Български > Eзик
Стремеж към съвършенство - правилен българ�ски език
Enesii:
--- Quote from: ЕдуардКръсте on November 11, 2009, 02:20 ---Ако някой дойде при мен да търси работа, различна от физически труд и допусне правописни и граматически грешки, ще си тръгне без работа. Кирилица използват 600 милиона души. Езиците също са много сходни. Ако българин тръгне да учи руски език за три седмици ще го научи прилично(при добро желание). След време най-вероятно ще останат само кирилица и латиница. Има такава тенденция. Това ми е чужд език и азбука на мен, но пиша доста по-добре от доста от вас.
musov дебил знаеш ли какво е? Надявам се да имаш огледало.
--- End quote ---
Хмм, като си толкова строг, кой ли би дошъл даси търси работа при теб. Обикновено при такива тестове за работа много от хората се притесняват и допускат грешки, съответно май ще си вършиш сам работата. :D :D :D
musov:
--- Quote from: ЕдуардКръсте on November 11, 2009, 02:20 ---Ако някой дойде при мен да търси работа, различна от физически труд и допусне правописни и граматически грешки, ще си тръгне без работа. Кирилица използват 600 милиона души. Езиците също са много сходни. Ако българин тръгне да учи руски език за три седмици ще го научи прилично(при добро желание). След време най-вероятно ще останат само кирилица и латиница. Има такава тенденция. Това ми е чужд език и азбука на мен, но пиша доста по-добре от доста от вас.
musov дебил знаеш ли какво е? Надявам се да имаш огледало.
--- End quote ---
Пропуснал си две запетаи в този пост. Кой е дебил, аз или ти!?Неграмотен си, пък призоваваш към грамотсност.
Gelina:
:DСоприте са 4е полу4их комплек7 Zа малоценно7т!
Беглик:
Gelina, в твоя случай има много лесна терапия. Излез над Рибново, огледай красотите наоколо, задължително погледни към Пирина, изпей една песен по твой избор и комплек7ът ще изчезне.
Gelina:
Не6штЪ,така 3 по ве7ело! ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version