А това което си видял със собствените ти очи , защо го отричаш?
А?
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=4618.15
-
Пламен Пасков
Account Disabled
Friend of Bulgarian Nacionalist Forum
отговор #26
Аз не го мисля и не си правя интересно.
Аз го ЗНАМ, че е така - от устата на самите бошнаци-пленници на сърбите.
Кога и при какви условия, засега и тук няма да коментирам.
Метка, нормалните хора първо отговарят на въпросите, които са им задали, и след това задават своите. Да не говорим, че преди да седнат да пишат нещо в публичното пространство, което е лъжа и клевета, първо проверяват, то ест, задават си ги тези въпроси.
Ти въпрос не ми зададе.
Сигурно, щото си глобален модератор, а мене ме наричаш шовинист, расист и прочее отрепка...
Зададе ми Субиги.
Отговорих му. Питай го. Още преди 2-3 дена. И ще постна отговора тук.
Нищо, че аз първи питах, а ти
първо клеветиш, лъжеш, обиждаш, нарушаваш правилата и злоупотребяваш с административна власт..Аз няма да слизам на твоето ниво.
Моите въпроси към тебе си остават, хората ги видяха, видяха и как го увърташ витиевато, и не можеш да кажеш нищо, но не искаш и да си признаеш...сигурно щото си глобален...или щото си модератор...или щото не си каурин, знам ли...
Отговорът е публикуван още вчера, за да не си мисли някой, че съм го съчинил сега, вижте тук:
На екскурзия в БоснаОтварям тази тема, защото Ведат Хасан Мурат, закичил се като Serbest Korkmaz, по правилото "луд умора няма",
ме прати по силата на възпаленото си въображение в Босна и ми вмени функции и дейности, които никога не съм изпълнявал или помислял за тях даже.
По акъла му се поведоха, за съжаление, един относително разумен и умерен мой опонент: Субигито, и, естественно, гусин Глобалният Мултикултурен, за когото всяка клевета, обида, лъжа и измислица срещу мене е добре дошла. Обикновенно Глобалния така го напъва, че сам ги снася и си ги измисля, но когато някой друг го изпревари,
с удоволствие му приглася.
Така ли е, Метка?
Както и да е, за да не сме голословни, ето истината, такава, каквато е...
Blagodarya za vnimanieto gn.Paskov.
Ne znam dali tuk moga da ti otgovaryam otnosno postingite ti.
Tova za v Bosna dokolko e vyarno ne znam no şte e etiçno pone da go otreçeş, inaçe sıvestta mi nyama da me ostavi na mira. Temata e dosta çuvstvitelna i predpolaga çe şte me razbereş pravilno.
Pozdravi ot Anadola
При ментално нестабилния и морално чупливия Ведат Хасан Мурат, който се изживява като Сербест Коркмаз, нямам намерение нито да отричам, нито да потвърждавам каквото и да е.
Ще ти кажа истината, с надеждата, че независимо от форумните ни търкания и спорове, ще можеш да отсееш житото от плявата и да видиш: кое как е, а не как му се привижда на Ведат Безумни.
Има един български журналист, който е обикалял света по горещите точки, още от комунистическо време, и в демокрацията, най-често с Елена Йончева. Сега този човек е в инвалидна количка, без два крака, 66 годишен, с букет страшни нелечими заболявания, лъчева болест в това число, инвалид, пенсионер, стар, захвърлен и почти забравен.
В това число е бил в началото на 90-те години и е взимал интервюта в Чечня (пак с нея) от Шамиль Басаев (докато беше жив) и е бил раняван там (пак с нея); взимал е интервюта и от руските държавни и политически мъже, и е бил пряк участник, отново раняван, в т.н. пуч, когато стреляха по Белия Дом в Москва с оръдията.
Съдбата се разпореди така, че този журналист (той далеч не е само журналист, а е доцент по изкуствознание, и още много неща, но това е отделен разговор) ме потърси, влезе в контакт с мен още преди 2.5 години, и по една или друга причина не само сподели с мен много неща, но даже и се съгласи да застане пред камерата и да даде едно интервю, от 10 минути, което остана незавършено, но с обещанието да продължим. За това интервю мога да ти дам линк да го изгледаш и изслушаш сам, ако пожелаеш.
Същият този журналист е бил в и Сърбия по времето на войната, като кореспондент, и е един от малкото, който е бил допуснат да вземе интервю от Аркан и от Воислав Шешел. При едното от тези интервюта е видял двама пленници, бошнаци, и е поискал разрешение, за да си поговори с тях насаме. Разрешили му. Поговорил е. И ми разказа подробно за разговора си с тези момчета, които може би вече не са живи, най-вероятно.
Сега внимавай, защото следва отговор на твоят въпрос и на клеветата на Ведат. За мен лично, всяка информация струва точно толкова, колкото струва и тежи нейният източник.
Затова аз вярвам на този човек, приемам думите му за истина, и казвам и пиша, че
ЗНАМ, а не, че съм чувал за това, което са му казали бошняците. Без да съм бил лично в Босна когато и да е било. Но смятам да отида, и ще го направя.
Какви изводи от тези мои постинги си прави възпаленото въображение на шизофренически разклониралия се и говорещ си сам със себе си Ведат, слабо ме интересува, даже по-скоро ме забавлява.
Ти си свободен да ми повярваш или да решиш, че те лъжа (второто е по-лесно за повечето от опонентите ми, без да са се погрижили да покажат и докажат макар и една лъжа, казаа или написана от мен).
Останалото е въпрос на личната ти съвест.
Бог всичко вижда и всекиму въздава според заслугите и делата.