Български > Eзик
Стремеж към съвършенство - правилен българ�ски език
musov:
Затвотретя я тая тема. Безсмислена е. На никой не му пука дали се пише на кирилица или правилно граматически. Това е форум, а не литтературно произведение. Някой си че завършил някаква специалност с български език и сега може да пише по-равилно - ами добре. Ама останалите защо да се връщат назад в началното училище за да запълват пропуските си. Тоя език ни е наложен насила, сега пак ще ни призоваваш на всичкото отгоре да го пишем правилно. Я стига. Затворете темата!
nezir_9:
--- Quote from: musov on November 09, 2009, 18:11 ---Затвотретя я тая тема. Безсмислена е. На никой не му пука дали се пише на кирилица или правилно граматически. Това е форум, а не литтературно произведение. Някой си че завършил някаква специалност с български език и сега може да пише по-равилно - ами добре. Ама останалите защо да се връщат назад в началното училище за да запълват пропуските си. Тоя език ни е наложен насила, сега пак ще ни призоваваш на всичкото отгоре да го пишем правилно. Я стига. Затворете темата!
--- End quote ---
"Този език", ако визираш българския, ни е майчин и никой не ни го е налагал насила!
Насила са ни налагали други неща...
musov:
--- Quote ---"Този език", ако визираш българския, ни е майчин и никой не ни го е налагал насила!
--- End quote ---
Не думай!!! Аз досега съм бил страшно заблуден. Добре че се появи ти, та ме просветна по въпроса.
Kaplan:
--- Quote from: nezir_9 on November 09, 2009, 18:20 ---"Този език", ако визираш българския, ни е майчин и никой не ни го е налагал насила!
Насила са ни налагали други неща...
--- End quote ---
Какво имаш в предвид с тези други неща??
С това изречение аз се сещам единствено само за другаря Живков ;D
Да не би ти да визираш нещо друго, за коети ние не се сещаме....? :-\ :-\ ;D
nezir_9:
--- Quote from: suleiman94 on November 09, 2009, 18:45 ---Какво имаш в предвид с тези други неща??
С това изречение аз се сещам единствено само за другаря Живков ;D
Да не би ти да визираш нещо друго, за коети ние не се сещаме....? :-\ :-\ ;D
--- End quote ---
Питай musov - той е специалистта...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version