Въпросите ми засега:
- Кой финансира това мероприятие?
- Колко е голяма сумата пари изляти в тази антибългарска, антитурска и проруска ксенофобия?
- Вие споделяте ли Европейската ценностна система изобщо?
- Колко човека в екип тука в сайта си правите експерименти с Нас наследниците на жертвите от Възродителния процес?
-Кой е вашият ГУРУ? ; Да не би да е Пламен Пасков, които е бил в сръбски концентрационен лагер пълен с босненци които са били измъчвани там?
- Какво искате от нас - да ви ръкопляскаме ли?
- Защо сте против нашата интеграция в българското и европейското общество?
- Защо избрахте нашият сайт чийто цел е да насърчава общуването между нас пръснати по цял сват вследствие прогонването ни от България и съседни нам държави?
Одговори на тези въпроси първо, после имам още..
1.Кое от всичките ? Спонсори-Община Пловдив.Членски внос и встъпителни такси,всичко друго си е от момчетата.
2.Това си е наша работа,но повярвай ми,крайно недостатъчна и малка е.
3.Не сме политически клуб,а клуб за исторически възстановки,кой какво споделя си е негова работа.
4.Ами ако питаш дали има други от комитета дето пишат-няма,само аз съм.Само не съм наясно с какъв експеримент съм се захванал,но щом ти казваш,така да е.
5.За съжаление,нямаме ГУРУ,Пламен Песков ти давам гаранция че не го познаваме в комитета.Единствено аз съм запознат с неговата личност,макар и бегло,от този сайт.
6.Ами да ни ракопляскате не искам,интересно ми е просто как ще гледате на такава "антибългарска" организация имаща за цел да отчуждава народа от нихилизма.
7.Повярвай ми не сме против нищо,освен непознаването на историята от младежта.
8.Не говори в мн.число,аз реших да пусна клипчето тук.За останалото от отговора ми,виж точка 6.
Остани със здраве,брате и недей да казваш кой е ксенофоб,след твоите постове...