Български > Eзик

Стремеж към съвършенство - правилен българ�ски език

<< < (12/16) > >>

musov:
Въпрос към администраторите - защо допускате хора като келеша ЕдуардКръсте да влизат тука и да отправят обиди, без да четат подред и да се стремят да хванат смисъла на написаното. Точно аз преди време пуснах тази тема Да пишем на кирилица http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,2544.0.html

Shumarov:

--- Quote from: musov on November 11, 2009, 12:16 ---Въпрос към администраторите - защо допускате хора като келеша ЕдуардКръсте да влизат тука и да отправят обиди, без да четат подред и да се стремят да хванат смисъла на написаното.

--- End quote ---

Аз не съм администратор, но моето мнение е, че не е възможно, нито желателно да има пъдари, които да вардят кой посетител колко е добронамерен.Публикуват се постинги и после модератори преценяват дали са за изтриване, или да остават. Не съм адвокат нито на цитирания от тебе посетител,нито на ръководството, но мисля, че е така.

musov:

--- Quote from: Shumarov on November 11, 2009, 12:21 ---Аз не съм администратор, но моето мнение е, че не е възможно, нито желателно да има пъдари, които да вардят кой посетител колко е добронамерен.Публикуват се постинги и после модератори преценяват дали са за изтриване, или да остават. Не съм адвокат нито на цитирания от тебе посетител,нито на ръководството, но мисля, че е така.

--- End quote ---

Постинга по горе съдържа лична обида към мен. Това не е ли за изтриване!?

Shumarov:

--- Quote from: musov on November 11, 2009, 12:26 ---Постинга по горе съдържа лична обида към мен. Това не е ли за изтриване!?

--- End quote ---
Без никакво съмнение е за изтриване!

Shumarov:

--- Quote from: ЕдуардКръсте on November 11, 2009, 02:20 ---
musov дебил знаеш ли какво е? Надявам се да имаш огледало.

--- End quote ---

Ти вероятно пишеш много правилно,ЕдуардКръсте , но правилното писане не е гаранция за добро и качествено съдържание на написаното от тебе.Горния цитат е доказателство за това! А причините за това могат да бъдат много-малоумие, идиотизъм....хайде да не гадая, щото не съм специалист, но при всички случаи проблема ти е разрешим от специалисти психиатри!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version