Здравейте.
Както обещах на вас уважаеми членове ,гости,и онези които четат сайта
www.pomak.eu по света ви декларирам промените в сайта.
Промените са свързани с новия облик на сайта , реносанс и уважение към по стари членове,основатели на сайта,или хора още от стария сайт помак.орг.нет..
След като основателите на сайта
www.pomak.eu - Ондер/ Тоска/,Рахмие,Богутеволу/ Мустафа ми гласуваха доверие понеже аз съм още от създаването макар и да не пишех,и след консултациите по мое предложение ние от Екипа на сайта споделяме с нашите уважавани членове по света промените.
* Charter members- Toska,Rahmie,Bogutevolu- на преведен език буквално означава " работещи членове",пчелички които са всеки ден!
*Назми- работещ Администратор,свързан с най-черната и гадна работа да назначава,да слага Бан,
,да е толерантен,да е демократичен,да е в час с промените по света,да следи дали сайта помак.еu се бори с други за контрол на поведение,да затвърди лидерството на сайта и дом на помаци,турци,по света!
* Serif MKD- улегнал и доказан сред нас, сега е
NEW- Глобал Модератор.
* Айше Шукри- Модератор- и досега винаги е била душата на помаците от Велинградско! Стар и нов Модератор!
* Izkeselly,Bello,Daylek- са хора с морал,доказани главно свързани с Турция,Гърция..
* Новите Ficinka,hat,EvroPOMAK,Mirvam са хора доказани във времето тук в сайта и форума на помаците,след малко!