Author Topic: Стремеж към съвършенство - правилен българ�ски език  (Read 47360 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline abc

• Forum fan
Ето пак предупреждаваш и размахваш пръст. Мусов, стегни се! Обоснови се коя точно дума ти е обидна, за да я избягвам за в бъдеще. Със сигурност правя грешки, но не надавам вой, ако някой ми каже, че правя грешки, а се старая да ги избягвам. В крайна сметка безпогрешни са Бог и глупаците. Другите се стремят към съвършенство, но то е недостижимо.

Обърни се назад, намери си императивните изречения и се върни пак. А на лични чак... нямаме какво толкова да си кажем. Просто не се дразни, че някой е призовал към знание. Знанието е по-ценно от златото. За който може да го оцени. Не златото.

musov

• Guest
Ето пак предупреждаваш и размахваш пръст. Мусов, стегни се! Обоснови се коя точно дума ти е обидна, за да я избягвам за в бъдеще. Със сигурност правя грешки, но не надавам вой, ако някой ми каже, че правя грешки, а се старая да ги избягвам. В крайна сметка безпогрешни са Бог и глупаците. Другите се стремят към съвършенство, но то е недостижимо.

Обърни се назад, намери си императивните изречения и се върни пак. А на лични чак... нямаме какво толкова да си кажем. Просто не се дразни, че някой е призовал към знание. Знанието е по-ценно от златото. За който може да го оцени. Не златото.

Не се дразня. Ти не можа да схванеш, че преди време аз пуснах подобна тема и тя беше заключена. Ако тази не бъде заключена също, какво означава!? Разбираш нещата прекалено повърхностно.

Offline abc

• Forum fan
Мусов, темата и мнението на един форумец носи тежеста на предишните му постове. А когато квалифицираш и крещиш непрекъснато е твърде вероятно в един момент просто никой да не те слуша.

Като не се дразниш за що се бориш? Понеже твоята темичка е заключена, по български да прецакаш и другия със сходна тема? Това е смешно уважаеми. Гледай си в паничката и всеки в своята, пък тогава ще потръгне.

Offline nezir_9

• Advanced member
...ако ни со фатим в роки ше станим за джюнбюш ... :D

Сва вейке е верно и на место. Аферим!

Offline Gelina

• Forum fan
С тази тема вече станахме! ;)

Offline Enesii

• Member
  • **
Ако някой дойде при мен да търси работа, различна от физически труд и допусне правописни и граматически грешки, ще си тръгне без работа. Кирилица използват 600 милиона души. Езиците също са много сходни. Ако българин тръгне да учи руски език за три седмици ще го научи прилично(при добро желание). След време най-вероятно ще останат само кирилица и латиница. Има такава тенденция. Това ми е чужд език и азбука на мен, но пиша доста по-добре от доста от вас.

musov дебил знаеш ли какво е? Надявам се да имаш огледало.
Хмм, като си толкова строг, кой ли би дошъл даси търси работа при теб. Обикновено при такива тестове за работа много от хората се притесняват и допускат грешки, съответно май ще си вършиш сам работата. :D :D :D

musov

• Guest
Ако някой дойде при мен да търси работа, различна от физически труд и допусне правописни и граматически грешки, ще си тръгне без работа. Кирилица използват 600 милиона души. Езиците също са много сходни. Ако българин тръгне да учи руски език за три седмици ще го научи прилично(при добро желание). След време най-вероятно ще останат само кирилица и латиница. Има такава тенденция. Това ми е чужд език и азбука на мен, но пиша доста по-добре от доста от вас.

Пропуснал си две запетаи в този пост. Кой е дебил, аз или ти!?Неграмотен си, пък призоваваш към грамотсност.

Offline Gelina

• Forum fan
 :DСоприте са 4е полу4их комплек7 Zа малоценно7т!

Offline Беглик

• Advanced member
Gelina, в твоя случай има много лесна терапия. Излез над Рибново, огледай красотите наоколо, задължително погледни към Пирина, изпей една песен по твой избор и комплек7ът ще изчезне.

Offline Gelina

• Forum fan
Не6штЪ,така 3 по ве7ело! ;)

musov

• Guest
Въпрос към администраторите - защо допускате хора като келеша ЕдуардКръсте да влизат тука и да отправят обиди, без да четат подред и да се стремят да хванат смисъла на написаното. Точно аз преди време пуснах тази тема Да пишем на кирилица http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,2544.0.html

Shumarov

• Guest
Въпрос към администраторите - защо допускате хора като келеша ЕдуардКръсте да влизат тука и да отправят обиди, без да четат подред и да се стремят да хванат смисъла на написаното.

Аз не съм администратор, но моето мнение е, че не е възможно, нито желателно да има пъдари, които да вардят кой посетител колко е добронамерен.Публикуват се постинги и после модератори преценяват дали са за изтриване, или да остават. Не съм адвокат нито на цитирания от тебе посетител,нито на ръководството, но мисля, че е така.

musov

• Guest
Аз не съм администратор, но моето мнение е, че не е възможно, нито желателно да има пъдари, които да вардят кой посетител колко е добронамерен.Публикуват се постинги и после модератори преценяват дали са за изтриване, или да остават. Не съм адвокат нито на цитирания от тебе посетител,нито на ръководството, но мисля, че е така.

Постинга по горе съдържа лична обида към мен. Това не е ли за изтриване!?

Shumarov

• Guest
Постинга по горе съдържа лична обида към мен. Това не е ли за изтриване!?
Без никакво съмнение е за изтриване!

Shumarov

• Guest

Ти вероятно пишеш много правилно,ЕдуардКръсте , но правилното писане не е гаранция за добро и качествено съдържание на написаното от тебе.Горния цитат е доказателство за това! А причините за това могат да бъдат много-малоумие, идиотизъм....хайде да не гадая, щото не съм специалист, но при всички случаи проблема ти е разрешим от специалисти психиатри!