Author Topic: Trqbva li da se dignat zabrani na potrebiteli ?  (Read 5298 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Trqbva li da se dignat zabrani na potrebiteli ?
« on: February 07, 2010, 13:32 »
Trqbva li da se dignat zabrani na potrebiteli ?
Трябва ли да се дигнат забраните на потребителите нарушили правилата!
Si vis pacem, para bellum !

Offline deniz7

• Senior member
Ynt: Trqbva li da se dignat zabrani na potrebiteli ?
« Reply #1 on: February 17, 2010, 20:04 »
Имам един въпрос този сайт на 100% лие помашки? ако има и някой който нее ромак защо той трябва да казва неговата формула и теория за помаците?  и защо трябва дая натяква, какво му пречат тези добри и работливи хора ?стига вече се въртете в един кръг. Пак ще ви повторя мюсюлманите и християните в бг се уважават а  един човек който няма вяра в сърцето на него всеки муе виновен, той и собтвената си майка ще изпцуе. Никой нее вечен, в живота има много други неща  за които трябва да се замислим и разсъждаваме нека бъдем преди всичко хора, а хората са братя. Нека си помогнем, а не да се конфронтираме. Нека админите модераторите забранят такива теми които са създадени само за уяданки кой какав е и защо е такъв и т.н. Поставете теми които ще обединяват, а не разделят и напълно одобрявам което е писано тук от някой влязъл само да си избива комплексите веднага да се трие, а при повторен орит бан завинаги стига с тези амнистии.

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #2 on: February 17, 2010, 20:09 »
Имам един въпрос този сайт на 100% лие помашки? ако има и някой който нее ромак защо той трябва да казва неговата формула и теория за помаците?  и защо трябва дая натяква, какво му пречат тези добри и работливи хора ?стига вече се въртете в един кръг. Пак ще ви повторя мюсюлманите и християните в бг се уважават а  един човек който няма вяра в сърцето на него всеки муе виновен, той и собтвената си майка ще изпцуе. Никой нее вечен, в живота има много други неща  за които трябва да се замислим и разсъждаваме нека бъдем преди всичко хора, а хората са братя. Нека си помогнем, а не да се конфронтираме. Нека админите модераторите забранят такива теми които са създадени само за уяданки кой какав е и защо е такъв и т.н. Поставете теми които ще обединяват, а не разделят и напълно одобрявам което е писано тук от някой влязъл само да си избива комплексите веднага да се трие, а при повторен орит бан завинаги стига с тези амнистии.
абсолютно си прав.

Offline Pomak-Spartak

• Avarage member
« Reply #3 on: February 17, 2010, 21:54 »
Дори и да си абсолютно прав, кой ти слуша, бре чилякь!  :o

Offline tersid

• Adviser
« Reply #4 on: February 17, 2010, 22:06 »
Сайта за да просъществува трябва да се разграничи от всякаква великобългарска и великотурска пропаганда и освен това трябва да има тотално банове за такива които провеждат пропаганда и дискусия различна от името  на сайта.Иначе всичко се обезмисля и ще трябва да слушаме и заяждаме с хайвански доктори и със хора за които Кемал Ататюрк е нещо като Ленин. На мен не ми харесват и двата варианта и за това съм на мнение ,че трябва да има брутално баниране на всяка пропаганда различна от името на сайта.Следва в правилата на форума да има предупреждение ,че никой чужд не е поканен по подразбиране  и не е желателно да влиза.

Offline Pomak-Spartak

• Avarage member
« Reply #5 on: February 17, 2010, 22:13 »
..... за които Кемал Ататюрк е нещо като Ленин. На мен не ми харесват и двата варианта и за това съм на мнение ,че трябва да има брутално баниране на всяка пропаганда различна от името на сайта.Следва в правилата на форума да има предупреждение ,че никой чужд не е поканен по подразбиране  и не е желателно да влиза.
Ей, "Терзийка", язье си го уважам Мустафа Кемала щото е бил Помак, без значение, че после е решил да стане туркин, както и Ленин, щото неговият баща или дядото му е бил мюсюлманин!  ::)
А, иначе не мога да ти се сърдя, ако ги критикуваш, че някои ги приемат за хора издигнати в "Култ", но какво и да се каже, разни хора, различен светь, всеки си е прав за себе си!  ;D  ;)

Offline tersid

• Adviser
« Reply #6 on: February 17, 2010, 22:21 »
Нищо не ми пречи и на мен да го уважавам М. К. ,но никога няма да одобря мавзолей му ,без значение какъв е,защото никой човек не заслужава подобно нещо ,без значение  дали се казва Димитров ,Ленин или Ататюрк ,защото и те като нас са една най обикновенна тор и не заслужават величаене. Но не за това става въпрос в темата, в края на краищата. Според моите разбирания идеята на темата е , дали трябва в сайта да има  брутална забрана за потребители които нямат нищо общо с помаклъка.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #7 on: February 17, 2010, 22:24 »
Желаещи и то добре подготвени да ни натрапват за бьлгарският ни произход ще има винаги дори смятам,че броят им ще расте.Вьпросат е ние какво правим за да им противодействаме.Много от тях са нагли до безобразие и ако ги оставим да си разиграват коня,както си искат ще заприлича сайта ни на разграден двор.Аз сьм за твьрди забрани кьм цинизмите на провокаторите непомаци и по либерален режим кьм помаците,защото  някои са по чуствителни и нервите им  се опьват прекалено много от тези идиотщини.
pomak

Offline rado

• Senior member
« Reply #8 on: February 18, 2010, 04:02 »
То и така да е, трудно ще се отсеят, ама за твърди забрани май едно друго време се напомня. А що се отнася до култа към личноста няма значение коя си е- все си е лошо и първобитно.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #9 on: February 18, 2010, 09:25 »
То и така да е, трудно ще се отсеят, ама за твърди забрани май едно друго време се напомня. А що се отнася до култа към личноста няма значение коя си е- все си е лошо и първобитно.
Няма нищо лошо и пьрвобитно в култа кьм личноста Радо там кадето хората са тьнали в непрогледен мрак е имало нужда от пьтеводна светлина за да се стигне до някаде на светло.Някои са благодарни други,като теб не мислещи си че всичко е било,както сега и никой не страдал и плащал скьпо някои дори с живота си да се стигне до тук.
pomak

Offline Pomak-Spartak

• Avarage member
« Reply #10 on: February 18, 2010, 11:09 »
Нищо не ми пречи и на мен да го уважавам М. К. ,но никога няма да одобря мавзолей му ,без значение какъв е,защото никой човек не заслужава подобно нещо ,без значение  дали се казва Димитров ,Ленин или Ататюрк ,защото и те като нас са една най обикновенна тор и не заслужават величаене. Но не за това става въпрос в темата, в края на краищата. Според моите разбирания идеята на темата е , дали трябва в сайта да има  брутална забрана за потребители които нямат нищо общо с помаклъка.
По въпроса за темата, винаги съм за по-голяма свобода на всички излияния, на като гледам напоследък, че тази "свобода" се превръща в "Свободия" за разни другарчета които с техните чувства искат да те направят да се чувстваш такъв, какъвто не искаш и не само с това, но и с какви ли не свовеволия и излияния дори тероризират Помаците, почти съм си променил мнението, че вече трябва да се поограничават разни душевни насилници над Помаците, които все по-ясно се очертават!  :o
Макар, че все считам, че със забрани не се постига много, но всяко нещо си има мярка, защото и за Българският и Турският и за Помашкият аршин, мерните единици са едни и има световен еталон за сравняване, освен ако не е побългарен или още по-точно, да е Балканизиран, нали всички ний живеем на известния барутен полуостров!  8)
А, иначе за "Култа" и за "Култистите", нали ако и в България не бяха разрушили този култ към Димитров и неговият мавзолей, сега щеше да има с още нещо с каквото да се гордеят всички български граждани, че са запазили един тоталитарен символ и паметник, а не всепознатото: - Едни дойдат и заличат старото, след тях дойдат нови и те заличават тяхното, пък след тях нови други .. и то край няма ли да има!    :D :o
По този тертип, ако се работеше, до наши дни нямаше да има запазени или възстановени исторически паметници, защото комай, ний Помаците щехме да бъдем с най-много паметници на културата, които макар и разрушени все стигат до наши дни!  ;)
То, човек който е свикнал да строи, макар и да среща много разрушители, все остава някаква следа!  :D