Български > Eзик

Стремеж към съвършенство - правилен българ�ски език

<< < (10/16) > >>

abc:
Ето пак предупреждаваш и размахваш пръст. Мусов, стегни се! Обоснови се коя точно дума ти е обидна, за да я избягвам за в бъдеще. Със сигурност правя грешки, но не надавам вой, ако някой ми каже, че правя грешки, а се старая да ги избягвам. В крайна сметка безпогрешни са Бог и глупаците. Другите се стремят към съвършенство, но то е недостижимо.

Обърни се назад, намери си императивните изречения и се върни пак. А на лични чак... нямаме какво толкова да си кажем. Просто не се дразни, че някой е призовал към знание. Знанието е по-ценно от златото. За който може да го оцени. Не златото.

musov:

--- Quote from: abc on November 09, 2009, 22:25 ---Ето пак предупреждаваш и размахваш пръст. Мусов, стегни се! Обоснови се коя точно дума ти е обидна, за да я избягвам за в бъдеще. Със сигурност правя грешки, но не надавам вой, ако някой ми каже, че правя грешки, а се старая да ги избягвам. В крайна сметка безпогрешни са Бог и глупаците. Другите се стремят към съвършенство, но то е недостижимо.

Обърни се назад, намери си императивните изречения и се върни пак. А на лични чак... нямаме какво толкова да си кажем. Просто не се дразни, че някой е призовал към знание. Знанието е по-ценно от златото. За който може да го оцени. Не златото.

--- End quote ---

Не се дразня. Ти не можа да схванеш, че преди време аз пуснах подобна тема и тя беше заключена. Ако тази не бъде заключена също, какво означава!? Разбираш нещата прекалено повърхностно.

abc:
Мусов, темата и мнението на един форумец носи тежеста на предишните му постове. А когато квалифицираш и крещиш непрекъснато е твърде вероятно в един момент просто никой да не те слуша.

Като не се дразниш за що се бориш? Понеже твоята темичка е заключена, по български да прецакаш и другия със сходна тема? Това е смешно уважаеми. Гледай си в паничката и всеки в своята, пък тогава ще потръгне.

nezir_9:

--- Quote from: suleiman94 on November 09, 2009, 21:15 --- ...ако ни со фатим в роки ше станим за джюнбюш ... :D

--- End quote ---

Сва вейке е верно и на место. Аферим!

Gelina:
С тази тема вече станахме! ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version