Author Topic: Здравейте братя !  (Read 35603 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline Metka

• Forum fan
Re:Здравейте братя !
« Reply #75 on: December 16, 2009, 09:56 »
А това което си видял със собствените ти очи , защо го отричаш?
А?

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=4618.15

-

Пламен Пасков
Account Disabled
Friend of Bulgarian Nacionalist Forum

отговор #26

Аз не го мисля и не си правя интересно.
Аз го ЗНАМ, че е така - от устата на самите бошнаци-пленници на сърбите.
Кога и при какви условия, засега и тук няма да коментирам.

Пламен Пасков

• Guest
Re: Здравейте братя !
« Reply #76 on: December 16, 2009, 10:03 »
А това което си видял със собствените ти очи , защо го отричаш?
А?

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=4618.15
-
Пламен Пасков
Account Disabled
Friend of Bulgarian Nacionalist Forum

отговор #26

Аз не го мисля и не си правя интересно.
Аз го ЗНАМ, че е така - от устата на самите бошнаци-пленници на сърбите.
Кога и при какви условия, засега и тук няма да коментирам.
Метка, нормалните хора първо отговарят на въпросите, които са им задали, и след това задават своите. Да не говорим, че преди да седнат да пишат нещо в публичното пространство, което е лъжа и клевета, първо проверяват, то ест, задават си ги тези въпроси.
Ти въпрос не ми зададе.
Сигурно, щото си глобален модератор, а мене ме наричаш шовинист, расист и прочее отрепка...

Зададе ми Субиги.
Отговорих му. Питай го. Още преди 2-3 дена. И ще постна отговора тук.
Нищо, че аз първи питах, а ти първо клеветиш, лъжеш, обиждаш, нарушаваш правилата и злоупотребяваш с административна власт..
Аз няма да слизам на твоето ниво.
Моите въпроси към тебе си остават, хората ги видяха, видяха и как го увърташ витиевато, и не можеш да кажеш нищо, но не искаш и да си признаеш...сигурно щото си глобален...или щото си модератор...или щото не си каурин, знам ли...

Отговорът е публикуван още вчера, за да не си мисли някой, че съм го съчинил сега, вижте тук: На екскурзия в Босна

Отварям тази тема, защото Ведат Хасан Мурат, закичил се като Serbest Korkmaz, по правилото "луд умора няма", ме прати по силата на възпаленото си въображение в Босна и ми вмени функции и дейности, които никога не съм изпълнявал или помислял за тях даже.
По акъла му се поведоха, за съжаление, един относително разумен и умерен мой опонент: Субигито, и, естественно, гусин Глобалният Мултикултурен, за когото всяка клевета, обида, лъжа и измислица срещу мене е добре дошла. Обикновенно Глобалния така го напъва, че сам ги снася и си ги измисля, но когато някой друг го изпревари, с удоволствие му приглася.
Така ли е, Метка?

Както и да е, за да не сме голословни, ето истината, такава, каквато е...

Blagodarya za vnimanieto gn.Paskov.
Ne znam dali tuk moga da ti otgovaryam otnosno postingite ti.
Tova za v Bosna dokolko e vyarno ne znam no şte e etiçno pone da go otreçeş, inaçe sıvestta mi nyama da me ostavi na mira. Temata e dosta çuvstvitelna i predpolaga çe şte me razbereş pravilno.
Pozdravi ot Anadola
При ментално нестабилния и морално чупливия Ведат Хасан Мурат, който се изживява като Сербест Коркмаз, нямам намерение нито да отричам, нито да потвърждавам каквото и да е.
Ще ти кажа истината, с надеждата, че независимо от форумните ни търкания и спорове, ще можеш да отсееш житото от плявата и да видиш: кое как е, а не как му се привижда на Ведат Безумни.

Има един български журналист, който е обикалял света по горещите точки, още от комунистическо време, и в демокрацията, най-често с Елена Йончева. Сега този човек е в инвалидна количка, без два крака, 66 годишен, с букет страшни нелечими заболявания, лъчева болест в това число, инвалид, пенсионер, стар, захвърлен и почти забравен.
В това число е бил в началото на 90-те години и е взимал интервюта в Чечня (пак с нея) от Шамиль Басаев (докато беше жив) и е бил раняван там (пак с нея); взимал е интервюта и от руските държавни и политически мъже, и е бил пряк участник, отново раняван, в т.н. пуч, когато стреляха по Белия Дом в Москва с оръдията.
Съдбата се разпореди така, че този журналист (той далеч не е само журналист, а е доцент по изкуствознание, и още много неща, но това е отделен разговор) ме потърси, влезе в контакт с мен още преди 2.5 години, и по една или друга причина не само сподели с мен много неща, но даже и се съгласи да застане пред камерата и да даде едно интервю, от 10 минути, което остана незавършено, но с обещанието да продължим. За това интервю мога да ти дам линк да го изгледаш и изслушаш сам, ако пожелаеш.
Същият този журналист е бил в и Сърбия по времето на войната, като кореспондент, и е един от малкото, който е бил допуснат да вземе интервю от Аркан и от Воислав Шешел. При едното от тези интервюта е видял двама пленници, бошнаци, и е поискал разрешение, за да си поговори с тях насаме. Разрешили му. Поговорил е. И ми разказа подробно за разговора си с тези момчета, които може би вече не са живи, най-вероятно.
Сега внимавай, защото следва отговор на твоят въпрос и на клеветата на Ведат. За мен лично, всяка информация струва точно толкова,  колкото струва и тежи нейният източник.
Затова аз вярвам на този човек, приемам думите му за истина, и казвам и пиша, че ЗНАМ, а не, че съм чувал за това, което са му казали бошняците. Без да съм бил лично в Босна когато и да е било. Но смятам да отида, и ще го направя.
Какви изводи от тези мои постинги си прави възпаленото въображение на шизофренически разклониралия се и говорещ си сам със себе си Ведат, слабо ме интересува, даже по-скоро ме забавлява.
Ти си свободен да ми повярваш или да решиш, че те лъжа (второто е по-лесно за повечето от опонентите ми, без да са се погрижили да покажат и докажат макар и една лъжа, казаа или написана от мен).
Останалото е въпрос на личната ти съвест.
Бог всичко вижда и всекиму въздава според заслугите и делата.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #77 on: December 16, 2009, 10:09 »
Метка от никого не ме е страх!

Не си достатъчно уверен според мене.
Когато Гуруто , които генерира етническо напрежение по форумите в интернет си направи свой форум и почна с клеветите си, и въпреки че тука форумците бяха осведомени, включително и ти, твойта реплика за плагиатсвото в онзи форум беше само възклицанието - "Хм".
А знаем че си юрист.Ако греша поправи ме, но аз лично очаквах повече
съпричастност а не само наблюдаване и зарявяне на глава в пясъка.
При нас помаците си или приятел за цял живот или неприятел.
Малко е гадно това , но е част от културата ни.
Разбирам те единствено от гледна точка на това че борбата за доверие е дългосрочна.

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #78 on: December 16, 2009, 10:12 »
Не си достатъчно уверен според мене.
Когато Гуруто , които генерира етническо напрежение по форумите в интернет си направи свой форум и почна с клеветите си, и въпреки че тука форумците бяха осведомени, включително и ти, твойта реплика за плагиатсвото в онзи форум беше само възклицанието - "Хм".
А знаем че си юрист.Ако греша поправи ме, но аз лично очаквах повече
съпричастност а не само наблюдаване и зарявяне на глава в пясъка.
При нас помаците си или приятел за цял живот или неприятел.
Малко е гадно това , но е част от културата ни.
Разбирам те единствено от гледна точка на това че борбата за доверие е дългосрочна.
Метка, въпросите!
Аз отговорих на твоя въпрос.
Сега е твой ред: имаш ли очи, мъжка смелост и човешка доблест да ми отговориш?
Или и това е част от културата ти: да заобикаляш аканото от тебе отдалеч, и да се правиш, че не си го снесъл ти?

Отговори на въпросите, а ако Петър Балканджята не иска да те стряска: каква е цената за клеветата в суми, метри и секунди, мога и аз да помогна.
Ще отговориш ли?

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #79 on: December 16, 2009, 10:12 »
Метка, нормалните хора първо отговарят на въпросите, които са им задали, и след това задават своите. Да не говорим, че преди да седнат да пишат нещо в публичното пространство, което е лъжа и клевета, първо проверяват, то ест, задават си ги тези въпроси.
Ти въпрос не ми зададе. Сигурно, щото си глобален модератор, а мене ме наричаш шовинист, расист и прочее отрепка...

Зададе ми Субиги. Отговорих му. И ще постна отговора тук.
Нищо, че аз първи питах, а ти първо клеветиш, лъжеш, обиждаш, нарушаваш правилата и злоупотребяваш с административна власт..
Аз няма да слизам на твоето ниво.
Моите въпроси към тебе си остават, хората ги видяха, видяха и как го увърташ витиевато, и не можеш да кажеш нищо, но не искаш и да си признаеш...сигурно щото си глобален...или щото си модератор...или щото не си каурин, знам ли...

Отговорът е публикуван още вчера, за да не си мисли някой, че съм го съчинил сега, вижте тук: На екскурзия в Босна

Отварям тази тема, защото Ведат Хасан Мурат, закичил се като Serbest Korkmaz, по правилото "луд умора няма", ме прати по силата на възпаленото си въображение в Босна и ми вмени функции и дейности, които никога не съм изпълнявал или помислял за тях даже.
По акъла му се поведоха, за съжаление, един относително разумен и умерен мой опонент: Субигито, и, естественно, гусин Глобалният Мултикултурен, за когото всяка клевета, обида, лъжа и измислица срещу мене е добре дошла. Обикновенно Глобалния така го напъва, че сам ги снася и си ги измисля, но когато някой друг го изпревари, с удоволствие му приглася.
Така ли е, Метка?

Както и да е, за да не сме голословни, ето истината, такава, каквато е...

При ментално нестабилния и морално чупливия Ведат Хасан Мурат, който се изживява като Сербест Коркмаз, нямам намерение нито да отричам, нито да потвърждавам каквото и да е.
Ще ти кажа истината, с надеждата, че независимо от форумните ни търкания и спорове, ще можеш да отсееш житото от плявата и да видиш: кое как е, а не как му се привижда на Ведат Безумни.

Има един български журналист, който е обикалял света по горещите точки, още от комунистическо време, и в демокрацията, най-често с Елена Йончева. Сега този човек е в инвалидна количка, без два крака, 66 годишен, с букет страшни нелечими заболявания, лъчева болест в това число, инвалид, пенсионер, стар, захвърлен и почти забравен.
В това число е бил в началото на 90-те години и е взимал интервюта в Чечня (пак с нея) от Шамиль Басаев (докато беше жив) и е бил раняван там (пак с нея); взимал е интервюта и от руските държавни и политически мъже, и е бил пряк участник, отново раняван, в т.н. пуч, когато стреляха по Белия Дом в Москва с оръдията.
Съдбата се разпореди така, че този журналист (той далеч не е само журналист, а е доцент по изкуствознание, и още много неща, но това е отделен разговор) ме потърси, влезе в контакт с мен още преди 2.5 години, и по една или друга причина не само сподели с мен много неща, но даже и се съгласи да застане пред камерата и да даде едно интервю, от 10 минути, което остана незавършено, но с обещанието да продължим. За това интервю мога да ти дам линк да го изгледаш и изслушаш сам, ако пожелаеш.
Същият този журналист е бил в и Сърбия по времето на войната, като кореспондент, и е един от малкото, който е бил допуснат да вземе интервю от Аркан и от Воислав Шешел. При едното от тези интервюта е видял двама пленници, бошнаци, и е поискал разрешение, за да си поговори с тях насаме. Разрешили му. Поговорил е. И ми разказа подробно за разговора си с тези момчета, които може би вече не са живи, най-вероятно.
Сега внимавай, защото следва отговор на твоят въпрос и на клеветата на Ведат. За мен лично, всяка информация струва точно толкова,  колкото струва и тежи нейният източник.
Затова аз вярвам на този човек, приемам думите му за истина, и казвам и пиша, че ЗНАМ, а не, че съм чувал за това, което са му казали бошняците. Без да съм бил лично в Босна когато и да е било. Но смятам да отида, и ще го направя.
Какви изводи от тези мои постинги си прави възпаленото въображение на шизофренически разклониралия се и говорещ си сам със себе си Ведат, слабо ме интересува, даже по-скоро ме забавлява.
Ти си свободен да ми повярваш или да решиш, че те лъжа (второто е по-лесно за повечето от опонентите ми, без да са се погрижили да покажат и докажат макар и една лъжа, казаа или написана от мен).
Останалото е въпрос на личната ти съвест.
Бог всичко вижда и всекиму въздава според заслугите и делата.

Стига глупости!
И увъртане!
Най напред хората, нашите братя и сестри от www.pomak.eu  научиха много одавна за "екскурзийте" ти в Босна.
От мене.
И то много одавана.
И не ми прави реклама на други форуми.
Плагиати колкото искаш.

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #80 on: December 16, 2009, 10:17 »
Стига глупости!
И увъртане!
Съгласен!
Стига! Аман от твоите въртели!
Гооври конкретно и по същество най-сетне!

Най напред хората, нашите братя и сестри от www.pomak.eu  научиха много одавна за "екскурзийте" ти в Босна.
От мене.
И то много одавана.

И не ми прави реклама на други форуми.
Плагиати колкото искаш.
Ами като са научили от тебе, какво ти пречи да си извадиш доказателствата?
Дай ги! И на мен ми е любопитно!
Имам право, все пак: щом глобалния ме е командировал в Босна, поне да си ми плати и да ми даде квитанциите на командировъчното.
Кога, къде и как е станало това?
Говори, иначе наистина ще те запозная с ценоразписа на клеветите!

И, да не забравя: това на снимката си ти, контактите ти са реални, и ти се казваш Мехмет Боюкли, родом от село Брезница, Гоцеделчевско, нали така?
Поне това потвърждаваш ли го?
Да не стане грешка?
Името си знаеш ли и признаваш ли го?

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #81 on: December 16, 2009, 10:21 »
Съгласен!
Стига! Аман от твоите въртели!
Гооври конкретно и по същество най-сетне!
Ами като са научили от тебе, какво ти пречи да си извадиш доказателствата?
Дай ги! И на мен ми е любопитно!
Имам право, все пак: щом глобалния ме е командировал в Босна, поне да си ми плати и да ми даде квитанциите на командировъчното.
Кога, къде и как е станало това?
Говори, иначе наистина ще те запозная с ценоразписа на клеветите!
Ти и това което си написал във форума на бг националисти и което си видял със собствените ти очи.
И не ме заплашвай.Защото това си го писал ти а не аз.
Иначе е много лесно да ме смажеш нали?
Ти си милионер а аз безработен.
Давай да те видим.

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #82 on: December 16, 2009, 10:23 »
Раздел VII
Обида и клевета

Чл. 146. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.

Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) За обида:
1. нанесена публично;
2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;

3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и
4. от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,

наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.
(3) В случаите на ал. 1, точка 1 може да намери приложение ал. 2 на чл. 146 .

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #83 on: December 16, 2009, 10:25 »
Ти и това което си написал във форума на бг националисти и което си видял със собствените ти очи.
Намери в моите постинги там или другаде, че "съм го видял с очите си"
Аз съм написал: "ЗНАМ", а не "видял"

И не ме заплашвай.Защото това си го писал ти а не аз.
Защо да те заплашвам?
Напомням ти, че има закони, и какъв е ценоразписа за това, с което се занимаваш ти тук, в този форум.
Това забранено ли е от правилата, или е противозаконно да цитираш законите?
Питай Балканджята, ако искаш...

Иначе е много лесно да ме смажеш нали?
Ти си милионер а аз безработен.
Давай да те видим.
Е, ти пък си глобален модератор и дерибействаш във форума, както собственната ти култура или устната традиция ти подсказват и нашепват, вероятно...
Само че, имай предвид, че т.н. безработни не са освободени от задълженията си към хората, обществото, и отстъпки по ценоразписа на нарушенията и престъпленията към личността не е предвидена.
Знам много добре за дежурната ти поза вечно да се правиш на жертва и да търсиш в това аванта, кирия или някакви други варианти да минеш метър. Вероятно често ти се отдава...
За случая обаче не гарантирам.
Ти си Мехмет Боюкли, нали така? От Брезница, Гоцеделчевско? Да не си забрави името?

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #84 on: December 16, 2009, 10:40 »
Пасков , плашиш гаргите.
Готов съм да  защитя себе си и близките ми.
Тези за чийто устна традиция ти казваш "Туберкулозна храчка"

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #85 on: December 16, 2009, 10:44 »
Пасков , плашиш гаргите.
Готов съм да  защитя себе си и близките ми.

Тези за чийто устна традиция ти казваш "Туберкулозна храчка"
Остави тубдиспансера на мира, към близките ти никой няма претенции или въпроси.
За трети път те питам: Ти си Мехмет Боюкли, нали така?
От Брезница, Гоцеделчевско?
Телефона в Белгия в подписа ти твой ли е?
Щото прехвърля нещо на гласова поща като не достъпен.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #86 on: December 16, 2009, 10:57 »
003597529 2159

Не се крия можеш да ми звъннеш

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #87 on: December 16, 2009, 11:00 »
003597529 2159

Не се крия можеш да ми звъннеш
Ще, ще!
Но да уточним: Ти ли си Мехмет Боюкли? от село Брезница, Гоцеделчевско?

Offline abc

• Forum fan
« Reply #88 on: December 16, 2009, 11:01 »
Снимки няма ли да си размените или първо ще си поговорите

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #89 on: December 16, 2009, 11:04 »
ЧАКАМ!