Пасков, с цялото си нахалство провокираш като искаш този форум да стане обект на междуфорумни кавги което е силно нарушение на правилата.
От там беше изгонен поради доказани твои расистки убеждения спрямо Ромския етнос в БГ което стана повод да се оттеглиш за известно време и от тук. Въпреки че никаде не съм се определял като какъвто и да е пак с лъжа предпочиташ да провокираш.
Удряли сме се по кокалчетата но виждам сега че биеш под кръста.
Аз се оттеглям да не пиша повече в този форум докато се нормализират нещата ( Метка, Мустафа_б и Шумаров на които много държа постоянно да бъдат тук) Дотогава пожелавам на Пасков пълното превземане на форума.
Селам Алейкум на всички форумци тук.
Селям Алиекум на всички форумци и от мене.
Считам за свой братя всички цигани,турци,българи - онези от тях които Ни приемат такива каквито сме и се чустваме - безусловно.
Искам да благодаря на всички онези съфорумци които са ме подкрепяли и насърчавали.
Поради това че в момента от страна на админите има Толерастия към расизма и ксенофобията, Аз спирам за известно време да пиша и смятам да последвам примера на мойте духовни братя - Шумаров,Мустафа и Субиги Курт.
Тази политика на толерастия към ксенофобите и расистите според мене е трайна политика която спъва всякакъв опит за създаване на дългосрочни връзки между нас помаците и осъществяването на междукултурен диалог между нас помаците и истинските представители на останалите етнорелигиозни групи и националности - добронамерени към нашата устна традиция и история.
Очевидно е че за поредeн път се прави неуспешен опит, в този сайт за подменяне на помашката ПУБЛИЧНОСТ, нещо което само всевишният може да спре.Ако това бе възможно да се случи , през последните Сто и косур години, Възродителите щяха да го реализират, щеше да заличат неизчерпаемата Ни УСТНА ТРАДИЦИЯ.
В момента тече процедура за приемане на Декларация от Народното Събрание, осъждаща Възродителния Процес като ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ, извършено на територията на нашата Родина Република България.
Вместо тука сайта да стане място , където да се разкаже и изрази съпричастност към този срамен Акт от Българската История, Ние трябва да проявяваме ТОЛЕРАСТИЯ към ксенофобията и заличителите на устната ни традиция.
Призовавам всички онези съфорумци които спорделят нашето поведение, просто да не одговарят или да не коментират изобщо провокативните и километрични публикаций на провокаторите които са превзели сайта.
Тоест, МЪЛЧАЛИВО ПРИСЪСТВИЕ,подобно на това което нашата уважавана съфорумничка с ник - Saleika прави много одавна.
Искам да ви кажа и друго много интересно - в момента разполагаме със уникални стари черно бели снимки , правени на площада в село Корница , по време на кървавите Корнишко- Брезнишки събития през 1972 -1973 г.
Тези снимки не са публикувани никъде досега , и явно е че ще предизвикат огромен медиен интерес.
Поради тази политика на админите , които позволяват , тука в "Нашия" форум , да ставаме за посмешище от шепа провокатори, тези снимки за сега няма да се публикуват .
И още една новина:
От утре стартира европейски проект на историци - османисти от катедрата по история на Софийският Университет за съхраняване на устаната ни традиция и преживени от нас рецидиви,репресии извършени по време на Възродителният процес и предишните преименувания в България.Проектът включва работа на терен.
Аз съм поканен да участвам в този проект и смятам да осъществя прозрачност без граници по него.
Имам нужният контакт с тези хора и бих желал всеки от вас, които иска да участва в този проект да се свържи с мене или наша съфорумец с ник - @amet , които всяка вечер идва в чата.
Благодаря Ви предварително!