Author Topic: Помаци от Смолянско и Девинско !  (Read 421645 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

sirrio

• Guest
Re: Помаци от Смолянско и Девинско !
« Reply #960 on: October 20, 2010, 10:51 »
Каква чудесна новина за някои хора.Прочетох я на пет места из форума.Добре осьден е човека ще си понесе наказанието.Злорадството обаче не ни оставя на мира ей.Де това да беше кусура на скапаната ни дьржава.На крива ракета космоса и виновен.

Не става дума за злорадство, а за накакво възмездие по отношение на безобразията на ДПС. Те сега ги разследват и за измамите с гласове от избирателните секции, които бяха в Турция. Мисля че ставаше дума за около 70-80 хиляди недействителни гласа.
А за оправдателната присъда на Доган оня ден за "хонорара" (рушвета) от 1.5 милиона просто нямам думи. Наглост и безочие! Вие как мислите, редно ли е и нормално ли е Доган да вземе такива пари за такава "работа" (а той дори и пръста не си е мръднал)?

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #961 on: October 20, 2010, 11:12 »
Разбира се че не е редно за Доган. Крайно време на всекиму да се въздаде според делата. И един ден това ще стане. Това е присъда на първа инстанция, и се надявам че втората инстанция ще даде правосъдие. Стига вече политиците са крали от голия  народ, не им ли стига че ни одраха по 3 кожи, че искат и 4-та? Който, каквото е дробил да сърба. Окрадоха България....

Offline tersid

• Adviser
« Reply #962 on: October 20, 2010, 11:28 »
Под една или друга форма всички партии купуваха гласовете на  хората, дори и ГЕРБ и то по много елементарен начин. Под една или друга форма почти всеки от политическия и икономическия елит в държавата е престъпник ,дори и иконата - Цветан Цветанов.
Щом имате толкова развито  чувство за справедливост  ще отговорите ли :-Защо излиза така ,че само  ДПС и Ахмед Доган са виновни и само техните кусури се виждат.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #963 on: October 20, 2010, 11:28 »
Не става дума за злорадство, а за накакво възмездие по отношение на безобразията на ДПС. Те сега ги разследват и за измамите с гласове от избирателните секции, които бяха в Турция. Мисля че ставаше дума за около 70-80 хиляди недействителни гласа.
А за оправдателната присъда на Доган оня ден за "хонорара" (рушвета) от 1.5 милиона просто нямам думи. Наглост и безочие! Вие как мислите, редно ли е и нормално ли е Доган да вземе такива пари за такава "работа" (а той дори и пръста не си е мръднал)?
Доган и ДПС се намират в Бьлгария и няма каде да бягат.Сьди ги бьлгарски сьд.Това че е оправдан не е негов проблем.Дьржавата е разкапана,гангренясала откадето и да бутнеш.На кого трябва да се сьрдим - ти кажи.Не се ли крие вината и у самият теб до някаде,в твоите близки,че никой не излизаше да гласува.През цялото това време някои си разиграваха коня,както си искат.Сега имало наглост и безочие.Правим се на ощипани моми.Народа е казал кой .бал,.бал,кой спал спал.На нас в Бьлгария все някой друг ни е виновен,все чакаме някой да ни оправи,а за това кандидати колкото щеш и особенно щом е изотзад.Сьбуждайте .....крайно време е.Едва ли летаргията ни е много дьлбока а и има кой да ни оспива все още.

sirrio

• Guest
« Reply #964 on: October 20, 2010, 11:47 »
Доган и ДПС се намират в Бьлгария и няма каде да бягат.Сьди ги бьлгарски сьд.Това че е оправдан не е негов проблем.Дьржавата е разкапана,гангренясала откадето и да бутнеш.На кого трябва да се сьрдим - ти кажи.Не се ли крие вината и у самият теб до някаде,в твоите близки,че никой не излизаше да гласува.През цялото това време някои си разиграваха коня,както си искат.Сега имало наглост и безочие.Правим се на ощипани моми.Народа е казал кой .бал,.бал,кой спал спал.На нас в Бьлгария все някой друг ни е виновен,все чакаме някой да ни оправи,а за това кандидати колкото щеш и особенно щом е изотзад.Сьбуждайте .....крайно време е.Едва ли летаргията ни е много дьлбока а и има кой да ни оспива все още.

Вината не е у мен или моите близки, както се изказваш, защото аз и семейството ми сме гласували на всички избори - и местни и парламентарни. Но ти не ми отговаряш на въпоса за Доган - редно ли е според теб да вземе тези пари и най-нахално хората му от ДПС да ни обясняват как той честно си ги е спечелил и какъв гений по хидроинженерство бил?! Това не е ли безочие и наглост?

sirrio

• Guest
« Reply #965 on: October 20, 2010, 11:53 »
Под една или друга форма всички партии купуваха гласовете на  хората, дори и ГЕРБ и то по много елементарен начин. Под една или друга форма почти всеки от политическия и икономическия елит в държавата е престъпник ,дори и иконата - Цветан Цветанов.
Щом имате толкова развито  чувство за справедливост  ще отговорите ли :-Защо излиза така ,че само  ДПС и Ахмед Доган са виновни и само техните кусури се виждат.

Лошото е, че не са само ДПС. Цялата тройна коалиция начело с БСП и НДСВ също са виновни. Много от тях са крали и заслужават присъди. И в предишните управления картинката не беше по-различна. И ако излезе подобна информация за някой български политик, че е крал или вземал такива рушвети, аз пак ще говоря по същият начин, без значение от коя партия е.

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #966 on: October 20, 2010, 12:06 »
хонорара" (рушвета) от 1.5 милиона просто нямам думи. Наглост и безочие! 

Сирио,просто от любопитство-ако ти продложат тая сума ти кво ще направиш?

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #967 on: October 20, 2010, 12:11 »
не им ли стига че ни одраха по 3 кожи, че искат и 4-та?

Абе ти много кожи си имал бе,да не работиш в кожарството?

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #968 on: October 20, 2010, 12:29 »
Tersid, аз съм за това който е нарушил закона да си понесе наказанието със цялата строгост независимо кой е и от коя партия е. Но за съжаление надали това ще стане.....

Offline Hat

• Moderator
« Reply #969 on: October 20, 2010, 12:39 »
Вината не е у мен или моите близки, както се изказваш, защото аз и семейството ми сме гласували на всички избори - и местни и парламентарни. Но ти не ми отговаряш на въпоса за Доган - редно ли е според теб да вземе тези пари и най-нахално хората му от ДПС да ни обясняват как той честно си ги е спечелил и какъв гений по хидроинженерство бил?! Това не е ли безочие и наглост?
Всичко е трябвало да остане скрито и покрито за да не се дразни този и онзи.Разбира се че не е редно да се вземе такава сума пари и е безочие и наглост,така смятат и болшинството от що годе нормалните хора останали тук защото всеки осьзнава,че това са пари от неговият грьб.."Великият" бьлгарски сьд обаче решава друго.Дано истината да вьзтьржествува това очакват хората без значение от какьв етнос са.Справедливо ще бьде обаче ако и всички други по мащабни далавери льснат на светло, а сигурен сьм те не са малко.

sirrio

• Guest
« Reply #970 on: October 20, 2010, 15:02 »
Сирио,просто от любопитство-ако ти продложат тая сума ти кво ще направиш?

Аз лично рушвети не вземам. А такива суми за работа никой не дава. Това си е жив подкуп и търговия с влияние. Най-интересното в случая е, че "консултантът" Доган е взел "хонорара" си в аванс, без нито един от въпросните проекти да е стартирал. Е коя фирма ще плати ей така хонорар в размер на милион и нещо без да е свършена никаква работа?

Offline Hat

• Moderator
« Reply #971 on: October 20, 2010, 15:57 »
Аз лично рушвети не вземам. А такива суми за работа никой не дава.
Стига бе.Ти нямаш нищо общо не само с Бьлгария ами и с целия балкански полуостров в такьв случай.Да не би да си някакьв пришалец тук при нас па може и от друга планета.

sirrio

• Guest
« Reply #972 on: October 20, 2010, 16:26 »
 ;)

sirrio

• Guest
« Reply #973 on: October 20, 2010, 16:29 »
Стига бе.Ти нямаш нищо общо не само с Бьлгария ами и с целия балкански полуостров в такьв случай.Да не би да си някакьв пришалец тук при нас па може и от друга планета.

За твое сведение в тая държава има и много честни хора. Това че на теб тези работи са ти чужди е друг въпрос.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #974 on: October 20, 2010, 16:57 »
За твое сведение в тая държава има и много честни хора. Това че на теб тези работи са ти чужди е друг въпрос.
Ако има много честни хора в тази дьржава,както казваш обясни ми ти тогава защо сме на този хал.Тези работи не са ми чужди и ме боли,че минавайки живота ми в тази страна не мога да осьществя много от начинанията си.Пьлно е с мошеници и сметкаджии никой не мисли за народа,за обикновенният човек всеки гледа да ти мине отзад и да те издруса и то колкото се може по здраво,за да не можеш да се сьвземеш след това.Честните хора тук са малко и стават все по кьт,губят, се топят се като сняг.Бих се радвал ако имаше повече истина в думите ти а не само празнословие.