Author Topic: ОТЗВУК от Конференцията в Смолян за помаците  (Read 77822 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Shumarov

• Guest
Alaeddin,
по какво сте по различни?Какво ми се правиш на 100 % ариец.Да знаеш арийци мюсюлмани няма.Халал да си Ви голямото количество  ходжи.Сигурно с тяхна помощ се ровиш в интернет.В средните  и източните родопи живее доста по умно население.

Кой е критерия по който оценяваш интелектуалното ниво на населението в Източните Родопи, sedef52?
Кое прави хората там по-умни? Атеизма им,или има друг показател за, който ние не знаем?
Осведоми широката публика, ПЛИИИИЙЙЙЙЗЗЗ!

Offline nezir_9

• Advanced member
Моля, внимателно прочетете следното обръщение на един господин от друг сайт, цитат:

"...отделяйте се тези 63 човека вкупом отделно някъде и си живейте в сепаратизъм в Помакландия, или Помакистан, щом толкова ви напъва. Опъвайте си бодливата тел и не пускайте повече каури при вас. Само че и вашия крак да не е стъпил повече в България. Избирайте си анклав до 10 декара, и да приключваме."

Няма да му цитирам името.

Само ми се ще Прокуратурата и другите правораздавателни институции в Република България да обърнат внимание, да се самосезират.

Това е открито насъскване към расова, религиозна и мн.други омрази.

Нарушава се Конституцията на Р. България.

Братя и сестри, това искат въпросния господин и хората около, и зад него.

Искат да мълчим, а те да се разпореждат със съдбата ни...

Това е положението ... 10 декара и... толкоз... Да се оправяме!

Стадиона в Сантяго, Чили е по - голям...

Съвсем по Сталински - има помаци, има проблем, няма помаци, няма проблем.

Бодлива тел, концлагери...

NO PASARAN!!!

Offline Беглик

• Advanced member
Nezir, не знам дали си спомняш, но навремето България бойкотира стадиона в Чили плюс приюти избягали/изгонени от там. Аз имах такава съученичка. Преди известно време Метка пък обвини България за кristallnacht, без да му мигне окото, че България спаси своите евреи. Не ви ли става поне малко неудобно от всичко това?

Offline Gelina

• Forum fan
На теб удобно ли ще ти е в 10дк.?

Shumarov

• Guest
Незир, мисля че се налага да публикуваш името на автора, зашото от думите на Беглик оставам с убеждение, че ние помаците сме виновни за нещо пак!Надявам се да не съм разбрал правилно, или да е някакво недоразумение! Защото няма логика да се засрамя за думи на някой болен мозък, който ми дава великодушно един стадион територия и ме праща да вървя по дяволите!

Offline Беглик

• Advanced member
Shumarov, моля те направи малко усилие и виж, че никъде не казвам помаците. Никога не обобщавам. В случая става въпрос за изказвания на Nezir и Metka, които злепоставят България като я свързват с Чили и нацистите. В сайта беше казано, че не трябва да се говори срещу съседни страни. Считам, че е коректно това да важи и за България.

Offline nezir_9

• Advanced member
Името на автора няма проблем да го спомена.

Мисля, че за голямата част от съфорумниците е ясно кой може такава глупост да сътвори.

За сега няма да споменавам името му за да не падам на неговото ниво.

Убедих се, че той непрекъснато чете нашите постинги, отговаря на секундата.

Не ми се влиза в никакъв спор с него - нито вербален, нито писмен.

Бъдете сигурни, обаче - не си измислям!!! 

Shumarov

• Guest
Не е необходимо да правя никакво усилие, уважаеми Беглик! Метка и Незир са членове на ръководството на този сайт и всяко злословене срещу тях е удар по реномето на сайта.А сайта ни е ПОМАК.ЕУ! Не е ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, не е ВЕЛИКА ТУРЦИЯ!

Offline Gelina

• Forum fan
Аз пък не разбрах,що само 63?Някой да ме светне по въпроса.

Offline nezir_9

• Advanced member
Shumarov, моля те направи малко усилие и виж, че никъде не казвам помаците. Никога не обобщавам. В случая става въпрос за изказвания на Nezir и Metka, които злепоставят България като я свързват с Чили и нацистите. В сайта беше казано, че не трябва да се говори срещу съседни страни. Считам, че е коректно това да важи и за България.

Къде видяхте злепоставяне на България?

Напротив чакаме защита от държавата - от хора, който я злепоставят.

20 години след падането на Берлинската стена да се говори за бодлива тел и изолация...

Какво е това, ако смея да попитам...? Срамота...

Но този път не са познали....!

В съвременния глобален свят само един болен мозък може да роди подобно нещо...

В Сребреница също са били зад бодлива тел!?!

Offline nezir_9

• Advanced member
Аз пък не разбрах,що само 63?Някой да ме светне по въпроса.

Винаги се започва с активистите...

Offline Gelina

• Forum fan
Ясно! Па що се връзвате? Я знам кой го е писал и за туй ич не ме е!

Offline Беглик

• Advanced member
Nezir, България е злепоставена с това, че си я споменал редом до концлагери, стадиона в Чили, бодлива тел, сталински, 10 декара  и т.н.

Както сам си забелязал, изказването е на болен мозък. След като ти се занимава с него, ОК давай, но ако може дръж името на България на страна. Мисля, че не е много трудно. А пък за Сребреница бедна България дава пари и хора за опазването на мира там.

Shumarov

• Guest
Nezir, България е злепоставена с това, че си я споменал редом до концлагери, стадиона в Чили, бодлива тел, сталински, 10 декара  и т.н.

Както сам си забелязал, изказването е на болен мозък. След като ти се занимава с него, ОК давай, но ако може дръж името на България на страна. Мисля, че не е много трудно. А пък за Сребреница бедна България дава пари и хора за опазването на мира там.

Това с бодливата тел е цитат, който е публикуван по наш адрес, а метафората за концлагерите явно не я разбираш! Успокой се и погледни обективно на нещата! Злобата срещу Метка и Незир не ти помага по никакъв начин! И не бъди  толкова чувствителен на тема лагери! Концлагера в Белене "Островът на скучаещите милионери" ли беше? Тази България, която браниш е и наша Родина, но не се отричаме от нищо-нито от хубавото, нито от лошото!

Offline Беглик

• Advanced member
Шумаров, нямам злоба към никой. Тя е прекалено скъпо удоволствие за мен. Явно не съм много добър с метафората за концлагерите и затова спирам по въпроса.