Нищо не ми пречи и на мен да го уважавам М. К. ,но никога няма да одобря мавзолей му ,без значение какъв е,защото никой човек не заслужава подобно нещо ,без значение дали се казва Димитров ,Ленин или Ататюрк ,защото и те като нас са една най обикновенна тор и не заслужават величаене. Но не за това става въпрос в темата, в края на краищата. Според моите разбирания идеята на темата е , дали трябва в сайта да има брутална забрана за потребители които нямат нищо общо с помаклъка.
По въпроса за темата, винаги съм за по-голяма свобода на всички излияния, на като гледам напоследък, че тази "свобода" се превръща в "Свободия" за разни другарчета които с техните чувства искат да те направят да се чувстваш такъв, какъвто не искаш и не само с това, но и с какви ли не свовеволия и излияния дори тероризират Помаците, почти съм си променил мнението, че вече трябва да се поограничават разни душевни насилници над Помаците, които все по-ясно се очертават!
Макар, че все считам, че със забрани не се постига много, но всяко нещо си има мярка, защото и за Българският и Турският и за Помашкият аршин, мерните единици са едни и има световен еталон за сравняване, освен ако не е побългарен или още по-точно, да е Балканизиран, нали всички ний живеем на известния барутен полуостров!
А, иначе за "Култа" и за "Култистите", нали ако и в България не бяха разрушили този култ към Димитров и неговият мавзолей, сега щеше да има с още нещо с каквото да се гордеят всички български граждани, че са запазили един тоталитарен символ и паметник, а не всепознатото: - Едни дойдат и заличат старото, след тях дойдат нови и те заличават тяхното, пък след тях нови други .. и то край няма ли да има!
По този тертип, ако се работеше, до наши дни нямаше да има запазени или възстановени исторически паметници, защото комай, ний Помаците щехме да бъдем с най-много паметници на културата, които макар и разрушени все стигат до наши дни!
То, човек който е свикнал да строи, макар и да среща много разрушители, все остава някаква следа!