i_obraha_izdatelstvo_pusnalo_kniga_anti_Dogan/

http://www.dogan-demonut-na-ds-i-kgb.com/

Offline aki

• Member
  • **
Здравей Назми, откъде бих си поръчал и платил книгата "Доган демонът на ДС и КГБ". Извинявай, че теб питам. Ще бъда доволен, ако ми я изпратят с наложен платеж.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
http://www.books.bg/books/171/148601.html
 Виж тук.Не знам дали може с наложен платеж,предполагам,че да.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Според мен пишейки книги за Меди Доганов/Ахмед Доганов, авторите им постигат обратен ефект - рекламират го.

Offline ibrahim65

• Moderator
Здравйете, аз съм чел всичките книги на академик ПЕТЪР ЯПОВ, познавам го лично, и съжелявам за две неща, първо че е на доста напреднала възраст, пожелавам му дълги години, второ че започна тази мисия доста късно.Интереса на тези гниги  наистина е доста голям, предават се от ръка на ръка защото такива гниги наистина липсват на пазара, моито мнение е че академика ходи по РЪБА, и не се спуска дълбоко към корените.Трябва да има още няколко смели писатели да се удадът на тази тема, сигорен съм че ще им докара хубави доходи, когато втори том е дадох или по точно е пресвои мой приятел е целуваше, казваму че незнае какво пише вътре защо е целува, а той ми одговори важното е че пише за помаците.Другото ми мнение е, че се исписа повече от колкото трябва за Ахмет Доган, на мен лично немие интересно но какво да се прави все още е на ВЪРХЪТ.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
............ когато втори том е дадох или по точно е пресвои мой приятел е целуваше, казваму че незнае какво пише вътре защо е целува, а той ми одговори важното е че пише за помаците. 
Ами, така е, то как нема да се радва аркадашчето на тая книга, явно има голем глад за такава литература в която да пише така откровено и открито за Помаците, а и без туй май нема бая смели людье да пишат тъй волно за Помаците освен двама-трима бабаит писатели, некои от тях дори разпитвани по Милиционерските участъци - защо и какво са написали или какво четат или защо разпостраняват такава литература за Помаците.   ::) 8)
То, почти всичко друго написано е с новоизмислени смешни и грешни наречия за Помаците (мохамедани, ислямизирани българи, потайни родопчани, богонемили или богомили), а за шовинистичните нацистки наречия по форумите, пък да не се говори, че от прословутата им балканска толерантност спрямо Помаците, направо на чилекь да му прилошее от всевъзможните смешни и обидни обръщения !  ??? :) ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42