Author Topic: Здравейте братя !  (Read 35547 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

EVROPOMAK

• Guest
Re:Здравейте братя !
« Reply #15 on: December 14, 2009, 21:57 »
Здраствуйтье Бракья Обирджии! :o
На такива подобни, дето са обирали ората по патищата, преди 100-тина године и повече май, че са им казвали: - хайдуци ли, хайдути ли, хаймани ли, кърджалии, даалии, башибозуци ли, все тая!  :o  8)
Сега в наше време и на тея както и на онея, им думат по-модерно: - разбойници, бандити, мафиоти, мутри, без значение, дали обират - Болгаре, Помаце, Турци, Гърци или секви други в нашта Родина и без значение, дали са сметат за по - "Крадо-Родо-любиви" от другите Етноси, дето живеет на Тая "Техна" територия!  :D  ;)

Offline Бай Митре

• Member
  • **
Re: Здравейте братя !
« Reply #16 on: December 14, 2009, 22:35 »
Авторът, ти що така не питаш първо кой кому е рода, па после да се обръщаш тъй у "помашки" форум. ;)
Ихаа "помашки" какво значи ? Марсиански ли ? Нали сме все чада на нашата майка България ?! Аз чувствам именно помаците за мои братя,макар и не по религия,но даа-БРАТЯ и СЕСТРИ ! Ако ли ти не ме чувстваш като такъв,няма проблеми ;)

Offline Бай Митре

• Member
  • **
« Reply #17 on: December 14, 2009, 22:37 »
Иначе,не видях какво общо има един убит бандит с Комитет Родолюбие ?

Offline daczo

• Forum fan
« Reply #18 on: December 14, 2009, 22:38 »
1.BAJ Mitre zbyrkal si adresa,tuka niama da namerish bratia.2Evropomak,ne obizhdaj milioni chestni hora.Az oshte nikogo ne sym obral.3 pokazhete edna dyrzhava v koiato niama banditi.Za tova e policiia da gi likvidira.V niakoj dyrzhavi ubivat redaktori che pishat ne taka.Vsiaka prichina e dobra da se huli Bylgaria.Pred moia apartament izbuhna bomba v kola s 4 choveka vytre,i to ne v Bylgariia.Niakoj pomak da napravi patriotichen klip,s intires shte go razgledam.Mozhe poveche da se nauchim,koj kakvo razbira ot patriotizym.

Offline Бай Митре

• Member
  • **
« Reply #19 on: December 14, 2009, 22:46 »
Или с българския  народ ? Лайна навсякъде ! ок ?! Кви са тея обиди "Здраствуйтье Бракья Обирджии" ???
Сега какво,ще се опрекваме дали при християните или при помаците са повече ли ?
И даа,"Тая "Техна" територия" си е наша,БЕЗ КАВИЧКИ ! И се казва РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !!!

Offline muti6

• Adviser
« Reply #20 on: December 14, 2009, 23:39 »
Или с българския  народ ? Лайна навсякъде ! ок ?! Кви са тея обиди "Здраствуйтье Бракья Обирджии" ???
Сега какво,ще се опрекваме дали при християните или при помаците са повече ли ?
И даа,"Тая "Техна" територия" си е наша,БЕЗ КАВИЧКИ ! И се казва РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !!!
Напротив, трябва да се научим да се уважаваме, въпреки различията си.
Свободната воля на човека е нещо, което трябва да се зачита.
1.BAJ Mitre zbyrkal si adresa,tuka niama da namerish bratia
daczo,
Хайде, да не словоблудстваме.:)

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #21 on: December 15, 2009, 09:00 »
За мене този клип е Антибългарски.Антитурски.Антипомашки.Антимюсюлмански и Антихристиянски.
И най важното този клип е - АНТИЕВРОПЕЙСКИ.
ЗАЩОТО ТОЗИ КЛИП Е ПРОРУСКИ.
СЪЗДАТЕЛИТЕ НА КЛИПА И НА ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ ПРОВЕЖДАТ ПРОРУСКА ПОЛИТИКА И СЛУЖАТ НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ .
ПРОРУСКАТА СЪЩНОСТ СЕ ВИЖДА ОТ САМОЛЕТ. И НАЙ ЛОШОТО Е ТОВА ЧЕ ТAЗИ ИДЕОЛОГИЯ Е ОТ ПРИМИТИВЕН ТИП.
ОТ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ СТО ГОДИНИ!

Комитет Родолюбие

НИЕ СМЕ БРАТЯ С ОНЕЗИ БЪЛГАРИ КОИТО СА СЪПРИЧАСТНИ КЪМ РЕЦИДИВИТЕ СРЕЩУ НАС ИЗВЪРШЕНИ ПО ВРЕМЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС!
НЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ БРАТЯ С НЕОВЪЗРОДИТЕЛИ!

А заглавието на темата  - "Здравейте братя" е  - ЛИЦЕМЕРИЕ!
Сещам се за една мисъл която пише в Евангелията , Апокалипсиса на Йоан - "Пътят към Ада е постлан с добри намерения"

Иначе се сещайте от къде са финансовите постъпления за този ксенофобски екперимент.

Offline Бай Митре

• Member
  • **
« Reply #22 on: December 15, 2009, 09:19 »
За мене този клип е Антибългарски.Антитурски.Антипомашки.Антимюсюлмански и Антихристиянски.
И най важното този клип е - АНТИЕВРОПЕЙСКИ.
ЗАЩОТО ТОЗИ КЛИП Е ПРОРУСКИ.
СЪЗДАТЕЛИТЕ НА КЛИПА И НА ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ ПРОВЕЖДАТ ПРОРУСКА ПОЛИТИКА И СЛУЖАТ НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ .
ПРОРУСКАТА СЪЩНОСТ СЕ ВИЖДА ОТ САМОЛЕТ. И НАЙ ЛОШОТО Е ТОВА ЧЕ ТЯЗИ ИДЕОЛОГИЯ Е ОТ ПРИМИТИВЕН ТИП.
ОТ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ СТО ГОДИНИ!

Комитет Родолюбие

НИЕ СМЕ БРАТЯ С ОНЕЗИ БЪЛГАРИ КОИТО СА СЪПРИЧАСТНИ КЪМ РЕЦИДИВИТЕ СРЕЩУ НАС ИЗВЪРШЕНИ ПО ВРЕМЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС!
НЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ БРАТЯ С НЕОВЪЗРОДИТЕЛИ!

А заглавието на темата  - "Здравейте братя" е  - ЛИЦЕМЕРИЕ!
Сещам се за една мисъл която пише в Евангелията , Апокалипсиса на Йоан - "Пътят към Ада е постлан с добри намерения"

Иначе се сещайте от къде са финансовите постъпления за този ксенофобски екперимент.
Малее,край ! Метка ни разкри-ние сме антибългари и антипомаци и анти...,агенти на ДС,Ксенофоби,Аз съм лицемер,лично господин Путин разработи уроците по родолюбие в училищата,той ни даде турски униформи,купи ни шинели по 10 лева и ни прати да реставрираме паметници и да правим възстановки на Съединението на България (срещу което впрочем е била Руската империя).А господин Медведев лично ми подаде първите куфарчета с пари,за да развиваме лицемерна дейност сред народа.Да не забравям и посланника на Русия-той ни учеше как да играем право хоро и как да вербуваме народа да се хваща на хорото.
Ааа и забравих да спомена колко антихристиянски и антевропейски,нооо...то след като се вижда от самолет,май няма смисъл да говоря.
Оставям изводите на аудиторията...
И Метка,не ми казвай кой чувствам като брат,това си е лично моя работа ! Интересно е че дори и теб те чувствам като такъв !

Offline Бай Митре

• Member
  • **
« Reply #23 on: December 15, 2009, 09:32 »
Предполагам ще ме разкриеш,че съм зет и на Волен Сидеров,еми какво да се прави-любов от пръв поглед беше с Митко Стоянов.
Видя ли и дългата ръка на МОСАД ? Израел е също зад нас,тъй че внимавайте ;)

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #24 on: December 15, 2009, 09:38 »
Въпросите ми засега:

- Кой финансира това мероприятие?
- Колко е голяма сумата пари изляти в тази антибългарска, антитурска и проруска ксенофобия?
- Вие споделяте ли Европейската ценностна система изобщо?
- Колко човека в екип тука в сайта си правите експерименти с Нас наследниците на жертвите от Възродителния процес?
-Кой е вашият ГУРУ? ; Да не би да е Пламен Пасков, които е бил в сръбски концентрационен лагер пълен с босненци които са били измъчвани там?
- Какво искате от нас - да ви ръкопляскаме ли?
- Защо сте против нашата интеграция в българското и европейското общество?
- Защо избрахте нашият сайт чийто цел е да насърчава общуването между нас пръснати по цял сват вследствие прогонването ни от България и съседни нам държави?

Одговори на тези въпроси първо, после имам още..

Offline Бай Митре

• Member
  • **
« Reply #25 on: December 15, 2009, 09:43 »
Възстановка обединението На България
Искам да обърнеш внимание на добрите намерения с които опасваме пътя към ада.Айде,аз сега ставам,че ме търсят от КГБ...

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #26 on: December 15, 2009, 09:46 »
 - Кой те покани тука и защо?

Offline Бай Митре

• Member
  • **
« Reply #27 on: December 15, 2009, 09:59 »
Въпросите ми засега:

- Кой финансира това мероприятие?
- Колко е голяма сумата пари изляти в тази антибългарска, антитурска и проруска ксенофобия?
- Вие споделяте ли Европейската ценностна система изобщо?
- Колко човека в екип тука в сайта си правите експерименти с Нас наследниците на жертвите от Възродителния процес?
-Кой е вашият ГУРУ? ; Да не би да е Пламен Пасков, които е бил в сръбски концентрационен лагер пълен с босненци които са били измъчвани там?
- Какво искате от нас - да ви ръкопляскаме ли?
- Защо сте против нашата интеграция в българското и европейското общество?
- Защо избрахте нашият сайт чийто цел е да насърчава общуването между нас пръснати по цял сват вследствие прогонването ни от България и съседни нам държави?

Одговори на тези въпроси първо, после имам още..
1.Кое от всичките ? Спонсори-Община Пловдив.Членски внос и встъпителни такси,всичко друго си е от момчетата.
2.Това си е наша работа,но повярвай ми,крайно недостатъчна и малка е.
3.Не сме политически клуб,а клуб за исторически възстановки,кой какво споделя си е негова работа.
4.Ами ако питаш дали има други от комитета дето пишат-няма,само аз съм.Само не съм наясно с какъв експеримент съм се захванал,но щом ти казваш,така да е.
5.За съжаление,нямаме ГУРУ,Пламен Песков ти давам гаранция че не го познаваме в комитета.Единствено аз съм запознат с неговата личност,макар и бегло,от този сайт.
6.Ами да ни ракопляскате не искам,интересно ми е просто как ще гледате на такава "антибългарска" организация имаща за цел да отчуждава народа от нихилизма.
7.Повярвай ми не сме против нищо,освен непознаването на историята от младежта.
8.Не говори в мн.число,аз реших да пусна клипчето тук.За останалото от отговора ми,виж точка 6.
Остани със здраве,брате и недей да казваш кой е ксенофоб,след твоите постове...

Offline Бай Митре

• Member
  • **
« Reply #28 on: December 15, 2009, 10:02 »
Остани със здраве,брате,само не ни квалифицирай като ксенофоби,защото е видно кой е пропит със злоба,след твоите постове...

Offline Бай Митре

• Member
  • **
« Reply #29 on: December 15, 2009, 10:04 »
После ще ти отговоря,отивам на работа в ДАНС ;) Началника ме чака да докладвам :))))