Author Topic: Помаци от Смолянско и Девинско !  (Read 426056 times)

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Ynt: Помаци от Смолянско,Девинско..!
« Reply #540 on: March 05, 2010, 22:00 »
Балканджия искам на пьрво място да помогна на колебаещите се на сьбуждащите се искам да дам надежда на тези,които имат нужда от нея за да открият истинските си корени, тези които искат да открият сьщноста си и да откьршат всички присадки кьм себе си.Искам свободно да изразявам мнението си и ако поста ми на модератор би ми попречил то аз бих се отеглил на момента и ако Администратора счете,че така ще е по добре ще бьде направено,както той каже.Ти недей толкова  да си заблуден,че смолянските аги са всички с бьлгарско самосьзнание трябва да си сляп,за да не виждаш,че много от хората в смолянско наистина стават Аги с помашко самосьзнание,като тези в Неврокопско,защо смяташ,че има някаква разлика между другото.Не ми пречи,както казваш ти че в смолянско помаците имат бьлгарско самосьзнание,искам само да чуят истината и те самите да решат,но на всяка цена да чуят истината.

Хат, само не разбрах смолянците, кога стават Аги? Когато стават с помашко самосъзнание ли? Щото и аз съм ага ама съм си с българско самосъзнание. Хат ти се заблуждаваш, защото за разлика от теб аз смолянските аги ги познавам много добре, а и аз самия съм част от тях и с гордост го заявявам. А ти Хат действаш също като възродителите, нямаш никаква разлика. И те помагаха на колебаещите се и събуждаха другите, това бяха техните методи на действие. Смолянските аги отдавна са решили какви са и що са и нямат нужда от възродители като теб, които да им обясняват и натрапват личните си теории.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #541 on: March 05, 2010, 22:22 »
Когато приемаш мечтите си за реалност,завинаги ще си останеш в мечтаната реалност. Мечтай си,безплатно е, но и не мечтай вместо други.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #542 on: March 05, 2010, 22:26 »
Когато приемаш мечтите си за реалност,завинаги ще си останеш в мечтаната реалност. Мечтай си,безплатно е, но и не мечтай вместо други.
Tersid, това с пълна сила важи за нашия уважаван модератор Хат, който си няма представа от Смолянско, но смело си мечтае ;)

Свободен чове

• Guest
« Reply #543 on: March 05, 2010, 22:32 »
hat, модераторе, уважавам усилията ти да изследваш корените на помаците и така нататък и да ги споделяш в тази медия. Не искам да те обезсърчавам, но що се касае до Смолянско, ако ще и да ги изкараш помаците от Марс, по никакъв начин няма как да повлияеш на хората. Няма как на един човек, втълпяван му от дядо му и баща му какъв е и от къде е (а знаем всички добре в Смолянско кой произход е масово приет), да се промени възприятието му.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #544 on: March 05, 2010, 22:33 »
Tersid, това с пълна сила важи за нашия уважаван модератор Хат, който си няма представа от Смолянско, но смело си мечтае ;)
Бях казал някъде  ,че лично повече няма да се обръщам към теб.Но ,тъй като ти си позволяваш да се обърнеш към мен ,пояснявам ,че това се отнасяше ,точно за тебе,защото точно ти си позволяваш да мечтаеш   и да визуализираш твоите мечти в главите на Смолянските аги,без да са те молили.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #545 on: March 05, 2010, 22:40 »
Понеже бях казал ,че лично няма да се обръщам към теб. Пояснявам ,че това се отнасяше ,точно за тебе,защто точно ти сси позволяваш да мечтаеш и и да визулизираш твоите мечти в главите на Смолянските аги.
Не смятам че визуализирам мечтите си в главите на смолянските аги, а и ако наистина го мислиш това много ги подценяваш и обиждаш ако мислиш, че някой може да вменява в главите им своите мечти. Смолянските аги са достатъчно умни и разумни и както казва Цецо знаят от дядо и баща отлично какви са и що са. Така, че нито ти нито Хат нито някой друг ще промените мнението им въпреки че много искате и си личи. Оставете смолянските аги намира да вървят по своя път, който те са си избрали. Смолянските аги ви оставят да вървите по вашия път и не ви се пречкат и не се мъчат да ви събуждат и осъзнават. Вашата кауза е пердута.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #546 on: March 05, 2010, 22:47 »
Аз каквото и да мисля ,след като нищо не казвам ,значи не подценявам никого ,по скоро онзи който се опитва да мисли на глас ,че и мечтае на глас вместо друг ,той си има проблеми , и то най вече със себе си.И гледай този път да се припознаеш сам.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #547 on: March 05, 2010, 22:49 »
Аз каквото и да мисля след като нищо не казвам ,значи не подценявам никого ,по скоро онзи който се опитва да мисли ,че и мечтае вместо друг ,той си има проблеми , и то най вече със себе си.И гледай този път да се припознаеш сам.
Терсид слабо се припознавам, защото думите ти не са верни и са като бръмчене на муха в ушите ми. А на тебе ти се иска да си като оня Терсит от Илиада, ама не си.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #548 on: March 05, 2010, 22:54 »
  защото думите ти не са верни и са като бръмчене на муха в ушите ми.
Думите ми са верни и са като бръмчене на цял рояк мухи ,ама не в ушите ти.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #549 on: March 05, 2010, 22:57 »
Терсид на бръмченето на мухите никой не обръща внимание, приема го като част от пейзажа и продължава напред без въобще да се интересува от него ;)

Offline muti6

• Adviser
« Reply #550 on: March 06, 2010, 07:36 »

Смях в залата! Ултрасите пак се активирахте.
Ако ти си ЧОВЕК, то човечеството е обречено ...

Лесно му е на невежия да се глуми с тия, които не проумява!

Явно писаниците на Боян Добрев много ви се нравят,щом съм изтрит за сетен път без никакво обяснение.
Аз ще кажа едно:Най-гадния вид несправедливост е престорената справедливост."
Всеки сам да си направи извод за себе си.В хаоса има голям резерв от възможности. Многовариантност.
За това взех решение да се оттегля за известно време, да не пиша.Пожелавам на всички успехи в начинанията Ви.

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #551 on: March 06, 2010, 07:42 »

Явно писаниците на Боян Добрев много ви се нравят,щом съм изтрит за сетен път без никакво обяснение.
Всеки сам да си направи извод за себе си.В хаоса има голям резерв от възможности. Многовариантност.
За това взех решение да се оттегля за известно време, да не пиша.Пожелавам на всички успехи в начинанията Ви.

Еее, и защо са премахнати коментарите, без пояснения ?  ???
Предполагаме, че в тех е немало обиди, заплахи и псувни!
Според мене, ако, не са изцело изтрити, нека да се възстановят, или ако са силно обидни да се преместят в темата за "Боклука" !  ;)

Екипа ни е нов.!
Новите Модератори са сериозни хора уважавани тук.
Те имат право да трият,променят постинги ,да предлагат за Бан,ако има нарушение на правилата!
Нали затова сме Екип.В процеса на времето ще доизгладим нещата.
Например когато се трие постинг да се посочи Изстрит от Модератор,а самия изстрит постинг да се копира и прехвърли в темата" Боклук" където Админи и Модератори четат. Нищо не е станало,освен да се учим от грешки човешки. ;)

:) Greshki choveshki...

Offline muti6

• Adviser
« Reply #552 on: March 06, 2010, 08:03 »
:) Greshki choveshki...
Така ли ще му казваме, от тук на татък!
На теб Рахмие харесват ли ти постовете на Добрев?И въобще четете ли, той какво пише?
Абсолютно безхаберие.Но както и да е .Бъдете живи и здрави!!!

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #553 on: March 06, 2010, 09:05 »

V predishniyat si post ti publikuvah tsitati v otgovor na vaprosa ti za istritite tvoi postove..!

Така ли ще му казваме, от тук на татък!
На теб Рахмие харесват ли ти постовете на Добрев?И въобще четете ли, той какво пише?
Абсолютно безхаберие.Но както и да е .Бъдете живи и здрави!!!

I ti jiv i zdrav Muti6...

Offline Hadj

• Adviser
« Reply #554 on: March 06, 2010, 16:13 »
  Рахмие,много с лека ръка отпрашташ стойностни хора!