Български > Фото-галерия
До Рибново и обратно
rcn:
--- Quote from: Вейсалов on November 19, 2009, 22:54 ---... Чудно ми е ти, сюлейман и няколко други индивида в качеството си на какви пишете в тоя форум на българи мюсюлмани. Че и банове раздават.
--- End quote ---
Бан ще ти сложат и няма да ти е за първи път, но това си е работа на помаците, не моя. Щом и писането ми ти пречи може и да не пиша, а само да качвам снимки плюс песни и танци на народите. А най-добре май да си сменя ника (андрешко, байганю, димитровградбитака, орладновцигробищата, селогинци, гаралевскипазибагажа) и да си пиша а ла днес.бг коментарите. Аз наистина съм ти благодарен за забележките, които макар и неконструктивни, държат темата ми на челно място. Използвам момента да сложа отново линка със снимките за да увелича разглежданията.
http://img412.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imgp1584p.jpg
Вейсалов:
На Вейсалов е наложен Бан за обиди към съфорумници и наспазване правилата на Форума!
Hat:
Наистина чудесни снимки за моя а и за ваша радост такьв е целият помашки свят.Единственото,което ми направи неприятно впечатление беше много бедният асортимент от "напитки" по рафтовете на механата.
Gelina:
Ами хората нямат пари за шампанско. ;) Това търсят,това се предлага. 8)
Hat:
Сьгласен сьм с теб.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version