Български > Eзик

Стремеж към съвършенство - правилен българ�ски език

<< < (9/16) > >>

Шали:

--- Quote from: abc on November 09, 2009, 20:56 ---e писал Мусов днес. Преди два месеца пък е пуснал

...Стремежа и правото да бъдем неграмотни ми е непонятно като идеал. В тази тема виждам как се крещи : Искаме да сме неграмотни!

Накъде вървим?

--- End quote ---

abc, ти като брат няма да ми се разсърдиш  ;D Пълният член ти куца  8)
И да те запитам, накъде си тръгнал па ти, нали си гост-лектор тук  ;D

Metka:

--- Quote from: suleiman94 on November 09, 2009, 21:15 ---ага си са при нашенце я ми са иска да си вазетисвам кат при наше уора, яце ни миса диризми та сака та инака, сгя банош трява да са вазетисва на убав болгарски ма няиде другьде вие викате ся за нашея майчен език ми та бель на мен къо си мислите приказвалу ми со е на сакоф език ут бирвакът я с исуоя език са управявам в сйело  та да ниьо удума артек куой знае куой та да му са диризмиьо пу сричка пу сричка на башболгарски и нали туф саита ни е за пумаците демиек си сме у дума па удума си приказваме на туоя дието маика но е изучила. Ага са в касабота ше гу измисле и ишелах да са управим пу тяхнему ама ся ше вазетисвам исака кату в кощи и кату навон пу сукаците и сгя куолко сарйе изписаф бугидже и дали кимсе някуи мое разбрал че миса пише на нашенску
 кажите ми само кач заман трява да му са мислим зада сфатим каква е рабутота.
нимуо кату абдале да са чудим  че артек заман йок па и вакъте ни чака ми си варви
      сва бя за  нашенцете артек ше ви пише на пуоболгарски да са разбираме пуоубава
берекят че ма ислушехте чок селям и да знаите че ако ни со фатим в роки ше станим за джюнбюш ... :D

--- End quote ---

Super Dialekt!
Mislq 4e si dostoen konkurent na EVROPOMAK !
Bravo Suleman94!
Samo taka i iskame oshte ishallah!

Shumarov:

--- Quote from: gulizar on November 09, 2009, 21:30 ---Тук изглежда е нормално да се вадят цитати извън контекст и да се размахват като доказателства. Нямам думи!

--- End quote ---

Спокойно, gulizar!
Ще свикнеш! Всички сме наши хора! И българоговорящи помаци има, и турскиговорящи помаци има, и македоноговорящи помаци има....пъстро и шарено, като Родопски халища!  :)

abc:
Мусов, що бе аджеба се се държиш като собственик на форума. Това така, онова онака... Да се заключи, да се отключи. Всеки пише както може. Който може да пише по граматиката пише, а който не може - крещи, че му нарушават правата на самоопределение на правописа който ще ползва. А научи се да броиш до колкото можеш, пък тогава да пишеш. Или искаш правила или не искаш. А не според угодата. Никой не е виновен на друг, че не е внимавал в часовете по български. Пусна се една тема и зор та зор - оставете ни да сме си ....

Шаляля, няма лошо да бараш под кръста. Не е честно, но зависи кой го прави :P

musov:

--- Quote from: abc on November 09, 2009, 21:59 ---Мусов, що бе аджеба се се държиш като собственик на форума. Това така, онова онака... Да се заключи, да се отключи. Всеки пише както може. Който може да пише по граматиката пише, а който не може - крещи, че му нарушават правата на самоопределение на правописа който ще ползва. А научи се да броиш до колкото можеш, пък тогава да пишеш. Или искаш правила или не искаш. А не според угодата. Никой не е виновен на друг, че не е внимавал в часовете по български. Пусна се една тема и зор та зор - оставете ни да сме си ....

Шаляля, няма лошо да бараш под кръста. Не е честно, но зависи кой го прави :P

--- End quote ---

АБВ, предупреждавам те да понижиш тона към мен. От доста време те наблюдавам  и съм забелязал, че си мислиш , че ти е позволено да употребяваш срещу мен обидни думи. Както гледам, ти допускаш много повече грешки от мен. И освен това, постоянно  вадиш нещата от контекста с цел да се заяждаш с мен. Приканвам администраторите да предупредят АБВ да се придържа към правилата на форума и да не прибягва до лични нападки. Ако искаш разправии сме, можеш да го направиш лично при мен – заповядай.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version