Български > Eзик
Стремеж към съвършенство - правилен българ�ски език
musov:
На кой му пука дали пишем правилно или не. Това е като темата ми "Да пишем на кирилица", която беше заключена.
Kaplan:
м`па дьо врут да издиризмим бираз по бешонтене саро на нашенски бря! ;)
какво ще кажете Вие?
...колко е хубаво да пишем по наше му...
Shumarov:
Немойте, да не къздърдисаме мюдюреса! ;D
abc:
Да пишеш правилно е като да не миришеш на чесън на събеседника си. И двете не са фатални, но са въпрос на добър тон.
nezir_9:
--- Quote from: Shumarov on November 07, 2009, 17:33 ---Правописът и правоговорът са хубави умения, но не всички присъстващи във форума имат академични титли и калиграфски умения.Поради тази причина аз мисля, че не е толкова фатално, ако някой не се изразява по всички правила на науката.Кое е по-важно как се говори и пише, или какво се говори и пише!!!????
--- End quote ---
Правилно отбелязваш, не е изобщо фатално, но нали смисълът на живота е вечния стремеж към по - добро.
--- Quote from: Shumarov on November 07, 2009, 17:33 ---Допускам, че автора на тази тема се е добрал до мечтаната от много хора диплома за висше образование и изразява мение от кулата на високия интелект, какъвто предполага тази диплома....
--- End quote ---
Надявам се това "добрал" нямаш пред вид "купил", нали?
Дипломата не прави човека и притежаването на каквато и да е диплома не го прави интелектуалец.
Висок интелект и диплома не са еднакви неща.
Теста за интелигентност, примерно е наднационален.
--- Quote from: Shumarov on November 07, 2009, 17:33 ---Всички присъстващи, обаче не можем да бъдем на тези висоти, или поне аз не съм на тези висоти.Надявам се това да не ме прави негоден за членство в този форум!
--- End quote ---
На няколко пъти апелирах и молих да няма обидени!
Не е необходимо, човек непрекъснато да търси поводи да се сърди или самоподценява.
P.S. Първият път, когато ми изтри пост, въпреки че тогава и двамата бяхме Модератори, си замълчах, но сега вече не! Ако има да ми казваш нещо лично, го направи на "Лични съобщения", не е необходимо да занимаваме публиката!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version