Author Topic: ЗА или ПРОТИВ новините на турски език.  (Read 45404 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Не съм засичал наскоро тези новини, но си спомням, че когато се излъчваха преди, редом с турския говор вървяха и субтитри на български. Така онези, които не знаят турски език все пак разбират за какво иде реч.

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Българската приказка в действие:
                                      Я НЕ САКАМ Я ДА СЪМ ДОБРЕ, Я САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ! ...

Или: „Аз че си подпаля къщата, та да изгори на Вуте плевнята”. ...

“Изгоря ми къщата… Ама на съседа му отиде кошарата, ох, кеф! ...

''Чуждата кокошка е по-голяма от нашата гъска",

Offline abc

• Forum fan
kor_nisa и за чуждата жена е така, ама си пропущил.

Offline Gelina

• Forum fan
Що се дръвчите още,като няма да има реверендум? 8)

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Да, чуждата жена трудно става твоя, но мъжете обичат да опитват, пък ако успеят се чувстват герои, че са успели да украсят с рога главата на някой нещастен ...

Offline tersid

• Adviser
Да, чуждата жена трудно става твоя, но мъжете обичат да опитват, пък ако успеят се чувстват герои, че са успели да украсят с рога главата на някой нещастен ...

Е ,това си го обяснявам с природата , географското положение и девиза "Моето си е мое, чуждото е общо".
Или в унисон със темата : - Как егоцентризма не позволява на обществото да забележи ,че около него има и други хора на които им трябва много малко.

Offline Hat

• Moderator
Каде бяха новините и колко бьрзо дойдоха жените.Може би защото се разбра,че няма да има референдум.За разтуха жени и след тях коли.

Shumarov

• Guest
Каде бяха новините и колко бьрзо дойдоха жените.Може би защото се разбра,че няма да има референдум.За разтуха жени и след тях коли.

И после за казарма!  ;D ;D

Offline Hat

• Moderator
Само за тези които са били в казарма.За другите какво следва .... може би трева.