Author Topic: Здравейте братя !  (Read 35926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

EVROPOMAK

• Guest
Re:Здравейте братя !
« Reply #90 on: December 16, 2009, 11:28 »
Докторе, айде, ако може по-спокойно, че тук не е Наказателна колегия на някой съд!  ???
Единствено, тук съжалявам да чуя, че "онова" отношение към "онези" другите простите, за билетопродавача от статията е свързано с твоята особа и придружаващите приятели, ако е така в действителност!  :(
Но, всички сме грешили, дори и в мислите си, но айде по-миролюбиво, че тук започва да заприличва на други неприятни нациофоруми!  >:(
Карайте го, малко по-весело, чак толкоз заяждане не е полезно за здравето, щото допълнителния стрес е голям враг на сичките ора тук, без значение от етноса си!  ;)

Offline Metka

• Forum fan
Re:Здравейте братя !
« Reply #91 on: December 16, 2009, 11:38 »
Въпреки че почаках достатъчно Никой не ми звънна.

За това аз звъня непрекъснато на този телефон - Русия: +7 495 7723295
Но никой не ми вдига слушалка.
После някаква рускиня казва че -"Ета номер не отвечает"

А този български номер:
България: +359 887 814 925
 изглежда е изключен.
Можете да проверите.

Въпреки това аз съм си у нас, правейки ремонт на кухнята ми, чакам заможният ни съфорумец Пламен Пасков да ми звънне..

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Re: Здравейте братя !
« Reply #92 on: December 16, 2009, 11:48 »
Метка, Пасков доста оспамихте темата, изписахте 1000 поста с лични нападки. И двамата отместихте темата на  дискусията.

А по самата тема- такива възтановки на исторически събития са доста интересни за широката публика и ги има по цял свят. Не виждам нищо лошо в една възтановка на исторически събитие, както казва Фицим, новото поколение не знае почти нищо от идторията, а тези възстановки предствят историческите събития по един интересен и достъпен за тях начин. Както казах такива възтановки има в цял свят, самият аз съм гледал възтановка в Турция на завладяването на Константинопол от османлиите и ми беше интересно. Не съм чул константиноплските християни да ревнат колко е анти гръцка или анти православна тази възтановка, защото тя не е такава. Тя е просто една възтановка на едно събитие, случило се някога в историята поднесена по един доста интересен начин. Така че от такива възстановки има полза и не виждам нищо лошо в тях.
А относно плагиатстването аз лично не го удобрявам, но това са лични отношения между собствениците на сайта в които аз нема как да се вмесвам.